این طرح های ضربتی برخورد با موتورسواران متخلف ( یا به عبارت بهتر تشدید برخورد ) چندان تابعی از نزدیکی عید نیست ، البته تا اواخر آذر ماه به صورت رندم اجرا می شد اما گویا از اوایل دی به صورت ثابت در اومده .
این طرح های ضربتی برخورد با موتورسواران متخلف ( یا به عبارت بهتر تشدید برخورد ) چندان تابعی از نزدیکی عید نیست ، البته تا اواخر آذر ماه به صورت رندم اجرا می شد اما گویا از اوایل دی به صورت ثابت در اومده .
سلام خسته نباشید من تازه عضو این انجمن شدم و ساکن شهر چابهار ( منطقه آزاد چابهار ) هستم شهر ساحلی که به دبی خیلی نزدیک و جدیدا یک موتور آپاچی 180 از دبی گرفتم می خواستم بدونم تفاوتهای آپاچی اصل هند با آپاچی که در ایران مونتاژ میشه چیه
با سلام خدمت دوست عزیز ببخشید آپاچی 160 یا 180 کدوم آپاچی قیمتش 1و700 هستش بعدش چه مدل کیپسی قیمتش 2 تومن هستش ایرانی یا خارجی اگه امکانش هست لطفا روشن تر ذکر کنید چون من 02/11/2011 یه آپاچی 180 گرفتم از دبی اصل هند با قیمت 6000 درهم که به ریال میشه 1800000 تومن![]()
این طرح موتور گیری تا کی ادامه داره ؟همیشگیه؟
من گواهینامه ندارم اگه کلاه ایمنی بذارم به نظر شما بازم گیر میدن؟![]()
برخورد با موتورسواران متخلف همیشگی هست ، اما در مواقعی تشدید می شه .این طرح موتور گیری تا کی ادامه داره ؟همیشگیه؟
من گواهینامه ندارم اگه کلاه ایمنی بذارم به نظر شما بازم گیر میدن؟
+
جدیدا سر چهارراهها حتی اگر کلاه ایمنی هم داشته باشید بعضا افسران راهنمایی و انندگی مدارک رو چک می کنند ، به خصوص از خیابان دماوند تا انقلاب ( البته کفی هم در این مسیر هست ) ،
+
جمله ی آخرتون من رو یاد " کمربند ایمنی بستن برای جریمه نشدن " انداخت .![]()
چکار کنیم دیگه به قول شما ما موتور سوار متخلفیم دیگه !!!!!!
همیشه از امثال ما زیاد پیدا میشه![]()
سلام
هفته پیش از تجریش بسمت میدان قدس راه افتادم یه افسر میان سال روی جدول بین خیابون ایستاده بود و منم که همیشه چراغ موتورم روشنه و فقط تو لاین سرعت می رونم درست کنارش رسیدم و علامت داد تو اون ترافیک عصرگاهی میدون تجریش بزنم کنار .
راهنما زدم و رفتم کنار و منتظر شدم ... چون هیچ وقت بمن تو کّل فصل زمستون کسی علامت توقف نداده بود حتی وقتی درست از کنار تمام افسران و "کفی" رد شده بودم .
افسره جوان مادبی رسید و گفت : حاج آقا مدارکتونو می دید ؟ - با توجه به اینکه کلاه من فیس-شیلد سیاه داره نفهمیدم چرا گفت " حاج آقا" ؟! بهرحال مادبترین افسر پلیسی بود که دیده بودم . باقیشون بشدت گستاخند و شاید از مظاهر "موتورسیکلت" باشه که آدم رو "موتوری" خطاب می کنند !
افسره انتظار اینهمه مدرک کامل نداشتهمه چیز کامل بود حتی مدارک هویتی و گواهینامه خارجکی .... منم که ژاکت مخصوص موتور و همه چیز تموم بودم خندم گرفته بود . چون بسیار با دیسیپلین و چراغهای هشدار موتور هم توقف کرده بودم . افسره لبخندی زد و و بعد از چک شماره پلاک گفت : بفرمایید .
مضحکش فقط این بود که طبق معمول یادم رفت جک بقل رو بالا بدم . همیشه یادم می ره .
توصیه جدّی می کنم بشما عزیزان که همیشه جک بقل رو چک کنید . حتی گاهی ممکنه بخاطر خرابی پایین بمونه و واقعا خطرناکه :
خوش به حال شما هر چی افسر به ما میخوره میخواد دل و رودمون رو بکشه بیرون خیلی خشن برخورد میکنن
الا کم تر شده وقتی هوا آلوده بود خیلی گیر میدادن حالا یه دو سه هفته مونده به عید هم دیگه شدیدا گیر میدن![]()
من که تو خیابون نمی رم - یعنی کاری وسط شهر ندارم - اما با توجه به اخبار سیاسی چند روزه توصیه می کنم با موتورسیکلت در مرکز و نواحی پرجمعیت تردد نکنید . حالا طرفدار هر عقیده سیاسی هم که باشید فرقی نمی کنه .
در شلوغی های این تیپ ازدحامات بیشترین آسیب متوجه موتورسواران هست . بویژه اگر موتورسیکلت شما شباهت زیادی به موتورسیکلت های مامورین امنیتی داشته باشه و مثل من کلاه با شیشه دودی سرتون بذارید !
ضمناً در ایام عید تردد موتورسیکلت در جاده های اطراف تهران ممنوعه . برانامه سفر با موتور نگذارید !
سال پیش همین موقعه ها - اسفند ماه - طرح بازدید فنی رایگان موتورسیکلت های پولسار و پالس وجود داشت . اگر کسی اطلاع داره امسال هم همچو طرحی هست لطفا به باقی بگه.
تنکیو . با امنیت برانید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)