پس چرا تو پرتال گروه سایپا ، مگان هم دیده میشه؟ یعنی موتاژ پارس رو میاره واسه فروش؟؟
میگم چرا پارس خودرو مثله سایپا یا ایرانخودرو مشهورتر نیستش؟
پس چرا تو پرتال گروه سایپا ، مگان هم دیده میشه؟ یعنی موتاژ پارس رو میاره واسه فروش؟؟
میگم چرا پارس خودرو مثله سایپا یا ایرانخودرو مشهورتر نیستش؟
درصد بالایی از سهام پارسخودرو برای سایپا هستش یعنی یه جورایی پارس خودرو متعلق به سایپا هست.
پارس خودرو رنج خودروهایی که داره خیلی گرون قیمت تر از سایپا و ایرانخودرو هست . ارزونترین ماشینش در حال حاضر همون ال نود هست که کیفیت بهتری هم نسبت به ماشینهای همرده ی خودش داره . کلا ماشینهایی که پارس خودرو مونتاژ یا وارد میکنه همشون با کیفیت هستند والبته خیلی گرونتر از رنج قیمتی ماشینهای ایرانخودرو و سایپا . و به همین خاطر ماشینهاش زیاد رایج نیست مثل انواع نیسانها (ماکسیما-قشقایی-تینا- مورانو-پیکاپ-رونیز) یا رنو لوگان و مگان.
سلام
1- اطلس تو سایتش Sorento xm 2011 تیپ 4 رو زده 59.700 (60 روزه). قیمتش به روزه؟ (چون ایران نیستم و نمیتونم زنگ بزنم)
2- پارس خودرو هم قشقایی رو زده 49.500 ، الآن همینه قیمت؟
( مدلش رو زده قشقايي 2WD كلاس Middle سي كي دي ) یعنی 4wd نداره؟
ممنون . . .
Last edited by a6l3i; 23-05-2011 at 12:20.
سلام دوست گرامی.
به نظر من شما رو سورنتو مانور بدی بهتره تا قشقایی.
نمیگم قشقایی خوب نیست اتفاقا خودروی SUV جمع و جور هست.
اما وقتی خرید توانایی سورنتو هست چرا قشقایی؟
کلاس Middle قشقایی 2WD هست و کلاس High قشقایی 4WD هست.
آیا مگان فروش اعتباری دارد؟در چه سایتی باید پیدا کنم؟
بله دوست من فروش اعتباری هم داره شما باید به سایت شرکت پارس خودرو مراجعه کنید و یا با نمایندگی های پارس خودرو تماس بگیرید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محمد جان میدونم اینجا جاش نیست اما من دنبال ماشینی هستم که هم اسپرت باشه و هم به روز باشه و از نظر ظاهری و فنی هم در حد خوب باشه،حدود 40 تومن هم میتونم هزینه کنم.امروز داخل مزدا 3 رو دیدم مگان از چشمم افتاد.ظاهرا 2تیپ داره،2 و3.تفاوتشون چی هست و قیمتشون چقدره.مگان بهتره یا مزدا.سراتو کوپ چطور؟توی این رنج قیمت چی پیشنهاد میکنی؟بازم ممنون ازت.
سلام خدمت شما.نمیدونم پرا وقتی صحبت از خودروهای اسپرت میشه جای مگان رو هم باز میکنن در حالی که مگان بر مبنای خودروی اسپرت نیست.
در مورد اینکه مگان بهتره یا مزدا در تاپیک های دیگه توضیخح دادم اما خدمت شما هم عرض میکنم.
شما تو پستی که زدین اولین گزینتون اسپرت بودن هست که همین جا مگان میره کنار چون وقتی مزدا 3 رو که اصلا هدف تولیدش و ساختارش بر پایه اسپرت هست پیش چشم دارین دیگه کار تمامه.
تفاوت هایی که این 2 خودرو دارن زیاد نیست چون به نظر من هر خودرو هدفش چیزه دیگه هست.
مزدا در مقابل مگان خشک تر هست چون خودروی اسپرت این حالت رو همیشه داره و مگان خودرویی نرم و راحت.
حجم موتور هردو 2000 CC هست اما مزدا از نظر شتاب و شرعت برتری داره.
مصرف سوخت هردو خودرو نزدیک به هم و شاید در حد هم هست نمیشه گفت یکی خیلی از دیگری بیشتر میسوزونه.
مزدا 3 از هر نظر جدید و مطابق با آخرین تکنولوژی های خودروسازی هست اما مگانی که الان میبینید مدل 2003 فرانسه هست و الانم که داره مونتاژ میشه از همون قوانین سال 2003 داره پیروی میکنه.
مزدا 3 از سال 2006 تولید شد و در سال 2010 دارای تغییرات چشمگیری شد اما مگان هیچ تغییری نداشته.
مزدا 3 به خاطر ارتفاع کمتری نسبت به مزدا تو مسیر های پر پیچ . خم به راحتی برتر هست اما تو مسیرهای خیلی ناهموار مگان برتره.
رنگ بندی هماهنگ و طرح داخلی مزدا 3 خیلی جذاب و زیباتر از مگان هست.
مزدا روی غربیلک فرمان امگانات زیادی رو برای راننده نسبت به مگان فراهم میکنه.
از نظر فضای داخلی خودرو برای سرنشینان مگان فضای بیشتر و راحت تری رو تامین میکنه.
پس به این نتیجه میرسیم که مزدا 3 برتری خودش رو نشون میده.
در ضمن تمام صحبت های من برای مزدا 3 نسل جدید هست که شما اندکی بودجه رو بیشتر کنید میتونید خرید کنید.
2 تا عکس از داخت مزدا 3 نسل جدید و مگان میزارم تا تفاوت تکنولوژی رو در سال 2003 و 2010 ببینید
.
در مورد سراتو کوپه هم باید بگم این خودرو در حد مزدا 3 جدید نیست و کیا برای اینکه تو این مدل خودروها کم نیاره سراتو کوپه رو وارد بازار کرده البته خودروی جمع و جور و شیک با امکانات مناسبی هست اما قابلیت های اسپرتی قدرت و شتاب هندلینگ مناسب رو تو مزدا بیشتر حس میکنید .
مزدا 3 جدید مدل 90 قیمت 44500000 تومان تیپ 3
مزدا 3 جدید مدل 89 قیمت 41500000 تومان تیپ 3
سلام .
پژو 206 sd v 9 چنده الان؟
این همون مگان 2000 31 ملیونی پارس خودرو هستش؟؟؟یا یه مدل دیگش؟![]()
اصلا مگه مگان نویگیشن داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)