1- مادیران شنیده بودم قیمتش بالاست و حدود 1.680 هست، کسی اطلاع دقیق داره؟ یا شماره ای که زنگ بزنم از خودشون قیمت رو بپرسم
2- رایانه همراه خوبه یعنی چی؟ یعنی میشه بهش اعتماد کرد که لنگت نذاره و اگه مشکلی پیش اومد خیالت راحت باشه؟
1- مادیران شنیده بودم قیمتش بالاست و حدود 1.680 هست، کسی اطلاع دقیق داره؟ یا شماره ای که زنگ بزنم از خودشون قیمت رو بپرسم
2- رایانه همراه خوبه یعنی چی؟ یعنی میشه بهش اعتماد کرد که لنگت نذاره و اگه مشکلی پیش اومد خیالت راحت باشه؟
Last edited by Karmokh; 16-01-2010 at 13:46.
بچه یک سوال داشتم به لپ تاپ اچ پی مربوط نمیشه اما به مارک اچ پی مربوطه
من هرچی تو کرمانشاه گشتم دی وی دی خام light scribe پیدا نکردم می خواستم ببینم از بچه ها تو تهران که دسترستی به پاساژ رضا یا ایران دارن میتونن بپرستن قیمتش چقدره و به من بگه و زحمت خرید و ارسالش رو برای ما بکشه
هزینه دی وی دی ها و ارسال و ایاب و ذهاب هم به حسابش واریز می کنم
اگر مارک اچ پی بود بهتر اما اگر نبود هر مارکی باشه عیبی نداره فقط حتما light scribe باشه
lمروز خودم یکی گرفتم 2هزار تومن (از بازار رضا) مارکشم اچ پی هست
دوستان منم بالاخره این 2020 رو گرفتم، فقط الان 2 تا سوال برام پیش اومده.
1- کلیدهای مالتی مدیای اچ پی مگه کامل نبود؟ الان اینی که من گرفتم اون بالا فقط کنترل صدا، قطع صدا و وایرلس داره، بقیشو کووووووووووووووووووووو؟
2- در مورد بک آپ. از کجا باید بک آپشو بگیرم؟ توی کنترل پنل و بعدش backup & restore که میرم دو تا گزینه داره:
یکی Create a system image هستش و یکی Create a system repair disk من کدومو باید انتخاب کنم؟
قضیه بک آپ و Restore دیسکا حل شد، تو دفترچه راهنماش نگاه کردم از رو اون رفتم. ولی همچنان دکمه های مالتی مدیاش واسم سواله...
Last edited by Karmokh; 18-01-2010 at 23:41.
مالتی مدیاش همونی که گفتی دیگه نداره
اما یک سوال در مورد lightscribe که گرفتی مارک دیگه ای نداشت و قیمتا شو نمیدونی و اینکه اینی که گرفتی قاب دار بود یا بی قاب و اینکه بستش چند قیمته و کلی همشو بگو اگر میدونی
مبارکه تون باشه
میشه بگی بالاخره با کدوم گارنتی گرفتی وچند ؟
2020plus گرفتی یا 2020ev
والا مارکهای دیگه رو نمیدونم، گفتم lightscribe میخوام و اونم بهم داد و دیدم مارکشم اچ پیه دیگه چیزی نپرسیدم و قیمت بسته و ایناشم نمیدونم، ولی قابشو میدونم که داره
plus هارو ما از چند جا پرسیدیم گفتن اچ پی به طور رسمی همچین چیزی نداره و اینایی که تو بازاره دستکاری شدست و مام بی خیال شدیم!! در مورد گارانتی هم از همون ایران اچ پی به قیمت 1.510 (18ماهه) گرفتم
سلام ،
اگه هنوز نگرفتی ، من همپارد رو هم پیشنهاد می دم .
من یک سال پیش dv5-1135 خریدم با گارانتی همپارد ، همراه پردازش و تو این مدت یک دفعه هارد سوخت اما عوض کردن ( هر چند که بی انصافا ما رو زیاد دووندن) اما یادت باشه موقع خرید خوب لبتاپ رو چک کن همه چیز ، با حوصله ، ال سی دی ، صفحه کلید ، سریال ، تست هارد هم تو بایوس داره
و یادت باشه تخفیف هم بگیر ، الکی یه کیف بهت ندن بگن این تخفیفش ، یه کیف معمولی روش هست و شما هم خوب چونه بزن
موفق باشی
درود به همه
من هم یه هفته ای هست 2020 گرفتم ولی بعد یه روز اسپیکر سمت راست تو بعضی فرکانسها یه گیز گیز ریز میکنه و بدجور رو مخه
به خواطر اتوکد یه بارهم ویندوزش و عوض کردم حل نشد !! باز ریکاور کردم!!
دوست عزيز مشكل سخت افزاري داره . تا دير نشده ببر گارانتيش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)