تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 187 از 1137 اولاول ... 87137177183184185186187188189190191197237287687 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بله اگه واقعا بخونین ! این کتابا عالی هستن
    در ضمن کتاب درسی هم بخونین خیلی خب
    بالای 80 امید داشته باشین!

2. این کاربر از MaaRyaaMi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

آقا مهدی لطفا جواب این سوال چند تا از دوستان رو بدید که می گن ((رمزینه فقط به خاطر دیفرانسیلش مشهور شده و بقیه کتابهاش چرت هست)) چون من کتاباشو به غیر از زبان فارسی(که اونم وسطاش ول کردم) نخوندم چون شما چند تا رو خوندی و چند تا از بچه ها هم سوال کردن ممنون می شم اگه جوابش رو بفرمایید.
    (چقدر لفظ قلم حرف زدما!!)
    به نظرم این حرف تاحدودی درست هست، ولی نه به این شدت! قسمت اول جمله درست‌تر هست! در مورد کتاب‌های تست رمزینه اطلاعی ندارم و فقط در مورد کتاب‌کلاس‌ها می‌گم.
    انصافا کتاب‌کلاس دیفرانسیل رمزینه یکی از بهترین کتاب‌هایی بود که من خوندم. تقریبا تمام کسانی که این کتاب را خوندند همین نظر را دارند. ولی اگه کمی کلی‌تر بگیم، گروه ریاضی رمزینه در زمینه‌ی آموزش تقریبا عملکرد قابل‌قبولی داره. اما در مقابل رقیب‌های خوبی هم داره. مثلا گسسته‌ی رمزینه در مقابل خوشخوان! اما بقیه‌ی کتاب‌ها چندان طرفداری نداره. مثل زبان انگلیسی، ادبیات و زبان فارسی، شیمی، عربی و ... . در مورد کتاب فیزیک هم قابل‌قبول هست. ولی دیفرانسیل رمزینه یه چیز دیگه‌است!

یه نکته‌ی کلی در مورد رمزینه، حجم زیاد کتاب‌هاشون هست. به نظر من در گروه ریاضی و فیزیک تلاش کردند که مطالب را ساده و بدون ابهام بیان کنند. مثال‌های زیادی مطرح و بررسی کنند. همین باعث شده که حجم کتاب‌ها زیاد بشه. به زودی به این نتیجه می‌رسید که همه‌ی کتاب‌های خوب رمزینه را نمی‌تونید تا کنکور تموم کنید. به خاطر همین احتمالا به دیفرانسیل یا نهایتا یک کتاب دیگه از رمزینه اکتفا می‌کنید. این هم یکی از دلایلی هست که بقیه‌ی کتاب‌ها توفیق چندانی نداشتند.

برای بقیه‌ی کتاب‌های رمزینه (به جز دیفرانسیل) دو تا پیشنهاد دارم:
    1. اگه دبیرهای خوبی دارید و مشکل چندانی با یه درس ندارید، وقت خودتون را صرف تمرین (تستی یا تشریحی) بکنید تا خوندن کتاب آموزشی. مطمئن باشید تمرین کمک بیشتری به شما می‌کنه.

2. فقط فصل‌هایی از کتاب‌کلاس‌های رمزینه را بخونید که با مفهوم مشکل پیدا کردید. مثلا فرض کنید گسسته با فصل نظریه‌ی اعداد مشکل دارید. کتابی مثل خوشخوان هم به شما کمکی نکرده. اول با خودتون کنار بیایید که وقت میذارم تا بالاخره بفهمم. حالا که قبول کردید، شروع کنید به خوندن فصل نظریه‌ی اعداد.
    چون حجم کتاب‌های رمزینه زیاد هست، این کار کمک بیشتری به شما می‌کنه. البته چون دارید گزینشی عمل می‌کنید، امانت گرفتن کتاب از کتابخونه هم می‌تونه کارتون را راه بندازه.

خیلی حذف کردم و سعی کردم خلاصه بنویسیم، اما آخرش نشد! ببخشید...!
    Last edited by mehdi_7070; 06-09-2009 at 23:27.

4. 4 کاربر از mehdi_7070 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه jjkey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

چه تغییراتی داشته؟

کتاب کلاس را ندیدم، ولی (به نظر من) کتاب تست قرابت معنایی رمزینه اصلا جالب نبود. هر چند تست‌های قرابت معنایی را جمع‌آوری کردند (سراسری، آزاد، آزمایشی) ولی پاسخ تشریحی و تحلیلی نداره. خیلی از سؤالات اصلا پاسخ ندارند! تست‌های تألیفی هم باید متن درس را حفظ کرده باشی تا بتونی جواب بدی! سبک تألیفی این کتاب ربطی به کنکور نداره. من که سریع عوض کردم با یه کتاب دیگه...!
    باید کتاب کلاسو هم حتما داشته باشی...چون تمامی مباحثو پوشش داده...
    منم تقریبا باهات موافقم...کمی فراتر از کنکوره...یا میشه گفت متباینه....البته ادبیات خیلی گستردس...

داره خودمونی میشه jjkey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من که شنیدم رمزینه فقط به خاطر دیفرانسیلش مشهور شده و بقیه کتابهاش چرت هست .
    آیا این طور هست یا واقعا خوبه
    دیفرانسیلش خوبه..اما جمع بندی این کتاب کار فوق سختیه...اگه هم از این کار بر بیاین..در پایان سال با مطالب بسیار ریزی مواجه میشید که از ذهنتون پریده و حتی خوندن خلاصه هاشم..نمیتونه بازده خوبی داشته باشه...باور کنید خلاصه دیف کمی از خوندن یه کتاب تازه نداشت.......
    من به زحمت تونستم دیف یک که تو 2 جلد قطور بود رو خلاصه کنم!...به نظر من ریاضیو خیلی قوی میکنه...اما معلوم نیست بتونی از همش رو جلسه اصلی کنکور استفاده کنی...مگر اینکه حافظه بسیار قوی داشته باشی...من دیف یک رو تجربه داشتم...توی کانون..معمولا دیفو 70 80 میزدم.....اما بعدا متوجه شدم..ای کاش خوشخوانو هم میخوندم....خوشخوان خوب توی ذهنت جا میگیره.. اما از مغزت کار میکشه..کاری که باید بشه!.....رمزینه ساده تره....البته از نظر من
    بقیه کتبش...عربیش که بهترینه موجوده!چرا نمیرید یه نیگاهی بهش بندازید؟
    فیزیک 3شم خوبه...تحلیلی کلا قابل بحث نیست....باید حافظت خیلی قو باشه.. مفهومی گفته...ولی فرمول زیاد نداره...
    گسسته...خوبه...اما خوشخوانو بخون...
    ریاضی پایشم چون جمع و جوره..خوبه..یادمه هر چی میگشتم یه حسابان پیدا کنم...پیدا نمیکردم..تا اینو پیدا کردم...

از من میشنوید..سعی کنید کتابیی بخونید...که به جز مفومی بودن..حجم کمتری داشته باشند..یا بهتر بگم..وقت گیر نباشن..
    Last edited by jjkey; 07-09-2009 at 14:15.

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

گسسته خوشخوان بهتره یا رمزینه ؟!!
    یا جفتش؟

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

گسسته خوشخوان بهتره یا رمزینه ؟!!
    یا جفتش؟
    به نظر من واسه آموزش رمزینه واسه تست خوشخوان...

9. 2 کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

یه چیزی در مورد هندسه پایه گاج سفید

هندسه پایه کلا چند جلد هست؟

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

یه چیزی در مورد هندسه پایه گاج سفید

هندسه پایه کلا چند جلد هست؟
    2 جلد

1 جلد هندسه 1 و 1 جلد هندسه 2

12. این کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

پاسخنامه جداگانه ای نداره ؟

ببخشید هِی می پرسم !

داره خودمونی میشه mehdiaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    فعلا سمنان

پيش فرض

به نظرتون اگه کسی کلاس کنکور عربی میره لازم هست کتاب عربی به زبان ساده ایاد فیلی رو داشته باشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •