مرسی
من الان قصد خرید 32 gig رو دارم
2 تا سوال دارم:
1- ایپادی که تو بازار هست جیلبرک شده؟
2- تو موقع خریدش به چی توجه کنم؟
مرسی
من الان قصد خرید 32 gig رو دارم
2 تا سوال دارم:
1- ایپادی که تو بازار هست جیلبرک شده؟
2- تو موقع خریدش به چی توجه کنم؟
جدی...
خودش وایرلس نداره ولی فکر کنم بتونه جور کنه.....
این اموزش ساخت اکونت فکر کنم قدیمی باشه رفیقم میگه شماره کارت میخواد که ازت پول کم کنه و گزینه none دیگه وجود نداره!!!!
راستی اموزش جیلبرک کردن رو میتونی برام گیر بیاری؟
دستت طلا...
آموزش به روزه اکانت ساختن:
آموزش جیلبریک کردن ۳.۱.۲ برای آیفون که آیپاد هم فرقی نداره:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
شما واسه بازی کردن ipod touch رو پیشنهاد میکنید یا psp رو؟چرا؟
این بحث بار ها و بار ها تکرار شده و حرف های زیادی سرش هست ...
پی اس پی صرفا یک کنسول بازی هست و تمرکز اصلیش روی بازی ها و ... هست اما ایپادتاچ با اینکه بازی های فوق العاده ای داره و هر روز بازی هاش قوی تر میشن و حتی بعضی از بازی هاش هم از پی اس پی بهتر هستند اما تمرکز اصلیش رو برنامه ها و موسیقی و اینترنت هست ! ...
اگر شما فقط برای بازی میخواین یه کدوم از این هارو بگیرید مسلما پی اس پی بهتره چون راحت تر میشه باهاش بازی کرد و صفحش بزرگتر هست و ... اما در کنار بازی موسیقی و فیلم و برنامه های گوناگون و اینترنت و ... رو میخواید ایپادتاچ بگیرید با اینکه پی اس پی میتونه موسیقی هم پخش کنه اما ایپادتاچ تمرکز بیشتری رو این موضوع داره و امکانات بیشتری توی پخش موسیقی داره ! جدا از برنامه ها و ...
1:خیر خودتون باید جیلبرک کنید
2: باید پلمپ باشه که بالا سمت چپ یه فلشی هست که از روی اون باید پلاستیک رو جعبه رو باز کنید !
3:اگه نسل 3 میخواید بگیرید در پشت پایین باکس ایپاد تاچ توجه داشته باشید که نام ایتونز 9 و فریمور 3.1 درج شده باشه !!!
آخه یه چیزیم میخوام که تو جیب جا بشه، psp یه کم گنده س
خوب دیگه میمونه نیاز خودتون که کدوم رو نیاز دارید و رو کدوم موارد متمرکز هستید با توجه به اون یه کدوم رو انتخاب بکنید ! ...
بنظر من ایپاد تاچ چیز خیلی خوبی هست برای بازی ولی نه فقط بازی ! ... در کنارش موسیقی و فیلم و برنامه و ... رو هم اضافه کنید ! ...
دوستان قیمت 3g
32 گیگ رو میشه لطف کنید ..
سبز باشین ...
310!!!!پاساژ پایتخت(تهران)
4-5 تومان بالا پایین!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)