ممنون..
دوستان نظری ندارن؟
ممنون..
دوستان نظری ندارن؟
سلام دوستان.من دنبال بهترین موسسه ی زبان در زمینه ی دوره های آموزش تافل در تهران هستم و خیلی هم عجله دارم آیا کسی از شما بزرگواران خودتون یا از دوستانتون در این زمینه میتونید به بنده کمک کنید؟ممنون میشم.
آره...اولش چقدر خوشحال شدمویرایش» من اشتباهی خیال کردم دنبال معنی نامزد می گردی لول
unfaithful بیشتر معنی بیوفا میده....همونطور که تو آهنگها و فیلمها کاربردش رو دیده ایم.... که با نامرد ما فرق داره سیستمش
در معارف و علوم دینی هم که میشه بی ایمان...
treasonous هم راستش قبلا نشنیده بودم...ولی تو دیکشنری زده " خائن " که اونم داستان خودش رو داره...
در کل فکر نکنم معادلی بهتر از همون unfaithful پیدا بشه کرد![]()
نمیدونم ولی شاید villain هم بد نباشه!!
دوستمون گفت دیگه ... parenthesize فعل هستش (پرانتز گذاشتن) و parenthesis اسم (پرانتز) ...
تلفظ هر سه واژه رو هم می تونی توی آنلاین وبستر چک کنی ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم coward به معنای نامرد (=کسی که نامردی می کنه) بدک نیست ... توی فیلم unforgiven سکانس آخر هم جین هکمن به ایستوود (که یه مرد بدون اسلحه رو میکشه) میگه :
اما توی خیلی موقعیت های دیگه هم این رو بکار می بریم که باید معادلهای مناسب تری پیدا کنیم ("این گلی که زدید نامردی بود" = cheat) (نامردا ، منتظر من نموندید؟ = mean)Sir, you are|a cowardly son of a b*itch
504 ؟نمیدونم ولی شاید villain هم بد نباشه!!
به نظرم coward به معنای نامرد (=کسی که نامردی می کنه) بدک نیستme too
نه منظورم گل نامردی و این حرفا نبود...همون کسی که به قول شما نامردی میکنهاما توی خیلی موقعیت های ...
به هر جهت فکر میکنم همون coward خوبتر از بقیه باشه....![]()
با سلام
من تازه كار هستم . فقط مي خوام بدونم نرم افزاري هست كه بر روي موبايل نصب كرد براي تقويت دامنه لغات . مثل 1100word
با تشكر
سلام به همه دوستان من زبانم در حد باقالیه و خیلی خیلی خیلی ضعیفم
حالا میخوام یاد بگیرم حالا دوستان میگن چیکار کنم از کجا شروع کنم
اگه کمک کنند ممنون میشم
خب اگه اینطور که میگی در حد کاملا مبتدی هستین... پیشنهاد اول من انتخاب یک موسسه است و کلاس زیان...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)