راستش یکبار این پیغام وصل شدن رو چند روز پیش داد و من حواسم نبود زدن NO و از اون موقع که وصل نشد شک کردم مال همین باشه ولی دیگه اون پیغام نمیاد که بگم Yes
چیکار کنم حالا؟
راستش یکبار این پیغام وصل شدن رو چند روز پیش داد و من حواسم نبود زدن NO و از اون موقع که وصل نشد شک کردم مال همین باشه ولی دیگه اون پیغام نمیاد که بگم Yes
چیکار کنم حالا؟
اون خط های روی برچسب رو با الکل و پنبه میتونی پاک کنی
من همین کارو کردم
دوستان پرچسب ال سی دی 5800 رسید برید علاء الدین دوستم چند روز پیش خریده قیمتش هم 2000 تومان است
Last edited by behzadbusiness; 10-05-2009 at 08:28. دليل: قیمت رو یادم رفته بود بگم
برای کانورت (تبدیل) باید ابعاد صفحه رو 360 در 640 پیکسل و یا کوچکتر از این تنظیم کنید مگر نه فقط صداش پخش میشه اگر در این زمینه مشکل داشتید بگید تا به طور کامل براتون توضیح بدهم
سلام
من به mp4 تبدیل میکنم
ولی حجمش خیلی زیاده
دی وی دی 2 ساعته رو به 480 * 272 تبدیل میکنم حجمش میشه حدود 1.5 گیگ
با xilisoft dvd to mp4
خیلی زیاده حجمش، ولی کیفیتش عالیه،سایزا دیگه هم امتحان کردم حجم نسبتا کم میشه ولی کیفیتش زیاد میاد پایین
شما چه برنامه ای رو پیشنهاد میکنید؟
و چه پسوندی؟ mp4 فقط؟
bit rate frame rate aspect اینا چین؟ چطور باید تنظیم بشن؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
من چند تا از ویدئوهای کامپیوترم رو با نرم افزار Ultra Mobile 3gp Video Converter به فرمت mp4 و با رزولوشن 360*480 و با Framrate 20fps تبدیل کردم و بدون هیچ معضلی درون 5800 نگاه کردم.
خیلی نرم افزار خوبیه، بر خلاف اسمش غیر از 3gp فرمتهای دیگه مثل flv mp4 avi و ... رو هم بهم تبدیل میکنه.
Aspect Ratio رو برای صفحات Wide مثل صفحه 5800 بهتره 16:9 تنظیم کنین، هر چند که با Auto هم مشکلی پیش نمیاد.
بهترین و با کیفیت ترین مبدل که هم مجانی هست هم آسون هم خیلی با کیفیت اینه: Free Video to iPod and PSP Converter
به فرمت mp4 با بهترین کیفیت و کمترین حجم. امتحان کنید تا باورتون بشه.
من هم موافقم
ممکنه تا مدتها مشکلی پیش نیاد
ولی ضد خش بودنش تضمین نشده و جایی هم اعلام نشده، بیدلیل که ضد خش براش تولید نمیکنن!
من خودم خاطره خوبی از برداشتن روکش ضد خش ندارم، در مورد گوشی قبلیم؛ طولی نکشید که پر از خش شده بود.مخصوصا اگه صفحه لمسی باشه ضد خش کاملا ضروریه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)