این قانون 10 شدن نمره های 9.5 به بالا هنوز هم پابرجاست؟
تا اونجايي كه ميدونم بله.البته فكر كنم دروس تمام تستي كه خودخوان باشن جز اين قانون نيستن.
سلام دوستان یک سوال داشتم
با توجه به اینکه امسال ظرفیت پذیرش دوره های فراگیر (کارشناسی) محدود شده قبولی مشکله یا نه ؟
مثلا تهران؟
سلام
کسی جواب این سوال را میدونه
فرض کنید شما توی درسی امتحان میان ترم دادید و نمره میان ترم شما از 6 شده 4
حالا فرض کنید شما توی پایان ترم نمره خوبی کسب کردید به طوری که اگه نمره پایان ترم شما در 10/7 ضرب بشه نمره میان ترم شما 5 میشه .
حالا من میخوام بدونم کدوم یک از این نمرات به عنوان نمره میان ترم شما در نظر گرفته میشه ؟
نمره ای که استاد به عنوان میان ترم رد کرده یا نمره ای که با ضرب در 10/7 بدست اومده؟
اخه میگفتن سیستم به طور اتوماتیک اون نمره ای که بیشتر هست را به عنوان میان ترم در نظر می گیره
یعنی سیستم به طور خودکار نمره پایان ترم شما را در 10/7 ضرب میکنه و اگه این نمره شما از نمره میان ترمی که استاد رد کرده بیشتر باشه نمره میان ترم استاد را نادیده میگیره و نمره میان ترم 10/7 را در نظر میگیره
کسی در این مورد اطلاعی داره ؟
سلام
دوستان بنده دیپلم کارو دانش دارم
حالا میتونم وارد دانشگاه پیام نور بشم یا این دانشگاه فقط مخصوص رشته های غیر فنیه؟
سلام
نمراتی که توی قسمت اطلاعات جامع دانشجوی سیستم گلستان هستش و از 20 نمره هستن، نمرات نهایی هستن؟ پس چرا معدل رو حساب نمی کنن؟!
سلام
والا من جوابشو دقيق نميدونم ولي به ما ميگفتن هر كدوم بيشتر باشه اون قرار داده ميشه
سلامسلام
نمراتی که توی قسمت اطلاعات جامع دانشجوی سیستم گلستان هستش و از 20 نمره هستن، نمرات نهایی هستن؟ پس چرا معدل رو حساب نمی کنن؟!
چند وقتي صبر ميكنن كه هركس ميخواد اعتراض كنه اين كار رو بكنه و بررسي ها صورت بگيره بعد معدل رو حساب ميكنن
بچه ها خسته نباشید
میخواستم بدونم کنکور کاردانی به کارشناسی پیام نور از کارشناسی پیوسته پیام نور سخت تره؟
دوست عزیز اول اینکه لیست دروس ارائه شده توسط سازمان مرکزی ارائه میشه و دانشگاه شما هیچ دخالتی در انتخاب دروس نداره و دوم اینکه اگه اون درس تو لیست ارائه دروس نباشه نمی تونید بردارید و آخریش هم اینکه منظور از مهمان شدن اینکه تو سایر دانشگاه ها به غیر از پیام نور می تونید مهمان بشید تا اون درس رو پاس کنید
موفق باشید
تمام گفته های قبلم رو اصلاح میکنم چرا که الان در پرتاال اصلی پیام نور این اطلاعیه صادر شد
می تونید به لینک زیر برید و اون رو ببینید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)