تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 187 از 394 اولاول ... 87137177183184185186187188189190191197237287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

ببین یه لیست favorite تو S9 که میتونی آهنگ های منتخب خودت رو انتخاب کنی به به اون اضافه کنی.
    یکی از تم ها هم هست که اجازه داشتن چند لیست رو میده .
    اگه پلیر رو تو حالت MTP به کامپیوتر وصل کنی میتونی لیست آهنگ هم با نرم افزارهایی مثل mediamonky هم درست کنی که فکر کنم از این مدل خوشت نیمده درسته؟!
    S9 و J3 تقریبا یکی هستند فقط یه نویز نا محسوس تو S9 بوده که کمتر کسی بهش اشاره کرده( که فقط اگه هدفون خاصی مثل UE-pro یا se5XX و ... داشته باشی خیلی کم حس میکنی که هیچ ایرانی دسترسی به همچین چیزی نداره و اصلا همچین حساسیتی رو صدا نداره )که تقربا سیگنال تو J3 شفاف شفاف شده.
    و یعلاوه جای حافظه
    بجز این همه مشخصات این دو پلیر یکی هست
    Last edited by peaceful1; 16-09-2010 at 19:35.

2. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

ببین یه لیست favorite تو S9 که میتونی آهنگ های منتخب خودت رو انتخاب کنی به به اون اضافه کنی.
    یکی از تم ها هم هست که اجازه داشتن چند لیست رو میده .
    اگه پلیر رو تو حالت MTP به کامپیوتر وصل کنی میتونی لیست آهنگ هم با نرم افزارهایی مثل mediamonky هم درست کنی که فکر کنم از این مدل خوشت نیمده درسته؟!
    S9 و J3 تقریبا یکی هستند فقط یه نویز نا محصوص تو S9 بوده که کمتر کسی بهش اشاره کرده( که فقط اگه هدفون خاصی مثل UE-pro یا se5XX و ... داشته باشی خیلی کم حس میکنی که هیچ ایرانی دسترسی به همچین چیزی نداره و اصلا همچین حساسیتی رو صدا نداره )که تقربا سیگنال تو J3 شفاف شفاف شده.
    و یعلاوه جای حافظه
    بجز این همه مشخصات این دو پلیر یکی هست
    نه دیگه از نرم افزار خستم ... اون لیست فیوریت که میگی عالیه پس .. Xfi 2 منو دق داد با این نرم افزارش .. خیلی هم سنگین بود

به نظرم من (البته شخصیه ) S9 خوشگلتر هم هست ...
    پس با این حساب s9 , j3 بهترین و قویترین محصولان کوون در حال حاضر هستند ...
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

بله همینطوره.
    خواهش میکنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه navid_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این مشکل کلیپ خیلی راحت قابل حل دوست من ROCKBOX روش بریز بجز فرمت هایی که + clip پشتیبانی میکنه فرمت های دیگه ایی مثلacc و چند فرمت اضافی هم شامل خواهد شد.
    مشخصات:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بله به نظر میاد همونطوری هست که میگید.
    ولی من سیستم صوتی بخصوص توش ندیدم هر چی جستجو کردم چیز خاصی ندیدم.
    مهم اینه که شما خوشت بیا و ببینی که به کارت میاد و به نظر میاد که این طور هست خوب همین فکر کنم مناسب شما باشه.

نه سرچ تو فرم سخته وگرنه کلی چیز دربارش گفته شده.
    اگه دنبال چیز خاصی هستی بگو.
    آهان، پس در واقع با نصب rockbox، مشکل پشتیبانی از فرمت های صوتی حل میشه. اگر اونطور باشه خیلی به clip plus نزدیک میشه.

n15 خیلی به دلم نشسته، تنها مشکلش همونجاست که قیمتش برای یک پلیر در این رده بالاست، در واقع یه بخشی از پول رو باید تنها بابت ظاهر زیباش داد.
    روی انتخابش مطمئن شده بودم، اما حالا که گفتید مشکل فرمت ها برای کلیپ به راحتی حل شدنی هست کمی شک کردم. چون در واقع قیمتش نصف n15 در میاد.

