فک کنم این خبر ایرانی ها رو خیلی خوشحال کرد!
یه تو دهنی واسه روسیه بود!
هر چند روسیه هم حال اکتیویژن رو گرفته و باید تمام نسخه های کنسولی رو جمع کنه و فک کنم ضرر بدی خورده باشه.
فک کنم این خبر ایرانی ها رو خیلی خوشحال کرد!
هر چند روسیه هم حال اکتیویژن رو گرفته و باید تمام نسخه های کنسولی رو جمع کنه و فک کنم ضرر بدی خورده باشه.
اقا دمت گرم منم عقدم خالی شد
اصلا باید حاله این روسیه رو گرفت
به خدا ما هم همین حرف رو تو تاپیک 170 زدیم که با واکنش بسیار تند دوستان مواجه شد !!
گرافیک این بازی دقیقا مثل Call of Duty 1 می باشد که واقعا جای تاسف داره !!!!!! از 10 سال پیش تا حالا گرافیک بازی همینطور بوده
Last edited by soheilsh; 18-11-2009 at 01:21.
آقا توی موزه تموم میشه دیگه؟؟
چون مال من میپره بیرون!!!
کجاش مثل 1 هست بابا؟!! شما برو تو تنظیمات گرافیکی همه رو فعال کن بذار رو درجه بالا خیلی خوب میشه
در ضمن خیلی خوب شد که روسیه رو خراب کرد, عقدم خالی شداکتیویژن و انفینیتی همسو با جنبش Green شدند
اقا دمت گرم منم عقدم خالی شدشما تو اون مرحله در حال کشتن انسان هایی هستید که غیرنظامی هستند. اون مردم نقشی در سرکوب عده ای از مردم ایران نداشتند که حالا باید تاوان پس بدند! اگه انقدر از کشتن غیرنظامی ها و افراد بی سلاح و اسیر لذت می برید، پس چه فرقی بین شما و ... وجود داره!فک کنم این خبر ایرانی ها رو خیلی خوشحال کرد!
یه سوال واسم پیش اومده.....من وقتی وارد بازی میشم اول یه لوگوی infinity ward رو نشون میده بعد یهو میره تو منو! میخواستم بدونم واسه همه کلا اینطوری بدون دمو هست ؟
برا منم دمو نداره ...یه سوال واسم پیش اومده.....من وقتی وارد بازی میشم اول یه لوگوی infinity ward رو نشون میده بعد یهو میره تو منو! میخواستم بدونم واسه همه کلا اینطوری بدون دمو هست ؟
------------------------
کسی نمیخواد جواب منو بده؟
سلام دوستان.منم امروز این بازی رو گرفتم.3 تا DVD هستش نه 4 تا.رفتم توی بازی دیدم اه(!) گرافیک خییلی بده.
بعد رفتم توی تنظیمات دیدم بله رزولوشن روی 640 در (فک کنم) 480 هست!!!
بردمش روی 1152*864 باقی چیزا هم روی بیشترین حد.اومدم توی بازی دیدم گرافیک عالی شده اما بازی تکه تکه نشون میده.روی اون Optimal .... هم زدم باز رزولوشن رو برد روی 640*480.بردم روی 1024 * 768 گرافیک خوب شد اما مطابق میلم نیست.حالا میخواستم بدونم کسی میدونه روی چه تنظیماتی قرار بدم (همه ی موارد مربوط به گرافیک) که بتونم بهترین گرافیک رو داشته باشم؟
اینم مشخصات سیستمم:
CPU : Intel dual core 2.5 GHz
RAM : 2 G
VGA : ATI 4670 512 m
Windowse : 7
لطفا" کسی که واقعا" میدونه جواب بده.وین 7 هم بهم 5.5 که همون نمره ی Ram هست رو داده.
ضمنا" توی ACT I و توی مرحله ی 4 که فک کنم اسمش ''No Russian'' بود قبل از شروعش یه ارور اومد که گفته برا بعضی ها اینجور میشه و Skip داشت و Countinue .من روی Skip زدم و رفت مرحله ی بعد رو شروع کرد.توی Select mission همین مرحله رو انتخاب کردم و دوباره همون ارور رو داد.ایندفعه Countinue زدم و رفت توی بازی!!!
قضیه ی این اروره چیه؟؟؟!؟؟؟اگه باز اومد بزنم روی Countinue حله؟
و آخرین سوال اینه که مث نسخه های قبل نمیشه Multiplayer رو تنهایی انجام داد؟منظورم اینه که برم توی مراحل Multiplayer اما خودم تنها باشم فقط برای آشنا شدن با مکان ها.
ممنون ...
منم تموم کردم
مگه میشه در مقابل این بازی بقیه بازی ها رو مقایسه کرد
بچه ها اون قسمت گرفتن ستاره خیلی سخته. چطوری باید بازی کرد ؟
من از اینکه از اون کوه برفی تو مرحله دو با چکش باید از کوه با لا بری و اون موتور که سوار میشی و تیرندازی میکنی و میپری خوشم اومد از مرحله آموزش اون دونفر که بسکتبال بازی میکردن حال کردم
برای من که خاطرات call 4 دوباره زنده شد فکر کنم مراحلش بیشتر باید باشه درسته ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)