تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 187 از 379 اولاول ... 87137177183184185186187188189190191197237287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 3781

نام تاپيک: Call of Duty: Modern Warfare 2

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

فک کنم این خبر ایرانی ها رو خیلی خوشحال کرد!
    یه تو دهنی واسه روسیه بود!
    هر چند روسیه هم حال اکتیویژن رو گرفته و باید تمام نسخه های کنسولی رو جمع کنه و فک کنم ضرر بدی خورده باشه.

داره خودمونی میشه rezakheyri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اواره ام

پيش فرض

اول اینکه من تا حد زیادی این خبر رو باور ندارم.

دوم اینکه حقیقتا فکر کنید که شما یک فرد روسی هستید و وقتی تا این حد روسیه رو میبرن زیر سوال دیگه چیزی ازت نمیمونه. ولی خب اگه من یک روسی بودم برام فرقی نمیکرد

در ضمن خیلی خوب شد که روسیه رو خراب کرد, عقدم خالی شد اکتیویژن و انفینیتی همسو با جنبش Green شدند
    اقا دمت گرم منم عقدم خالی شد

اصلا باید حاله این روسیه رو گرفت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    من نميدونم چرا شركت سازنده اين بازي اونم تو سال 2009 نتونسته ساده ترين امكانات و نوآوريهاي گرافيكي مثل: Motion Blur يا Depth of the Field يا مثلا انفجارهاي طبيعي رو تو بازيش قرار بده...فكرشو بكنبد اين بازي اگه گرافيك و فيزيك بازي مثل Crysis رو داشت چه بازي محشري ميشد
    به خدا ما هم همین حرف رو تو تاپیک 170 زدیم که با واکنش بسیار تند دوستان مواجه شد !!
    گرافیک این بازی دقیقا مثل Call of Duty 1 می باشد که واقعا جای تاسف داره !!!!!! از 10 سال پیش تا حالا گرافیک بازی همینطور بوده
    Last edited by soheilsh; 18-11-2009 at 01:21.

داره خودمونی میشه am's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

آقا توی موزه تموم میشه دیگه؟؟
    چون مال من میپره بیرون!!!

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

به خدا ما هم همین حرف رو تو تاپیک 170 زدیم که با واکنش بسیار تند دوستان مواجه شد !!
    گرافیک این بازی دقیقا مثل Call of Duty 1 می باشد که واقعا جای تاسف داره !!!!!! از 10 سال پیش تا حالا گرافیک بازی همینطور بوده
    کجاش مثل 1 هست بابا؟!! شما برو تو تنظیمات گرافیکی همه رو فعال کن بذار رو درجه بالا خیلی خوب میشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

در ضمن خیلی خوب شد که روسیه رو خراب کرد, عقدم خالی شد اکتیویژن و انفینیتی همسو با جنبش Green شدند
    اقا دمت گرم منم عقدم خالی شد
    فک کنم این خبر ایرانی ها رو خیلی خوشحال کرد!
    یه تو دهنی واسه روسیه بود!
    شما تو اون مرحله در حال کشتن انسان هایی هستید که غیرنظامی هستند. اون مردم نقشی در سرکوب عده ای از مردم ایران نداشتند که حالا باید تاوان پس بدند! اگه انقدر از کشتن غیرنظامی ها و افراد بی سلاح و اسیر لذت می برید، پس چه فرقی بین شما و ... وجود داره!

7. 5 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sina3000m's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    |-|-| ShIrAz CiTy |-|-| …………

پيش فرض

یه سوال واسم پیش اومده.....من وقتی وارد بازی میشم اول یه لوگوی infinity ward رو نشون میده بعد یهو میره تو منو! میخواستم بدونم واسه همه کلا اینطوری بدون دمو هست ؟

پروفشنال ahmad72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

یه سوال واسم پیش اومده.....من وقتی وارد بازی میشم اول یه لوگوی infinity ward رو نشون میده بعد یهو میره تو منو! میخواستم بدونم واسه همه کلا اینطوری بدون دمو هست ؟
    برا منم دمو نداره ...
    ------------------------
    کسی نمیخواد جواب منو بده؟
    سلام دوستان.منم امروز این بازی رو گرفتم.3 تا DVD هستش نه 4 تا.رفتم توی بازی دیدم اه(!) گرافیک خییلی بده.
    بعد رفتم توی تنظیمات دیدم بله رزولوشن روی 640 در (فک کنم) 480 هست!!!
    بردمش روی 1152*864 باقی چیزا هم روی بیشترین حد.اومدم توی بازی دیدم گرافیک عالی شده اما بازی تکه تکه نشون میده.روی اون Optimal .... هم زدم باز رزولوشن رو برد روی 640*480.بردم روی 1024 * 768 گرافیک خوب شد اما مطابق میلم نیست.حالا میخواستم بدونم کسی میدونه روی چه تنظیماتی قرار بدم (همه ی موارد مربوط به گرافیک) که بتونم بهترین گرافیک رو داشته باشم؟
    اینم مشخصات سیستمم:
    CPU : Intel dual core 2.5 GHz
    RAM : 2 G
    VGA : ATI 4670 512 m
    Windowse : 7
    لطفا" کسی که واقعا" میدونه جواب بده.وین 7 هم بهم 5.5 که همون نمره ی Ram هست رو داده.
    ضمنا" توی ACT I و توی مرحله ی 4 که فک کنم اسمش ''No Russian'' بود قبل از شروعش یه ارور اومد که گفته برا بعضی ها اینجور میشه و Skip داشت و Countinue .من روی Skip زدم و رفت مرحله ی بعد رو شروع کرد.توی Select mission همین مرحله رو انتخاب کردم و دوباره همون ارور رو داد.ایندفعه Countinue زدم و رفت توی بازی!!!
    قضیه ی این اروره چیه؟؟؟!؟؟؟اگه باز اومد بزنم روی Countinue حله؟
    و آخرین سوال اینه که مث نسخه های قبل نمیشه Multiplayer رو تنهایی انجام داد؟منظورم اینه که برم توی مراحل Multiplayer اما خودم تنها باشم فقط برای آشنا شدن با مکان ها.

ممنون ...

پروفشنال khatamifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم تموم کردم
    مگه میشه در مقابل این بازی بقیه بازی ها رو مقایسه کرد
    بچه ها اون قسمت گرفتن ستاره خیلی سخته. چطوری باید بازی کرد ؟

آخر فروم باز سونامی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    یه جای خوب

پيش فرض

من از اینکه از اون کوه برفی تو مرحله دو با چکش باید از کوه با لا بری و اون موتور که سوار میشی و تیرندازی میکنی و میپری خوشم اومد از مرحله آموزش اون دونفر که بسکتبال بازی میکردن حال کردم

برای من که خاطرات call 4 دوباره زنده شد فکر کنم مراحلش بیشتر باید باشه درسته ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •