خوب شما فکر ما بد بخت بیچاره ها رو هم بکنین ... ما هم باید یه بازی بکنیم دیگه ... من کامپیوترم از 5 سال پیش تا حالا ارتقاء داده نشده ...
من چه گناهی کردم ؟![]()
خوب شما فکر ما بد بخت بیچاره ها رو هم بکنین ... ما هم باید یه بازی بکنیم دیگه ... من کامپیوترم از 5 سال پیش تا حالا ارتقاء داده نشده ...
من چه گناهی کردم ؟![]()
البته اين آندركاور سيستم پاييني هم نميخواد نسبتا بايد گرافيك و رم بالايي داشته باشي كه راحت بازي كني
می دونم ... ولی اگه انتظار دارین بهتر از این بشه دیگه چی می خواد ؟ ابر کامپیوتر می خواد ...
نه اگه بلك باكس يكم موتور گرافيكي قوي داشت جريان خيلي به نفع ما بود چي ميشد اگه از موتور هاي قوي گرافيكي نظير كراي انجين يا موتور گرافيكي cod4 براي بازي ها استفاده ميشد ديگه كم كم وقتشه موتور هاي گرافيكي بهبود پيدا كنن و عرصه كار رو براي موتورهاي گرافيكي قوي باز كنن كه بهينه بشه بازيها مثلا شما همين آندر كاور رو تصور كنيد كارت گرافيك و رم بالا ميخواد دقيقا سيستمي كه بازي نكست جنريشن pes و cod و ... رو به راحتي اجرا ميكنه از اجراي مناسب اين بازي عاجز هست ea بايد فكر اساسي بكنه به حال اين مسئله شما ببينيد بين بازيهايي كه توسط ea منتشر ميشه بازي كريسيس و وارهد بسيار عالي بودند از هر لحاظ و خيلي هم طرفدار پيدا كردن همه اينها به خاطر گروه قوي سازنده اش هست به نظر من بايد ناشران بازي ها با گروه ها و شركت هاي اين چنيني قرار داد ببندند. به اميد اينكه اين بازي آخرين بازي نا اميد كننده از سري nfs باشه. موفق و گيمر باشيد
چرا نا امید کننده ؟ من که خیلی خوشم اومد ... در ضمن یه جوری توضیح بده ما نفهم ها هم بفهمیم![]()
اتفاقا من هم خيلي خوشم اومد ارزششو داشت بابتش 1000 تومن بدم براي ما كه پولي بابت گيم نميديم از سرمون هم زياده البته بازي خوبي هست ولي بايد بهتر مي بود
این save بازی من هست گفتم شاید به درد کسی بخوره
Level 13
ماشین ها:
Audi TT
لامبرگینی مورسه لوگو
بوگاتی ویرون
پاگانی
پورشه کاررا جی تی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واقعا خیلی خوبه که حق کپی رایت در ایران تا این حد رعایت میشه !اتفاقا من هم خيلي خوشم اومد ارزششو داشت بابتش 1000 تومن بدم براي ما كه پولي بابت گيم نميديم از سرمون هم زياده البته بازي خوبي هست ولي بايد بهتر مي بود![]()
شايد فكر كني به لحاظ مالي به نفع ماست كه انصافا هم هست ولي در عوض همين رعايت نكردم قانون كپي رايت جهاني موجب شده كه كلا به لحاظ رايانه اي ايران مرخص كامل باشه مثلا براي آنلاين بازي كردن pes2009 حتي اگه با ip اصلي خودتون وارد بشيد بعد مدتي توي بلك ليست قرار ميشيدو پولي كه بابت سريال نامبر اورجينال كه به منظور آنلاين پلي تهيه كرديد به هدر ميره حتي اونهايي هم كه ميرن و بازي رو اورجينال تهيه ميكنن هم متضرر ميشن به خاطر همين رعايت نكردن ولي من به شخص اميدوارم كه اين مسئله هرچه زودتر توي ايران حل بشه و در بازيار cd ايران يك نظارت بشه و به عنوان يك كالا استفاده بشه و روي همين مسئله تاكيد بشه.تا به از اين لحاظ تحريمي روي ما نباشه
ببخشید من دیروز 10 دقیقه هم خونه نبودم
برای بار 50 ام کربن رو تموم کردیم ... چه حالی میده با این پلیس ها ... راستی نمی دونین چجوری میشه از ماشین عکس گرفت که تو کامپیوترت بمونه ؟ یعنی تبدیل به فایل تصویری بشه ؟؟ یه کارایی با پلیس ها می کنیم ککه خیلی قشنگه ... راستی یه تاپیک هم واسه این بزنین که عکس های جالب رو از کل مجموعه های nfs بزاریم یا اینکه یه تاپیکی که از جنگمون با پلیس ها عکس بزاریم ... خیلی جالبه ، تا حالا تونستین 13 تا پلیس رو با هم دیگه نفله کنین ؟؟ من خودم تعجب کردم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)