راستی هدفونی که روی کلیپ هست چطوره ؟ بدرد میخوره یا در صورتی که بخوام بگیرمش باید به فکر یک هدفون جدا هم باشم ؟
    Last edited by navid_k; 16-09-2010 at 23:59.

اگه نباشه جاش خالی می مونه arman665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ویلا

پيش فرض

Transcend MP320 8GB کار بسیار عالی و با دوامی که با گارانتی یکسال عرضه میشه و قیمت 56 تومان داره

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

آهان، پس در واقع با یک بروزرسانی نرم افزاری، مشکل پشتیبانی از فرمت های صوتی حل میشه. پس با FLAC هم مشکلی نخواهد داشت؟ اگر اونطور باشه خیلی به clip plus نزدیک میشه.

n15 خیلی به دلم نشسته، تنها مشکلش همونجاست که قیمتش برای یک پلیر در این رده بالاست، در واقع یه بخشی از پول رو باید تنها بابت ظاهر زیباش داد.
    روی انتخابش مطمئن شده بودم، اما حالا که گفتید مشکل فرمت ها برای کلیپ به راحتی حل شدنی هست کمی شک کردم. چون در واقع قیمتش نصف n15 در میاد.

راستی هدفونی که روی کلیپ هست چطوره ؟ بدرد میخوره یا در صورتی که بخوام بگیرمش باید به فکر یک هدفون جدا هم باشم ؟
    کلیپ با مدل پلاس صداش یکی هست و قضاوت کیفیت صدا اصلا به اندازه نیست خیلی ها برای گوش دادن آهنگ با کلیپ نزدیک 1400 دلار پول هدفون میدن.
    بعد این چیزی که گفتم به روزرسانی نرف افزار نیست بلکه نصب یه سیستم کنار سیستم اصلی هست.
    هدفون روش رو خودم دوست دارم و خیلی استفاده میکنم.

---------- Post added at 12:56 AM ---------- Previous post was at 12:52 AM ----------

من شما ها رو نمیدونم ولی اگه کسی به من ترنسنت مجانی هم بده میخواد 32 گیگ هم باشه فقط به عنوان فلش مموری استفاده میکنم.

8. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه navid_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کلیپ با مدل پلاس صداش یکی هست و قضاوت کیفیت صدا اصلا به اندازه نیست خیلی ها برای گوش دادن آهنگ با کلیپ نزدیک 1400 دلار پول هدفون میدن.
    بعد این چیزی که گفتم به روزرسانی نرف افزار نیست بلکه نصب یه سیستم کنار سیستم اصلی هست.
    هدفون روش رو خودم دوست دارم و خیلی استفاده میکنم.
    آره گویا دستگاه Dual boot میشه اونطوری.
    پس همین رو میگیرم، 40 تومن اختلافش رو با n15 هم میتونم اگر هدفونش دلچسب نبود بذارم برای خرید یک ep830

متشکرم از راهنماییتون

10. این کاربر از navid_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با سلام . من یه mp3 یا mp4 player می خوام بخرم . قیمتش واسم مهم نیست . ولی می خوام واقعا صداش عالی باشه . یعنی قشنگ تفاوتش با بقیه مدلا معلوم باشه . هدفونشم سوزنی باشه حتما . من بیشتر برام کیفیت صدا مهمه . شدید کیفیت بالایی داشته باشه . دوست دارم همونقدر که پول می دم واقعا تفاوتشم احساس کنم . شما چی پینشهاد می کنین

آخر فروم باز Kasra 91's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

یه Mp3 پلیر خوب تا 50 تومن چی پیشنهاد میکنین؟ چیزی از اینا نمیدونم هدفون با کیفیت هم داشته باشه تا 2 گیگ هم کافیه چون اهنگ هامو زود به زود عوض میکنم

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

یه Mp3 پلیر خوب تا 50 تومن چی پیشنهاد میکنین؟ چیزی از اینا نمیدونم هدفون با کیفیت هم داشته باشه تا 2 گیگ هم کافیه چون اهنگ هامو زود به زود عوض میکنم
    یه نگاهی به دو صفحه قبل بنداز

14. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •