بهترین کار اینه که بدید گارانتی
بهترین کار اینه که بدید گارانتی
منم همین کارو کردم
دیروز پستش کردم به امرتات.
سلام من شیرازم با بدبختی یه c2 اینترنتی خریدم(که عجب غلطی کردم) بعد از دوسه روز خاموش شده هنوزم روشن نشده چه جوری بفرستمش امرتات با چه پستی به چه ادرسی بعد اونا چیجوری میفرستنش؟
دمتون خیلی گرممممممممممم
کوون عجیب ترین کارخانه ایی هست که به عمرم دیدم .
هیچ وقت اون چیزی که انتظار داری ازش رخ نمیده حالا شاید اتفاق خوب باشه شاید بد مهم اینه که با سطح انتظارت زمین تا آسمون متفاوت هست.
کاشف به عمل اومده کوون پلیر هایی ساخته که حتی قبل از به وجود آمدن SDXC از اونها پشتیبانی میکرده.
اون هم نه 32 گیگ و 64 گیگ بلکه 128 گیگ !!!!!!!!!!!!!
برای کسب اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی جالبه!! 128 گیگ![]()
سلام
چند تا سوال داشتم، ممنون می شم راهنماییم کنید
اول این که روی مدلهای d3 - j3- s9 می شه دیکشنری ریخت؟ اصلا دیکشنری فارسیش پیدا می شه؟ دیکشنری انگلیسی چه طور؟
دوم این که قیمت d3 - s9 چنده؟ اصلا تو بازار پیدا می شه؟
سوم این که این مدلهایی که گفتم این قابلیت رو دارن "ساختار پوشه ای جهت مرتب سازی و انتخاب فایل ها مانند کامپیوتر شخصی" یا این که آهنگها رو باید با نرم افزار روش convert کرد؟
متشکر![]()
Last edited by desimoos; 09-12-2011 at 00:40.
مال S9 و J3 دیکشنریشون پولی هست. ولی سیستم D3 چون سیستم عامل داره حتما میشه یه چیزهایی براش پیدا کرد.
به تاپیک پیوست خورده قیمت مراجعه کنید.دوم این که قیمت d3 - s9 چنده؟ اصلا تو بازار پیدا می شه؟
متوجه منظورتون نمیشم.سوم این که این مدلهایی که گفتم این قابلیت رو دارن "ساختار پوشه ای جهت مرتب سازی و انتخاب فایل ها مانند کامپیوتر شخصی" یا این که آهنگها رو باید با نرم افزار روش convert کرد؟
متشکر![]()
منظورم اینه که:
وقتی می خوایم آهنگ روش بریزیم باید از طریق یه برنامه ریخت روش(مثل ipod که باید با itune آهنگ روش ریخت)، یا این که می شه آهنگها رو مستقیم کپی کرد رو حافظش؟؟
هر دو حالت ممکنه.
میتونی به هر دو صورت بسته به نوع نیاز و سلیقه خودت استفاده کنی.
دفاتر خدمات پس از فروش:
شعبه مرکزی : خيابان ولي عصر ، چهارراه ميرداماد ، مجتمع پايتخت ، طبقه نهم ، واحد 903
تلفن: 2 - 88786051
نمابر: 2 - 88786051
پست الكترونيكي : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)