هيچي فقط يه 300 400 تا دشمن ناقابل بهت اضافه ميشه
منظورت از نمي كنم چيه؟؟نمی کنم بهشون تیر بزنم!!!
هيچي فقط يه 300 400 تا دشمن ناقابل بهت اضافه ميشه
منظورت از نمي كنم چيه؟؟نمی کنم بهشون تیر بزنم!!!
تغييراتش كه جالبه....مثل اين ميمونه كه سايد كويست انجام بدي....خوبيشون اينه كه لول اپ ميره تا 30 ...البته بايد dlc رو اجرا كني كه ادامه بازي اصلي باشه...فكر كنم اسمش broken steell يا يه همچين چيزي باشه...وقتي اينو اجرا كني البته قبل از انجام كويست اخر كه همون فعال سازي اب هست ...بازي تموم نميشه و 2هفته بعد رو نشون ميده و باقي ماجرا...روي پايان بازي تاثير نداره ولي من كه خيلي هال كردم...ارزش نصب و بازي رو داره...ماموريتهاي بيشتري اضافه ميشه....
حالا شما كدوم رو گرفتين؟؟؟
تا جايي كه من يادمه واسه اينكه بريد دنباله بازي بايد رمز رو اون دوستتون همون غوله...اسمش يادم نيست ...اون وارد مي كرد...
در هر صورت شما درست اجرا كردين چون فعال شده فقط اينكه زل مي زنه بهتون...منم اينجوري شدم دوباره نصب كردم درست شد...
اينكه به سختي نفس مي كشيد و ... هم درسته...فكر كنم به باگ خوردين...![]()
به اينجا بريد خيلي باحاله: راهنماي قدم به قدم فال اوت 3
___________کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضد اسپم:
بابا يكم توضيح بيشتر در مورد بيگ تون بديد ديگه
Last edited by Mohsen EA; 01-03-2010 at 17:56.
جاخالی اولش یک معنی بد میداد!!!!![]()
چه معني هي ميداد ها
برم به سينا بگم بنت كنه
راستي به اون لينكه رفتي
BIG TOWN:
برخلاف اسمش يه محله كوچيكه.توي بيگ تون كلا كار زيادي نميشه كرد مثل تجارت.
كوئست خاصي نداره.فقط اينكه اون دختره RED و يه پسره به اسمSHORTY رو از دست سوپر ميوتنت ها كه توي يه پايگاه پليس هستند نجات بديد.بعد اينكه اين كارو انجام داديد اگه با رد حرف بزنيد مجاني خونتون رو پر ميكنه و 2 تا انتخاب بهتون ميده كه يكيش اينه كه ميگيم:من اين دورو برا گشت ميزنم تا سوپر ميوتنت ها حمله نكنند و باهاشون مقابله ميكنم.
دومين انتخالب اينه:من ربات هاتون رو تعمير ميكنم.
سوم هم اينه كه ميگي به من ربطي نداره.انتخاب اول بهتره از بيگ تون بيرون بريد و 4 تا 6 تا سوپر ميوتنت حمله ميكنن كشتيشون ديگه يه اونجا حمله نميكنند.
يه حالت ديگه هم داره اينه كه يه پسره رو از Little Lamp Light بايد اسكورت كنيد تا بيگ تون.وقتي رسيديد بايد با مردم صحبت كنيد و بد بريد دنبال رد و شرتي.
دمت گرم راستي اون يارو كه تو والو هشتادو اندي بود مرد حالا چي ميشه؟؟؟
اون لينكه يادت نره
نه...میگه برای من قابل دسترسی نیست...حالا چی هست؟؟؟
راستی dlc ها رو سایتی هست که بفروشه ؟
اگه هست لطفا تو پروفایلم آدرسشو بذارین
مرسی
همين فروشگاه اينجا داره...كه فعلا تعطيله...
اگه توي گوگل هم سرچ بزنيد اولين يا دومين لينكش ژيدا ميشه...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)