با گارانتی مایکروتل 460
با گارانتی مایکروتل 460
سلام به همه اساتید و دوستان اونایی که از وطعیت باطری پرسیدند باید بگم که بعد از اون روش هایی که چند صفحه قبل گفتم رو انجام دادم اوضاع عالیه باور کنید داره روز به روز بهترم میشه.mp3 ,camera, radio, game و البته من اصل کارم مکالمه و اسمس هست فوق العاده است با اخرین خط شارژم از ساعت 2 بعد از ظهر تا ساعت 10 شب ما رو سر فراز کرد.حالت هوشمند گوشی هم کمک بزرگی برای عمر شارژ و باطری است چون در حالت کمبود شارژ اجازه کارهای متفرقه رو نمیده و تمام برنامه های غیر ضروری رو میبنده.
اما حالا یکی ما رو کمک کنه برای حک این گوشی اقا اینجا تو همدان برای یه فایل cer 10.000 تومن میخان.من تو سایت opda با سیستم جدید ثبت نام کردم اما در حالت زبان چینی از شماره تلفن ایراد میگیره و در حالت انگلیسی از ایمیل که البته هم hotmail ,gmail ,yahoo رو هم واقعی و هم مجازی رو امتحان کردم لطفا کمکککککککککککک
اینو یه امتحان کن اگه نشد اون روشی که خودم انجام دادمو برات پیدا میکنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حسن شما با میتونی برنامه هارو بدون ساین نصب کنی ؟؟؟
من اینو امتحان نکردم
یه روشش بود که یه سایت چینی بود درخاست میدادی فرداش آماده بود. معلوم نبود چی نوشته بچه ها دور این چیزایی که باید میزدی خط قرمز کشیده بودن. الان گشتم پیداش نکردم دوباره میگردم
ادیت: پیداش کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hasanmotori; 05-06-2009 at 12:43.
من گوشی رو هک کردم و یه Installserver پیدا کردم برای I8510 و بعد از هک و قرار دادنش توی RomPacher دیگه برنامه های بدون ساین رو هم نصب میکنه![]()
کسی نمیخواد جواب منو بده . دوستان من این گوشی رو تاره گزفتم و روش زبان فارسی نیست کسی میتونه بهم بگه چطوری خودم فارسیش کنم یا حداقل یه برنامه بگین که باهاش بشه sms فارسی فرستاد مهمهه لطفا جواب بدید
منم فقط hellox رو ساین کردم و نصبش کردم و دیگه برنامه هارو بدون ساین نصب کردم کی حوصله داره هر دفه برنامه هارو ساین کنه آخه
کسی نمیخواد جواب منو بده . دوستان من این گوشی رو تاره گزفتم و روش زبان فارسی نیست کسی میتونه بهم بگه چطوری خودم فارسیش کنم یا حداقل یه برنامه بگین که باهاش بشه sms فارسی فرستاد مهمهه لطفا جواب بدید
شما ببر نمایندگی برات درستش میکنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)