بله اگه واقعا بخونین ! این کتابا عالی هستن
در ضمن کتاب درسی هم بخونین خیلی خب
بالای 80 امید داشته باشین!
بله اگه واقعا بخونین ! این کتابا عالی هستن
در ضمن کتاب درسی هم بخونین خیلی خب
بالای 80 امید داشته باشین!
به نظرم این حرف تاحدودی درست هست، ولی نه به این شدت! قسمت اول جمله درستتر هست! در مورد کتابهای تست رمزینه اطلاعی ندارم و فقط در مورد کتابکلاسها میگم.
انصافا کتابکلاس دیفرانسیل رمزینه یکی از بهترین کتابهایی بود که من خوندم. تقریبا تمام کسانی که این کتاب را خوندند همین نظر را دارند. ولی اگه کمی کلیتر بگیم، گروه ریاضی رمزینه در زمینهی آموزش تقریبا عملکرد قابلقبولی داره. اما در مقابل رقیبهای خوبی هم داره. مثلا گسستهی رمزینه در مقابل خوشخوان! اما بقیهی کتابها چندان طرفداری نداره. مثل زبان انگلیسی، ادبیات و زبان فارسی، شیمی، عربی و ... . در مورد کتاب فیزیک هم قابلقبول هست. ولی دیفرانسیل رمزینه یه چیز دیگهاست!
یه نکتهی کلی در مورد رمزینه، حجم زیاد کتابهاشون هست. به نظر من در گروه ریاضی و فیزیک تلاش کردند که مطالب را ساده و بدون ابهام بیان کنند. مثالهای زیادی مطرح و بررسی کنند. همین باعث شده که حجم کتابها زیاد بشه. به زودی به این نتیجه میرسید که همهی کتابهای خوب رمزینه را نمیتونید تا کنکور تموم کنید. به خاطر همین احتمالا به دیفرانسیل یا نهایتا یک کتاب دیگه از رمزینه اکتفا میکنید. این هم یکی از دلایلی هست که بقیهی کتابها توفیق چندانی نداشتند.
برای بقیهی کتابهای رمزینه (به جز دیفرانسیل) دو تا پیشنهاد دارم:
1. اگه دبیرهای خوبی دارید و مشکل چندانی با یه درس ندارید، وقت خودتون را صرف تمرین (تستی یا تشریحی) بکنید تا خوندن کتاب آموزشی. مطمئن باشید تمرین کمک بیشتری به شما میکنه.
2. فقط فصلهایی از کتابکلاسهای رمزینه را بخونید که با مفهوم مشکل پیدا کردید. مثلا فرض کنید گسسته با فصل نظریهی اعداد مشکل دارید. کتابی مثل خوشخوان هم به شما کمکی نکرده. اول با خودتون کنار بیایید که وقت میذارم تا بالاخره بفهمم. حالا که قبول کردید، شروع کنید به خوندن فصل نظریهی اعداد.
چون حجم کتابهای رمزینه زیاد هست، این کار کمک بیشتری به شما میکنه. البته چون دارید گزینشی عمل میکنید، امانت گرفتن کتاب از کتابخونه هم میتونه کارتون را راه بندازه.
خیلی حذف کردم و سعی کردم خلاصه بنویسیم، اما آخرش نشد! ببخشید...!
Last edited by mehdi_7070; 06-09-2009 at 23:27.
باید کتاب کلاسو هم حتما داشته باشی...چون تمامی مباحثو پوشش داده...
منم تقریبا باهات موافقم...کمی فراتر از کنکوره...یا میشه گفت متباینه....البته ادبیات خیلی گستردس...
دیفرانسیلش خوبه..اما جمع بندی این کتاب کار فوق سختیه...اگه هم از این کار بر بیاین..در پایان سال با مطالب بسیار ریزی مواجه میشید که از ذهنتون پریده و حتی خوندن خلاصه هاشم..نمیتونه بازده خوبی داشته باشه...باور کنید خلاصه دیف کمی از خوندن یه کتاب تازه نداشت.......
من به زحمت تونستم دیف یک که تو 2 جلد قطور بود رو خلاصه کنم!...به نظر من ریاضیو خیلی قوی میکنه...اما معلوم نیست بتونی از همش رو جلسه اصلی کنکور استفاده کنی...مگر اینکه حافظه بسیار قوی داشته باشی...من دیف یک رو تجربه داشتم...توی کانون..معمولا دیفو 70 80 میزدم.....اما بعدا متوجه شدم..ای کاش خوشخوانو هم میخوندم....خوشخوان خوب توی ذهنت جا میگیره.. اما از مغزت کار میکشه..کاری که باید بشه!.....رمزینه ساده تره....البته از نظر من
بقیه کتبش...عربیش که بهترینه موجوده!چرا نمیرید یه نیگاهی بهش بندازید؟
فیزیک 3شم خوبه...تحلیلی کلا قابل بحث نیست....باید حافظت خیلی قو باشه.. مفهومی گفته...ولی فرمول زیاد نداره...
گسسته...خوبه...اما خوشخوانو بخون...
ریاضی پایشم چون جمع و جوره..خوبه..یادمه هر چی میگشتم یه حسابان پیدا کنم...پیدا نمیکردم..تا اینو پیدا کردم...
از من میشنوید..سعی کنید کتابیی بخونید...که به جز مفومی بودن..حجم کمتری داشته باشند..یا بهتر بگم..وقت گیر نباشن..
Last edited by jjkey; 07-09-2009 at 14:15.
به نظر من واسه آموزش رمزینه واسه تست خوشخوان...گسسته خوشخوان بهتره یا رمزینه ؟!!
یا جفتش؟![]()
یه چیزی در مورد هندسه پایه گاج سفید
هندسه پایه کلا چند جلد هست؟
2 جلدیه چیزی در مورد هندسه پایه گاج سفید
هندسه پایه کلا چند جلد هست؟
1 جلد هندسه 1 و 1 جلد هندسه 2
به نظرتون اگه کسی کلاس کنکور عربی میره لازم هست کتاب عربی به زبان ساده ایاد فیلی رو داشته باشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)