مشکل من با باطری این گوشیه، 1 ماهه گوشی رو خریدم و روزانه حداکثر 2 ساعت باهاش کار میکنم، از وایرلس و gps هم خیلی کم استفاده میکنم ولی باید هر روز شارژش کنم.
یعنس باطریش خرابه؟؟
مشکل من با باطری این گوشیه، 1 ماهه گوشی رو خریدم و روزانه حداکثر 2 ساعت باهاش کار میکنم، از وایرلس و gps هم خیلی کم استفاده میکنم ولی باید هر روز شارژش کنم.
یعنس باطریش خرابه؟؟
اتفاقا دیروز ovi suite برام اینو پیشنهاد داد و نصب کردم
بعد اجراش کردم نوشت در حال نمیدونم چی چی فایل ها
بعد هم بسته شد و پاک شد رفت
و تمام
باید چکار کرد؟
---------- Post added at 08:47 AM ---------- Previous post was at 08:45 AM ----------
آنتن دهی محیطت چطوره ؟
اگه بده شاید برا همین باشه که هی میخواد سرچ کنه شبکه رو
اگه خوبه هم که باطریت خرابه و درودشو به اون فروشنده های نامرد بفرست
مشکل آنتن دهی ندارم
حالا باطریش چند هست؟ اصلی و غیر اصلیم داره؟
والا چی بگم؟
مگه میشه اصل پیدا کرد ؟
gps این گوشی خیلی دیر وصل میشه، بهتره بگم اصلا وصل نمیشه. آخه چرا اینجوریه؟؟
مال 5800 خیلی سریعتر وصل میشد. این واقعا به درد نمیخوره.حتی با a-gps هم موقعیتو تشخیص نمیده، مستر ریست هم کردم ولی تغییری نکرد.!!!
بخدا سراغ هر امکانش که میرم یه جوری میلنگه، به اندازه 150 گرم وزنشم کارایی نداره!!!
ساپورت نرم افزاریش صفره
نگاه کن برای 5800 هر روز آپدیت میده بیرون ولی این هیچی
من هر بار میخوام با ovi کانکت بشم، پیغام عدم اتصال به سرور رو میده
میتونید این نرم افزار رو برای دانلود توی سایت بذارید یا حداقل یه روش برای دانلود کردنش پیشنهاد کنین؟
ممنون
اینی که میگی خیلی قدیمی هست من اون اولا که گوشیرو گرفته بودم آپ کردم (و برنامه بعد از یک بار باز شدن محو و پاک شد - تاثیر خوب و زیادی نداره من ندیدم) -من تمام آپدیت هارو گرفتم و الان حداقل واسه من که هیچ آ پدیت جدیدی نیومده !
ولی در کل به تمام دوستان آپدیت های مهم رو پیشنهاد میکنم ( به جزOption که اکثرا بی جهت هست)
Last edited by MTM 1; 05-12-2010 at 13:31.
سوال اول :
File Manager/ E: Mass Mem / option / Details / Memory
واسه C و ... هم همینطور
...دوم : از Dual-tone multi-frequency) DTMF) برای انتقال دستورات و همچنین کد های مخابراتی از طریق خط تلفن استفاده می شود. DTMF
...سوم: بی خودیه به نظر من پاکش کن ( یه نوع کانکشن به اینترنت که کارایی نداره و در اصل تریال)
Last edited by MTM 1; 05-12-2010 at 13:11.
کسی هست که تا حالا از فریمور کوک شده استفاده کرده باشه،?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)