تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 187 از 502 اولاول ... 87137177183184185186187188189190191197237287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوست عزیز من ایران اچ پی توصیه میکنم چون با گارانتی 18 ماه فقط 60-70 هزار تومن(شاید هم کمتر) از گارنتی های یک ساله دیگه گرون تره رایانه همراه هم گارانتی خوبیه . مادیران هم جدیدا hp گارانتی میکنه که سابقه خوبی در خدمات پس از فروش داره وتویه اکثر شهرستان ها هم نمایندگی داره .
    همپارد هم نمی شناسم!
    1- مادیران شنیده بودم قیمتش بالاست و حدود 1.680 هست، کسی اطلاع دقیق داره؟ یا شماره ای که زنگ بزنم از خودشون قیمت رو بپرسم

2- رایانه همراه خوبه یعنی چی؟ یعنی میشه بهش اعتماد کرد که لنگت نذاره و اگه مشکلی پیش اومد خیالت راحت باشه؟
    Last edited by Karmokh; 16-01-2010 at 13:46.

اگه نباشه جاش خالی می مونه roozbeh1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بچه یک سوال داشتم به لپ تاپ اچ پی مربوط نمیشه اما به مارک اچ پی مربوطه
    من هرچی تو کرمانشاه گشتم دی وی دی خام light scribe پیدا نکردم می خواستم ببینم از بچه ها تو تهران که دسترستی به پاساژ رضا یا ایران دارن میتونن بپرستن قیمتش چقدره و به من بگه و زحمت خرید و ارسالش رو برای ما بکشه
    هزینه دی وی دی ها و ارسال و ایاب و ذهاب هم به حسابش واریز می کنم
    اگر مارک اچ پی بود بهتر اما اگر نبود هر مارکی باشه عیبی نداره فقط حتما light scribe باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

بچه یک سوال داشتم به لپ تاپ اچ پی مربوط نمیشه اما به مارک اچ پی مربوطه
    من هرچی تو کرمانشاه گشتم دی وی دی خام light scribe پیدا نکردم می خواستم ببینم از بچه ها تو تهران که دسترستی به پاساژ رضا یا ایران دارن میتونن بپرستن قیمتش چقدره و به من بگه و زحمت خرید و ارسالش رو برای ما بکشه
    هزینه دی وی دی ها و ارسال و ایاب و ذهاب هم به حسابش واریز می کنم
    اگر مارک اچ پی بود بهتر اما اگر نبود هر مارکی باشه عیبی نداره فقط حتما light scribe باشه
    lمروز خودم یکی گرفتم 2هزار تومن (از بازار رضا) مارکشم اچ پی هست

دوستان منم بالاخره این 2020 رو گرفتم، فقط الان 2 تا سوال برام پیش اومده.

1- کلیدهای مالتی مدیای اچ پی مگه کامل نبود؟ الان اینی که من گرفتم اون بالا فقط کنترل صدا، قطع صدا و وایرلس داره، بقیشو کووووووووووووووووووووو؟

2- در مورد بک آپ. از کجا باید بک آپشو بگیرم؟ توی کنترل پنل و بعدش backup & restore که میرم دو تا گزینه داره:
    یکی Create a system image هستش و یکی Create a system repair disk من کدومو باید انتخاب کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

قضیه بک آپ و Restore دیسکا حل شد، تو دفترچه راهنماش نگاه کردم از رو اون رفتم. ولی همچنان دکمه های مالتی مدیاش واسم سواله...
    Last edited by Karmokh; 18-01-2010 at 23:41.

اگه نباشه جاش خالی می مونه roozbeh1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

قضیه بک آپ و Restore دیسکا حل شد، تو کاتالوگش نگاه کردم از رو اون رفتم. ولی همچنان دکمه های مالتی مدیاش واسم سواله...
    مالتی مدیاش همونی که گفتی دیگه نداره

اما یک سوال در مورد lightscribe که گرفتی مارک دیگه ای نداشت و قیمتا شو نمیدونی و اینکه اینی که گرفتی قاب دار بود یا بی قاب و اینکه بستش چند قیمته و کلی همشو بگو اگر میدونی

پروفشنال aliy2324's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

lمروز خودم یکی گرفتم 2هزار تومن (از بازار رضا) مارکشم اچ پی هست

دوستان منم بالاخره این 2020 رو گرفتم، فقط الان 2 تا سوال برام پیش اومده.

