تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 187 از 283 اولاول ... 87137177183184185186187188189190191197237 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 2830

نام تاپيک: - - - * * * محفل گفتگوی دوستانه طراحان وب * * * - - -

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

اسپم سواری اونم تو حیطه استحفاظی من اونم بدون مجوز اونم در ساعات غیر اداری و درفصل اسپم سواری ممنوع؟!!

2. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Bill Gates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    @ Company

پيش فرض

اسپم سواری اونم تو حیطه استحفاظی من اونم بدون مجوز اونم در ساعات غیر اداری و درفصل اسپم سواری ممنوع؟!!
    سلام داریوش حالت خوبه ؟
    من که 12 تا اسپم بیشتر ندادم !!

4. این کاربر از Bill Gates بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای eAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

سلام.

همتون خوبید که انشاا...؟
    چه کارا می کنید؟ خوش می گذره، ما رو نمی بینید؟
    ---------
    @داود:
    آره، البته 5.3.1 هست، اگر می خوای ببینی چه باگهایی ازش رفع شده، تو سایتش قابل مشاهده هست.
    من از zend studio استفاده نمی کنم، ولی بهت پیشنهاد می کنم، یک نگاهی هم به Aptana و Eclipse و NetBeans بندازی!

@داریوش:
    بی خیال حاجی، تو این دو روز دنیا، بزار بروبکس اسپم سوار حالشون رو ببرن!
    حالا گیریم، گوش شیطون کَر این تاپیک هم پاک یا قفل شد، دنیای اینترنت که فقط تو این یه فروم خلاصه نشده
    بقیه ی فروم ها برای این موقع هاست.

منم دیگه اصلا میل ندارم دیگه توی فروم هایی باشم که اینقدر سطحش پایین اومده، مخصوصا این قسمتشون. اگر هم بخوام بازم نمی تونم. ( قبلا حتی یه دقیقه هم فکر نمی کردم، که دیگه روزی به اینجا اینقدر کم سر بزنم. )
    البته این رو هم کتمان نمی کنم، که خود من هم یه روزی بیش از حد مبتدی بودم، ولی تا اونجایی که تونستم، خودم رفتم سراغش و مشکلم رو حل کردم.
    نه تنها اینجا بلکه مجید آنلاین هم وضعش از اینجا بهتر نیست، ولی باز یه خرده امید مونده، ولی در این بین به فروم برنامه نویس بیشتر می شه امیدوار بود، از نظر سطح متوسط به بالا بودن سوالها، اینجوری برای خود developer ها هم بهتره.

بگذریم، این حرفها رو بزنیم ولی گوش شنوایی( ادمینهای محترم! ) نباشه، چه فایده؟ اینجوری هم سر خودمو بدرد می یارم و هم شمارو...

خلاصه اگر خدا بخواد، حداکثر تا پایان سال 2010 هر جوری شده برای خودم، یک وبلاگ راه میندازم، اگر از این به بعد کمتر دیدمتون، حداقل به وبلاگم یه سری بزنید، شاید به یاد قدیمها افتادید.
    از این حرف آخریم، زیاد دلسرد نشید، من کماکان اینجا هستم، بیشتر هم در این تاپیک خودمون ( دیگه فکر کنم، با این همه زحمتی که برای این فروم تک تک مون کشیدیم، این یه تاپیک شاید بتونه زحمات گذشته مارو جبران کنه. ) اونم فقط واسه ی رفیقهای گلی مثل شما، که کمتر توی نت دیدم.

بنده هم در حال حاضر مصرف کننده ای بیش نیستم.
    انصافا تمامی بچه های اینجا خوبن الا اون بالابالاهاش!

قربون دوستای گلم برم، از همتون چیزای زیادی یاد گرفتم که هرگز فراموشتون نمی کنم.
    خوش باشید و موفق، بیاد قدیمها...
    Last edited by eAmin; 04-01-2010 at 19:13.

6. 4 کاربر از eAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی David.Jn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

به به داش امین گل گلاب داداش سامنو علیکم
    @داود: آره، البته 5.3.1 هست، اگر می خوای ببینی چه باگهایی ازش رفع شده، تو سایتش قابل مشاهده هست. من از zend studio استفاده نمی کنم، ولی بهت پیشنهاد می کنم، یک نگاهی هم به Aptana و Eclipse و NetBeans بندازی!
    خیلی ممنان یه آماری از سرعتشون میدی ################ والا من که زیاد تو جریان نبودم ولی خداییش حرفای امین کاملآ درسته واقعاً سوالات خیلی سطحه پایینه حتی ادمینهای فروم نمیان یه جای مخصوص واسه اینجور سوالات بزارن

حـــــرفـه ای eAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

به به داش امین گل گلاب داداش سامنو علیکم خیلی ممنان یه آماری از سرعتشون میدی ################ والا من که زیاد تو جریان نبودم ولی خداییش حرفای امین کاملآ درسته واقعاً سوالات خیلی سطحه پایینه حتی ادمینهای فروم نمیان یه جای مخصوص واسه اینجور سوالات بزارن
    چارکم حاجی داود.

البته از ادیتور حرفه ای زیاد انتظار نداشته باش که ، سرعت عالی ای داشته باشه، ولی بنظرم از zend studio ازلحاظ سرعت خیلی بهترن.
    Aptana نسبت بقیه کمی بهتره.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

به به به سلام داش امین گل و گلاب
    نه این تاپیک رو میگم زنده بمونه که بعدا یه کسایی اومدن بدونن که اینجا هم یه زمانی فعال بوده و بچه های زیادی توش فعالین میکردن و از هم چیز میز یاد میگرفتن
    برای خودمون هم نقشه نوشته های روی سنگ قبری چیزی (عجب تمثیلی!!!) رو داره به اون پست های اوایله خودمون یه نگاهی میندازیم هر چند وقت یه باز خاطرات زنده میشه

خو بعضی اوقات 5-6 تا کلیک هم کاره خیلی سختیه!×! برای بعضی ها (ایهام دارد بسی)

در کل میگم اون بلاگ رو تو بلاگ اسپات زودتر بزن من یکی برای آشنایان همین چند وقت پیش زدم از امکاناتش خیلی راضی بودم
    2010 کیلو چنده تنبل؟ زودتر کاری نداره که

آخه تو یاهو هم نمیای مشکل اینه
    باز من و نیما و یاسر و علی و محسن و چند تا دیگه از بچه ها سالی یه بار تو یاهو همدیگه رو میبینیم
    Last edited by DaRiOuShJh; 04-01-2010 at 21:30.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    @ Company

پيش فرض

آخه تو یاهو هم نمیای مشکل اینه
    باز من و نیما و یاسر و علی و محسن و چند تا دیگه از بچه ها سالی یه بار تو یاهو همدیگه رو میبینیم
    آره من این اسپم های داریوش تو یاهو رو خیلی دوست دارم
    راستی این شیلتربشکنت کار نمیکنه دیگه

بین به فروم برنامه نویس ب
    من نمیدونم کی توش با 3 تا ایمیلم یوزر ساختم !! در صورتی که هیچ موقع توش نبودم !

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

به به
    سلام امین جان چه خبر.؟

نه که خودت توی اون صفحات اول اسپم ندادی: دی

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

آره من این اسپم های داریوش تو یاهو رو خیلی دوست دارم
    راستی این شیلتربشکنت کار نمیکنه دیگه
    بله دیگه ما اینیم اسپم هم نیستن اونا اطلعات عمومی فوق تخصصی هستن!!!
    پسر حرف در نیار شایعه هم نساز مثله ماه کارم کینه اون موقع ها چند نفر با هم توشن بنده خدا هنگ میکنه چند بار رفرش کن راه میافته! هندلیه
    تازه چند بار بگم اون شیلنگ کش!!! نیست بلکه جهت ازتقای سطح ملی و باشگاهی احداث شده! دهه
    همین الان یکی از مشتری هام میخواست بره بلاگ اسپات ثبت نام کنه زدن صفحه ی ثبت نام رو شیلنگی کردن! اگه این نبود باید میموند پشت درای بسته عاشقه دلشکسته ... رو میخوند!

اون فروم برنامه ... هم که بابا خیلی تعطیل میزنه
    نمیدونم اینا اگه برنامه نویسن پس چرا یه نمه به قیافه یا حداقل به جای بنرها و ... دقت نمیکنن؟!×!× اینا رو که میبینم به قهرمانان میدان جفنگ!×! و ایستگاه مترو نه ببخشید متالم امیدوار میشم هی!×! (اصرار نکنید امضا نمیدم!×!)

نه که خودت توی اون صفحات اول اسپم ندادی: دی
    اونا اسپم نبود شایعه ساختن که اسپم بوده + اون موقع فصله ترافیک و زاد و ولد اسپم بوده!!

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    @ Company

پيش فرض

پسر حرف در نیار شایعه هم نساز مثله ماه کارم کینه اون موقع ها چند نفر با هم توشن بنده خدا هنگ میکنه چند بار رفرش کن راه میافته! هندلیه
    تازه چند بار بگم اون شیلنگ کش!!! نیست بلکه جهت ازتقای سطح ملی و باشگاهی احداث شده! دهه
    نه بابا امروز این سایت پایینترین رو نمی اورد اعصاب منو بهم ریخت ... !!! {مثل همین}

چی میشه یه روز بیاد بگه مشترک گرامی دسترسی به این سایت امکان پذیر می باشد چه کیفی میده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •