تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 187 از 350 اولاول ... 87137177183184185186187188189190191197237287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 3492

نام تاپيک: هـک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی

داره خودمونی میشه matrixp990i's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

افزایش مدت زمان زنگ آلارم از 30 ثانیه به 2 دقیقه

رو گوشیای P1i , P990i, M600i, W950i, W960i تست شده و کار کرده.

اول فایله 'C: \ Private \ 101F5027 \ AlarmServer.ini' رو میریزید رو رمو بعدش رو کامپیوتر با برنامه که گذاشتم پچش میکنید و دوباره میریزید تو همون آدرسه قبلی و گوشی رو یکبار ریست میکنید . به همین راحتی.

امیدوارم به کارتون بیاد.

@ <M>
    hmr007 عزيز تفاوت اين مد با مد قبلي چيه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

7

افزایش مدت زمان زنگ آلارم از 30 ثانیه به 2 دقیقه

رو گوشیای P1i , P990i, M600i, W950i, W960i تست شده و کار کرده.

اول فایله 'C: \ Private \ 101F5027 \ AlarmServer.ini' رو میریزید رو رمو بعدش رو کامپیوتر با برنامه که گذاشتم پچش میکنید و دوباره میریزید تو همون آدرسه قبلی و گوشی رو یکبار ریست میکنید . به همین راحتی.

امیدوارم به کارتون بیاد.

@ <M>

2دقیقه هم کمه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsannet9003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

نسخه جدید هك افزايش صدا اسپيكر و هدفون

نکته:کسانی که قبلا هک افزایش صدای اسپیکر رو انجام دادن فقط کافیه محتویات پوشه AATFiles رو که الان شده 83 تا جایگزین اون 7 تای قبلی کنن.

مراحل کار:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فایل پیوست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دریافت کنید
    کل پوشه AATFiles رو از مسیر 'Z:\private\10200B19\' کپی کرده و در 'C:\private\10200B19\' قرار دهید.دقت کنید کل پوشه نه فقط محتویاتش.
    فایل 'Z:\sys\bin\mmmgmtserver.exe' در پوشه 'C:\sys\bin\' کپی کنید.
    فایل 'Z:\sys\bin\M3SAudioPolicyMgr.dll' در کامپیتورتون کپی کنید(برای این کار ابتدا در درایو D که مموری کارتتون هست کپی کنید و بعد بریزید روی کامپیتور)
    برنامه se_sound_patcher_full (توی فایل ضمیمه هست)رو اجرا کنید و I Agree رو بزنید.سپس فایل M3SAudioPolicyMgr.dll که توی کامپیتورتون کپی کردید رو توی این برنامه اورده و سپس دکمه Install بزنید.
    حالا فایل شما پتچ شده و شما این فایل رو به گوشیتون برگردونید و در پوشه 'c:\sys\bin\' کپی کنید.( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای راحتی کار ضمیمه شده ولی بهتر همین روشی که گفتم رو انجام بدن)
    کل پوشه private این فایل ضمیمه رو در درایو C کپی کنید.(خود برنامه Xplor پوشه ها رو جایگزین میکنه.یعنی تو مسیر C:\private\10200B19 کپی میکنه)اگه پیام owerwrite داد owerwrite یا Yes رو بزنید تا فایلهای جدید جایگزین بشن و در آخر گوشی را restart کنید.

گرچند این هک ، صدای هدفون هم افزایش میشده ولی خیلی کمه.پس بهتر هک افزایش صدا هدفون هم بریزید این نسخه کاملا با هک افزایش صدای هدفون سازگار هستش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توضیحات اضافی:
    این همون هک افزایش صدا تا 10برابر هستش(البته 2-3 برابر میشه) که تغییرات زیادی روش انجام شده.
    فرق اصلی با نسخه قبلی سازگاری با هک افزایش صدا هدفون و همچنین کیفیت بسیار بهتر صدای اسپیکر نسبت به نسخه قبلی هست.
    'Z:\sys\bin\mmmgmtserver.exe' زمینه نشده

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsannet9003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام با عرض تشکر من برنامه را دانلود کردم ولی این 'Z:\sys\bin\mmmgmtserver.exe'فایل داخلش نیست من همه کار ها را کردم ولی جواب نمی ده

پروفشنال alenkita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    sabonat - kazamon

پيش فرض

'Z:\sys\bin\mmmgmtserver.exe' زمینه نشده
    سلام با عرض تشکر من برنامه را دانلود کردم ولی این 'Z:\sys\bin\mmmgmtserver.exe'فایل داخلش نیست من همه کار ها را کردم ولی جواب نمی ده
    بابا من که اول گفتم این مشکل داره .
    من که زدم گوشیم دیگه بالا نیومد

داره خودمونی میشه farzin07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض تشکر

نکته:کسانی که قبلا هک افزایش صدای اسپیکر رو انجام دادن فقط کافیه محتویات پوشه AATFiles رو که الان شده 83 تا جایگزین اون 7 تای قبلی کنن.

مراحل کار:
    فایل پیوست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دریافت کنید
    کل پوشه AATFiles رو از مسیر 'Z:\private\10200B19\' کپی کرده و در 'C:\private\10200B19\' قرار دهید.دقت کنید کل پوشه نه فقط محتویاتش.
    فایل 'Z:\sys\bin\M3SAudioPolicyMgr.dll' در کامپیتورتون کپی کنید(برای این کار ابتدا در درایو D که مموری کارتتون هست کپی کنید و بعد بریزید روی کامپیتور)
    برنامه se_sound_patcher_full (توی فایل ضمیمه هست)رو اجرا کنید و I Agree رو بزنید.سپس فایل M3SAudioPolicyMgr.dll که توی کامپیتورتون کپی کردید رو توی این برنامه اورده و سپس دکمه Install بزنید.
    حالا فایل شما پتچ شده و شما این فایل رو به گوشیتون برگردونید و در پوشه 'c:\sys\bin\' کپی کنید.( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای راحتی کار ضمیمه شده ولی بهتر همین روشی که گفتم رو انجام بدن)
    کل پوشه private این فایل ضمیمه رو در درایو C کپی کنید.(خود برنامه Xplor پوشه ها رو جایگزین میکنه.یعنی تو مسیر C:\private\10200B19 کپی میکنه)اگه پیام owerwrite داد owerwrite یا Yes رو بزنید تا فایلهای جدید جایگزین بشن و در آخر گوشی را restart کنید.

گرچند این هک ، صدای هدفون هم افزایش میشده ولی خیلی کمه.پس بهتر هک افزایش صدا هدفون هم بریزید این نسخه کاملا با هک افزایش صدای هدفون سازگار هستش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توضیحات اضافی:
    این همون هک افزایش صدا تا 10برابر هستش(البته 2-3 برابر میشه) که تغییرات زیادی روش انجام شده.
    فرق اصلی با نسخه قبلی سازگاری با هک افزایش صدا هدفون و همچنین کیفیت بسیار بهتر صدای اسپیکر نسبت به نسخه قبلی هست.
    می خوام بگم یعنی دمت گرم.این پک صدا رو نصب کردم روی پی وان. با گوشی ان 73 موزیک کل گذاشتم (آهنگ یکسان) دوستم کم آورد عجیب.جالبه بدونید هفته پیش بدون این پک کل گذاشتیم کم آورده بودم ولی اینبار حالشو گرفتم.دوستون دارم مخصوصا شما H M R 0 0 7 :8:

داره خودمونی میشه farzin07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

بابا من که اول گفتم این مشکل داره .
    من که زدم گوشیم دیگه بالا نیومد
    من تست کردم مشکل نداشت.

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض start up جديد

start up معروف مخصوص گوشي هاي نوكيا براي uiq3

نياز به هيچ توضيحي نداره . . . رو p1 و p990 تست شده پس هيچ مشكلي هم نداره

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. این کاربر از amir_sa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alenkita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    sabonat - kazamon

پيش فرض

مراحل کار:

توضیحات اضافی:
    حسین آقا میشه لطف کنی ببینی کجای این مراحلی که من رفتم اشکال داشته که گوشیم دیگه بالا نیومد:
    اول پوشه AATFiles رو از z کپی و توی 'C:\private\10200B19 ریختم.بعد فایلmmmgmtserver.exe' رو از z به 'c:\sys\binکپی کردم.سپس فایل پتچ شده M3SAudioPolicyMgr رو از ضمیمه گرفته و توی 'C:\sys\binریختم. در آخر هم محتویات فایل پیوست Sound Full V4.zip رو توی c ریختم. وگوشی رو ریستارت کردم.
    Last edited by alenkita; 01-09-2008 at 07:55.

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بابا كشتين ما رو با اين :دي
    براي كسايي كه تا حالا اين كار رو انجام ندادن سه تا فايل آپ كردم كه فقط يه ريختن فايل معمولي داره ، مثل بقيه چيزا ...
    هيچ مشكلي و كمبودي هم نداره چون خودم با اين صداي گوشيمو زياد كردم ...

حالا توضيح : اول بايد گوشيت رو هك كني...
    فایل mmmgmtserver.exe را ادر مسیر C:\sys\bin کپی نمایید
    فایل M3SAudioPolicyMgr.dll را به c:\sys\bin کپی نمایید

فولدر AATFiles رو از Z:\private\10200B19 کپی کنید داخل C:\private\10200B19

در آخر هم AATFiles رو كه براتون آپ كردم اور رايت كنين

نكته مهم : من اينا رو رو گوشي خودم كه p990i هست تست كردم ، بقيه گوشي ها رو نمي دونم ، اگه كسي دست به آپديتش خوب بود امتحان كنه و نتيجشو اينجا بذاره ( فكر نكنم مشكلي داشته باشه )

فقط همين فايل ها رو بريزين ، هيچي ديگه نمي خواد.اميدوارم ديگه اين مشكل رو كسي نداشته باشه
    فايل هاي آپلود شده ( حتما همين 3 تا فايل رو بريزين)

کد:
    کد:
    کد:
    با تشكر از دوستان عزيزم در ir-tci
    Last edited by amir_sa; 01-09-2008 at 12:19.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •