معمولا اون مغازه ای که تو تک بازیهای کامپیوتری میفروشه(طبقه مثبت 2) بازیهای جدیدو زود میاره .
معمولا اون مغازه ای که تو تک بازیهای کامپیوتری میفروشه(طبقه مثبت 2) بازیهای جدیدو زود میاره .
اقا میدونم جاش نیست ولی این فیفای نسل بعد داره کولاک میکنه و از بیشتر سایتها امتیاز 9 و 9 به بالا گرفته وکلا یک بازی شاهکار شده!!!امیدوارم Pes هم کولاک کنه ولی کار سخته!!!
از دوستان خواهش میکنم که در چند روز دیگه که میخواد بیاد بازی امتیازهاش را در همین تاپیک بگذاریم!!!و بیشتر از چند و چون کار سر در بیاریم!!!!
بازش کردم خودم لنزش که هیچی همه جاشو سیخ کردم درست نشد که نشد به یکی از دوستام نشون دادم گفت سوخته بیخودی زحمت نکش...
بله گفتنش راحته ولی من همین پریروز 50 تومن خرج مانیتورم شد شانس که نیست نمیسوزه نمیسوزه یه دفعه چند تا چندتا میسوزه...یه دی وی دی رام بخر 20 تومن یا یه دی وی دی رایتر بخر 30 تومن چیزی نیس که !!!![]()
حالا اين تكنيكها كدوم جديد بود اصلا مورد استفاده قرار گرفت؟
کراسر جان دستت درد نکنه
ولی این تکنیک ها تو نسخه 2008 هم قابل استفاده بود و برای دوستان اشنا بود
ولی با این حال دستت درد نکنه
وضع تیم های ملی در pes چطور هست؟
چند تا تیم ملی لیسانس شدن؟
تیمهای ملی pes هیچوقت من را راضی نکرده!
امیدوارم کمی به تیمهای ملی و جامهای که تیم ملی توش هست برسه.
توي دمو ايتاليا و فرانسه كه هستند و به طور كامل لايسنس شدن از آسيا هم كره جنوبي استراليا و ژاپن لايسنس هستند. كلا اگه بخواي تمامي اطلاعات در مورد لايسنس به دست بياري به پست اول مراجعه كن ساسان خان زحمت كشيدن يه پست تكميل زدن اون اول. ولي در كل امسال پيس روي CL بد جوري سرمايه گذاري كرده فكر كنم سال آينده به خاطر جام جهاني شاهد تيم هاي ملي بيشتري باشيم كه لايسنس شدن.
مگه pes 2010 جام جهانی داره که میگی سال آینده لیسانس کشوری بهتر میشه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همیشه جام جهانی داشته عزیز. فقط لیسانسش رو نگرفته بوده. که فکر کنم سال اینده لیسانس کامل تیم های حاظر در جام جهانی رو + لیسانس خود کاپ جام جهانی رو بگیره.
شما اصلا دقت نميكني به حرف من
من گفتم به خاطر جام جهاني احتمال داره ليسانس هاي تيم ملي زياد گرفته بشه و كونامي توجهش به سمت تيم هاي ملي بيشتر جلب بشه به خاطر التهاب جام جهاني. و بازي هاي ملي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)