1- کلیدهای مالتی مدیای اچ پی مگه کامل نبود؟ الان اینی که من گرفتم اون بالا فقط کنترل صدا، قطع صدا و وایرلس داره، بقیشو کووووووووووووووووووووو؟

2- در مورد بک آپ. از کجا باید بک آپشو بگیرم؟ توی کنترل پنل و بعدش backup & restore که میرم دو تا گزینه داره:
    یکی Create a system image هستش و یکی Create a system repair disk من کدومو باید انتخاب کنم؟
    مبارکه تون باشه
    میشه بگی بالاخره با کدوم گارنتی گرفتی وچند ؟
    2020plus گرفتی یا 2020ev

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

مالتی مدیاش همونی که گفتی دیگه نداره

اما یک سوال در مورد lightscribe که گرفتی مارک دیگه ای نداشت و قیمتا شو نمیدونی و اینکه اینی که گرفتی قاب دار بود یا بی قاب و اینکه بستش چند قیمته و کلی همشو بگو اگر میدونی
    والا مارکهای دیگه رو نمیدونم، گفتم lightscribe میخوام و اونم بهم داد و دیدم مارکشم اچ پیه دیگه چیزی نپرسیدم و قیمت بسته و ایناشم نمیدونم، ولی قابشو میدونم که داره

مبارکه تون باشه
    میشه بگی بالاخره با کدوم گارنتی گرفتی وچند ؟
    2020plus گرفتی یا 2020ev
    plus هارو ما از چند جا پرسیدیم گفتن اچ پی به طور رسمی همچین چیزی نداره و اینایی که تو بازاره دستکاری شدست و مام بی خیال شدیم!! در مورد گارانتی هم از همون ایران اچ پی به قیمت 1.510 (18ماهه) گرفتم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنون از این همه محبتی که نسبت به بنده حقیر دارید

بچه ها من فردا میخوام 2020 رو بگیرم تموم شه بره، ولی هنوز در مورد گارانتیاش دو دلم، جون مادر کریم کورانی راهنماییم کنید از دو دلی درم بیارید!!!

در نهایت پس از مقایسه های پیچیده و طاقت فرسا!!! گزینه های باقی مونده به 5 تقلیل پیدا کرد:

ایران اچ پی
    مای اچ پی
    همپارد
    رایانه همراه
    نوتالی

خواهشا نظرتون رو در مورد هر کدوم بگید آخر بفهمم چی کار باید بکنم. این که میگم بفهمم چی کار کنم یعنی ایران که این اچ پی با تفاوت قیمت حدود صد و خورده ای هزار تومنیش با بقیه ارزش داره بگیری یا با توجه به اینکه هیچ کدوم رسما نمایندگی اچ پی نیستن خدماتشون فرق نداره؟ و البته من خودم نظرم رو همپارد و رایانه همراهه، کسایی که اطلاع دارن بگن ببینیم قابل اعتماد هستن یا نه (به خصوص اینکه رایانه همراه میگه سری جدید 2020 آورده که خودش مودم داره!!)

حداکثر 18 ساعت دیگه وقت دارما، خواهشا این دفعه ناامیدم نکنید...
    سلام ،
    اگه هنوز نگرفتی ، من همپارد رو هم پیشنهاد می دم .
    من یک سال پیش dv5-1135 خریدم با گارانتی همپارد ، همراه پردازش و تو این مدت یک دفعه هارد سوخت اما عوض کردن ( هر چند که بی انصافا ما رو زیاد دووندن) اما یادت باشه موقع خرید خوب لبتاپ رو چک کن همه چیز ، با حوصله ، ال سی دی ، صفحه کلید ، سریال ، تست هارد هم تو بایوس داره
    و یادت باشه تخفیف هم بگیر ، الکی یه کیف بهت ندن بگن این تخفیفش ، یه کیف معمولی روش هست و شما هم خوب چونه بزن
    موفق باشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود به همه
    من هم یه هفته ای هست 2020 گرفتم ولی بعد یه روز اسپیکر سمت راست تو بعضی فرکانسها یه گیز گیز ریز میکنه و بدجور رو مخه
    به خواطر اتوکد یه بارهم ویندوزش و عوض کردم حل نشد !! باز ریکاور کردم!!

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

درود به همه
    من هم یه هفته ای هست 2020 گرفتم ولی بعد یه روز اسپیکر سمت راست تو بعضی فرکانسها یه گیز گیز ریز میکنه و بدجور رو مخه
    به خواطر اتوکد یه بارهم ویندوزش و عوض کردم حل نشد !! باز ریکاور کردم!!
    دوست عزيز مشكل سخت افزاري داره . تا دير نشده ببر گارانتيش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •