تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 187 از 1178 اولاول ... 87137177183184185186187188189190191197237287687 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام

1. اگه گیم باز حرفه ای نباشم xps 1530 رو پیشنهاد میدی یا dv2860 ؟ ( زیبایی و کیفیت واسم مهمه + wifi +کیفیت lcd )

2. اگه زیره 1.700 نظر دیگه ای داری بگو داداش

3. دارم میرم hungray اونجا ارزونتره یا ایران ؟ اونجا special edition گیر میاد ؟

4. میشه یه review خوب از dv2860 بزاری ؟
    مرسی

1- مسلما : 2860 چون زیبایی ای بیشتری داره ... قدرت بالاتری داره بجر بازی و wifi و کیفیت LCD بهتر ... هر چند کیفیت LCD بالاست ولی روشنایی و زنده بودن رنگ ها در XPS محسوس تر هست و بیشتر

2- نظر خاصی ندارم ... الان بازار یا HP هست یا سونی سری FZ یا DELL

3- مجارستان ؟ نمی دونم ... special فکر نکنم اما ارزانتر که هست

4- در سایت زیر برای سری مشابه ببینید ، از سمت راست در لیت مدل یا سری رو انتخاب کنید و review ها رو بخونید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

1. 13.3 خیلی کوچیکتره از 14.1

2. ایا کیفیت ساخت بهتر + ال.سی.دی عالی سونی می ارزه که ram و hdd و lcd بالاتره DV 2860 رو بی خیال شم . ( زیبایی و کیفیت واسم مهمتره + wifi + کیفیت lcd . ولی می خام قوی هم باشه )

3. الان چنده sony sz 740 n7 ؟

4. با چیزایی که گفتم انتخاب خوبیه ؟ اصلا لپ تاپ خوبی از اب در امده ؟ ( مطمئن باشم ؟ )

مرسی ye 2nya
    Last edited by ravani_13; 15-07-2008 at 19:05.

داره خودمونی میشه Sam23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من بالاخره لپ تاپ دل وسترو 1500 گرفتم من مدت طولانی از لپ تاپ استفاده می کنم(10-12)می خواستم ببینم cooler برای لپ تاپ بگیرم یا نه ؟یه مشکل اساسی که این لپ تاپ داره اینکه بعد از یه مدت استفاده خیلی داغ میکنه!
    حا لا نظرتون در مورد cooler چیه بگیرم یا نه!
    ممنون از جواب دادنتون.
    ببخشید که این پستو اینجا می زنم!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با سلام خدمت جناب رجیستر عزیز می خواستم اگه میشه یه توضیحی راجب این سری جدید وسترو 1510 که تازه اومده تو بازار بدین از لحاظ گرافیک واین که این مدل نسبت به وسترو 1500 از نظر کارایی بهتره یا نهممنون می شم اگه جواب بدبن

داره خودمونی میشه avril3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با سلام .لطف کنید جدیدترین کانفیگ vostro1500 و vostro1510رو همراه با قیمت تقریبی بیان کنید .

این داغ کردن چقدر مشکل سازه؟

با تشکر
    Last edited by avril3; 15-07-2008 at 11:55.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

1. 13.3 خیلی کوچیکتره از 14.1

2. ایا کیفیت ساخت بهتر + ال.سی.دی عالی سونی می ارزه که ram و hdd و lcd بالاتره DV 2860 رو بی خیال شم . ( زیبایی و کیفیت واسم مهمتره + wifi + کیفیت lcd . ولی می خام قوی هم باشه )

3. الان چنده sony sz 740 n7 ؟

4. با چیزایی که گفتم انتخاب خوبیه ؟ اصلا لپ تاپ خوبی از اب در امده ؟ ( مطمئن باشم ؟ )

مرسی ye 2nya

1- نه زیاد ... اما برای بازی و فیلم اذیت میکنه چون تفکیک پذیری میاد پایین و فضای کاری ات کم میشه ... 13.3 اینچی انتخاب کارهای مدیریتی و فول پرتابل هست یا برنامه نویسان

2- خیر ... البته واقعا تفاوت داره اما سونی رو بیشتر برای سرگرمی انتخاب میکنند و نه قدرت با این بودجه محدود

3- حدود 1.830.000 با گارانتی امرتات حدود 1 هفته پیش فاکس کرده بود

4- هم اچ پی و هم سونی انتخاب های مناسبی هستند و قوی ... دیگه انتخاب با سلیقه و کاربرد خودتان

موفق باشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام
    من بالاخره لپ تاپ دل وسترو 1500 گرفتم من مدت طولانی از لپ تاپ استفاده می کنم(10-12)می خواستم ببینم cooler برای لپ تاپ بگیرم یا نه ؟یه مشکل اساسی که این لپ تاپ داره اینکه بعد از یه مدت استفاده خیلی داغ میکنه!
    حا لا نظرتون در مورد cooler چیه بگیرم یا نه!
    ممنون از جواب دادنتون.
    ببخشید که این پستو اینجا می زنم!
    اگر بیش از 5 ساعت مداوم بازی نمیکنی مشکلی نیست و نیاز نداری ... جای خنکی ازش استفاده کن

کولر های توی بازار بجز مارک تارگوش که 70 تا 100 تومن قیمت دارند بقیه مزخرفند و حتی به سیستم و باتری آسیب می رسونند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

با سلام خدمت جناب رجیستر عزیز می خواستم اگه میشه یه توضیحی راجب این سری جدید وسترو 1510 که تازه اومده تو بازار بدین از لحاظ گرافیک واین که این مدل نسبت به وسترو 1500 از نظر کارایی بهتره یا نهممنون می شم اگه جواب بدبن
    با سلام .لطف کنید جدیدترین کانفیگ vostro1500 و vostro1510رو همراه با قیمت تقریبی بیان کنید .

این داغ کردن چقدر مشکل سازه؟

با تشکر

داغ کردن این نوت بوک ها یکم نسبت به سایرین محسوس هست ولی نه مشکل ساز که کاربران نگران باشند

___

دوستان ، از حوصله این تاپیک خارجه که مفصل درباره اونها بحث بشه چون وقتم محدوده ... اما می تونید ریوو های معتبری در این باره در این دو لینک ببینید که بسیار تخصصی بحث شده و در پایان نقاط ضعف و قوت هم بررسی شده بهمراه تصاویر و نمونه تست ها :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط بگم سعی شده بیشتر قیمت این سری نوت بوک کاهش پیدا کنه و امکانات جانبی جدیدی به آنها اضافه بشه

قیمت ها هم توی اینترنت به راحتی با سرچ فارسی این مدل ها میابید

اگه نباشه جاش خالی می مونه linuxboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام بچه ها
    یکی از دوستام میخواد لپتاپ بگیره و قیافه و وزن براش مهم نیست فقط مشخصات فنی مهمه
    با توجه به این موضوع الان ارزون ترین لپتاپ دل چیه
    یعنی تو کانفیگ یکسان کدوم لپتاپ دل ارزون تره
    سوال دوم اینه که true life تو لپتاپ های دل چه امکانی به lcd میده
    و با بیشتر شدن وضوح lcd آیا در اذیت کردن چشم تاثیر مثب میزاره یا فقط کیفیفت را بهتر می کنه؟
    Last edited by linuxboy; 15-07-2008 at 20:59.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    من تدریس میکنم.لب تاپی برای کار با پاورپوینت و سرچ اینترنتی میخواهم.در ضمن می خواهم از نظر رم قابل ارتقا باشه. دل را ترجیح میدم.بودجه حدود 900000تومان.ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •