hmr007 عزيز تفاوت اين مد با مد قبلي چيه ؟
hmr007 عزيز تفاوت اين مد با مد قبلي چيه ؟
2دقیقه هم کمه![]()
'Z:\sys\bin\mmmgmtserver.exe' زمینه نشده
سلام با عرض تشکر من برنامه را دانلود کردم ولی این 'Z:\sys\bin\mmmgmtserver.exe'فایل داخلش نیست من همه کار ها را کردم ولی جواب نمی ده
بابا من که اول گفتم این مشکل داره .
من که زدم گوشیم دیگه بالا نیومد
می خوام بگم یعنی دمت گرم.این پک صدا رو نصب کردم روی پی وان. با گوشی ان 73 موزیک کل گذاشتم (آهنگ یکسان) دوستم کم آورد عجیب.جالبه بدونید هفته پیش بدون این پک کل گذاشتیم کم آورده بودم ولی اینبار حالشو گرفتم.دوستون دارم مخصوصا شما H M R 0 0 7 :8
:
![]()
من تست کردم مشکل نداشت.
start up معروف مخصوص گوشي هاي نوكيا براي uiq3
نياز به هيچ توضيحي نداره . . . رو p1 و p990 تست شده پس هيچ مشكلي هم نداره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حسین آقا میشه لطف کنی ببینی کجای این مراحلی که من رفتم اشکال داشته که گوشیم دیگه بالا نیومد:
اول پوشه AATFiles رو از z کپی و توی 'C:\private\10200B19 ریختم.بعد فایلmmmgmtserver.exe' رو از z به 'c:\sys\binکپی کردم.سپس فایل پتچ شده M3SAudioPolicyMgr رو از ضمیمه گرفته و توی 'C:\sys\binریختم. در آخر هم محتویات فایل پیوست Sound Full V4.zip رو توی c ریختم. وگوشی رو ریستارت کردم.
Last edited by alenkita; 01-09-2008 at 07:55.
بابا كشتين ما رو با اين :دي
براي كسايي كه تا حالا اين كار رو انجام ندادن سه تا فايل آپ كردم كه فقط يه ريختن فايل معمولي داره ، مثل بقيه چيزا ...نسخه جدید هك افزايش صدا اسپيكر و هدفون
هيچ مشكلي و كمبودي هم نداره چون خودم با اين صداي گوشيمو زياد كردم ...
حالا توضيح : اول بايد گوشيت رو هك كني...
فایل mmmgmtserver.exe را ادر مسیر C:\sys\bin کپی نمایید
فایل M3SAudioPolicyMgr.dll را به c:\sys\bin کپی نمایید
فولدر AATFiles رو از Z:\private\10200B19 کپی کنید داخل C:\private\10200B19
در آخر هم AATFiles رو كه براتون آپ كردم اور رايت كنين
نكته مهم : من اينا رو رو گوشي خودم كه p990i هست تست كردم ، بقيه گوشي ها رو نمي دونم ، اگه كسي دست به آپديتش خوب بود امتحان كنه و نتيجشو اينجا بذاره ( فكر نكنم مشكلي داشته باشه )
فقط همين فايل ها رو بريزين ، هيچي ديگه نمي خواد.اميدوارم ديگه اين مشكل رو كسي نداشته باشه
فايل هاي آپلود شده ( حتما همين 3 تا فايل رو بريزين)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا تشكر از دوستان عزيزم در ir-tciکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by amir_sa; 01-09-2008 at 12:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)