سلام یه خبر خیلی خوب برای نصب نشدن پچ من بازی رو از اول نصب کردم کراکش رو کپی نکردم هردو پچ نصب شد ولی باید اول پچ اولی بعد پچ دومی من نصبش کردم
هرکی فایل اگزه فیفا رو میخواد بیاد درخواست بده
سلام یه خبر خیلی خوب برای نصب نشدن پچ من بازی رو از اول نصب کردم کراکش رو کپی نکردم هردو پچ نصب شد ولی باید اول پچ اولی بعد پچ دومی من نصبش کردم
هرکی فایل اگزه فیفا رو میخواد بیاد درخواست بده
یادش به خیر اون موقعی که در به در دنبال اون فایل اورجینال 12 مگی بودم یه احد الناس برام آپلودش نکرد آخر سر یکی از برا بچه های کلوپ گیم پد داد بهم
Last edited by Spaniuly; 02-11-2008 at 22:35.
عجب چه چیزا که آدم تو پی سی نمیبینه
حالا که می بینی بچه ها گیر فایلن خب خودت بزار
خوب یا متوجه سوال من نشدید (که امیدوارم همینطور باشه در غیر اینصورت بهتره فوتبال رو تو همون EA Sport دنبال کنید) یا اینکه تا حالا آفساید رو براتون تفهیم نکردن :
خوب به این نقاشی توجه کنید : !
فرض کنید در لحظه ای که توپ به بازیکن زرد شماره 1 پاس داده میشه ، هم 1 و هم 2 همزمان از تله آفساید بدرستی رد شدن ، بازیکن 1 میتونه بدون هیچ مشکلی به 2 پاس بده و اون بزنه تو گل..مگه نه ؟!!!
اما تو این بازیه مسخره ، این پاس رو آفساید میگیره !! مگه اینکه هر دوتا تو یه خط باشن یا اونی که پاس میده جلوتر باشه
خودت داری میگی دیگه این دقیقا متن قانونه شما خبر نداری . این قسمت که بزرگش کردم اگه اتفاق بیفته کمک داور وظیفه داره افساید بگیره .
lمن اون exe رو که میگید اصله 11.8 مگابایت هم حجمش بود رو جای گزین کردم ولی باز هم نشد همون پیغام رو میده بگین دیگه مردم .
من دوباره بازی رو نصب کردم و بازی رو از پی سی ورد خریدم بعداز نصب بلافاصله پچ اول و دوم رو نصب کردم کار کرد بعدا" از فایل اگزه
یه بکاپ گرفتم و اونو براتون اپ کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت طلا یعنی این فایل پچ 1 و 2 روش نصب شده ؟
اینم همون فایله ولی لینک مستقم شده :
ازه حالا هم اینو مینویسم از بازی اومدم بیرون
کریشن مستر 09 نسخه بتا منتشر شد!
امروز نسخه بیتای این برنامه منتشر شد که حجمش 3.2 مگابات هستش و از لینک زیر قابل در یافت می باشد:
خوب این افسایده دیگه بحث نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)