برای بار دوم می پرسم, ایرانسلی ها توی وصل شدن به اینترنت مشکلی ندارن این چند روز؟ و اگه وصل میشن با مرورگر خود گوشی یا با یه برنامه دیگه مثل Opera mini ؟
یکم کمک فوری میخوام
مرسی
برای بار دوم می پرسم, ایرانسلی ها توی وصل شدن به اینترنت مشکلی ندارن این چند روز؟ و اگه وصل میشن با مرورگر خود گوشی یا با یه برنامه دیگه مثل Opera mini ؟
یکم کمک فوری میخوام
مرسی
با real player ميشه خيلي راحت فيلم رو عقب جلو كرد ... بيشتر باهاش كار كني متوجه ميشي ...
سمت بالا و پايين رو نگهداري عقب و جلو ميشه ... .
Last edited by dadash; 11-12-2009 at 23:28.
مشکلی نیست
از صبح 17 آذر وصل شده
با opera mini مشکلی نیست
برای براوزر خودش هم کانکت میشه ولی صفحه باز نمیکنه
من واسه درست شدنش این کار رو میکنم
توی تنظیمات access point ------ و پورت پیشفرض ایرانسل رو غیر فعال میکنم
سلام دوستان... من میخوام یه گوشی بگیرم .بین 6220 و 5630 موندم.. به نظر شما کدومش بهتره؟ بلندی صدای اسپیکر ش واسم خیلی مهمه! میشه یکی که دوتاشو از نزدیک دیده مقایسه کنه یا حد اقل میخوام بدونم بلندی صداش چقدره؟ مثلا از N73 بیشتره؟ کیفیتش چطور؟
آقا کسی نبود این سوال مارو جواب بده؟mamo و dj .mamal کجان؟
باید بیشتر دقت میکردم به هرحال ...متشکرم!
سلام
با این نرم افزار که گفتید فایلهامو به 3gp تبدیل کردم اما کیفیتش خیلی پایین اومده
میشه یه طوری بشه که این طوری نشه()؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
دوستان عزيز ، دو نكته ميخواستم خدمتتون عرض كنم :
1- براي سريعتر شدن حركت بين منوها ، حركت بين آيكونها ، باز كردن عكسها بدون چرخش ، حذف لرزش بين
دو پنجره ماتريكسي شكل ، كه در كل حالت انيميشني محسوب ميشه (چيزي شبيه XP ) ، ميتونيد از مسير زير
اين ويژگي رو غير فعال كنيد :
منوي انگليسي:
Settings >Themes >General حالا در پنجره جنرال گزينه Options رو زده و Theme effects رو روي Off قرار بدين .
منوي فارسي :
تنظيمات - مضامين - موارد كلي حالا در پنجره موارد كلي " گزينه ها" و بعد " جلوه هاي مضمون" رو روي خاموش قرار بديد
2- مراقب پاك كردن شيشه روي لنز باشيد . جنسش معلوم نيست از چيه ، پلاستيكه ، شيشه هست يا از ماسته .
با كوچكترين فشاري خش ميافته . سعي كنيد موقع پاك كردنش با يه پارچه نرم يا پنبه يا دستمال كاغذي خيلي نرم
پاكش كنيد (كمي هم "ها" جهت مرطوب كردن شيشه موقع پاك كردن ، بهش اضافه كنيد)
تمام
دوست من به نظر میاد که 5630 از نظر سرعت خیلی بهتر از 6220 باشه.چون cpu 600 مگا هرتز هستش ولی 6220 cpu ش 369 .ولی دوربین 6220 پنج مگا پیکسله و کارل زایسه.5630 ، 3.2 مگا هستش و کارل زایس نیست.
رم اولیه 6220 ، 1 گیگ هست ولی 5630 4 گیگ.6220 وایرلس یا wi-fi هم نداره.ولی gps داره که 5630 اون رو نداره.از نظر صدا هم نمی دونم کدومشون بهتر باشه.lcd جفتشون 2.2 اینچه.فکر کنم باتری 5630 عمر ش بیشتر باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)