تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 187 از 905 اولاول ... 87137177183184185186187188189190191197237287687 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من تصور ميكنم مشكل ماشين شما هنوز رفع نشده و اون دياك زدن چندان حرفه اي و اصولي نبوده.
    تجربه كاري من ميگه كه اكثريت كساني كه داراي تنظيم موتور هستن و دياك ميزنن سواد و تجربه كافي براي اين كار رو ندارن و صرفا با خريد يه سيستم تنظيم موتور و يه دوره كوتاه ابتدايي و آموزش اوليه( بدون اينكه مباني دقيق و درست و علمي اون رو بدونن) وارد بازار كار ميشن و حالا چقدر مشكل بوجود بياد ديگه معلوم نيست.
    بارها و بارها افرادي ميان و درخواست نصب آگهي افتتاح تنظيم موتور خودشون رو در فروشگاه ميكنن كه البته من هم انجام ميدم منتها بعد از چندتا سوال و جواب ساده از اون شخص و يا تجربه مشتريها كه با اون داشتن متوجه ميشم اين كاره نيست.
    در طي تمام اين مدت تنها يك نفر رو ديدم كه واقعا وارد بوده و هر كاري انجام داده درست و دقيق بود و مشكل رفع شده. و البته خودش هم ميگفت كه درصد زيادي از مشكلات خودروهاي جديد بخاطر برنامه و اشتباهاتي برنامه اي و به اصطلاح خطا در برنامه يا همان
    Error رخ ميده كه بايد پيدا، و رفع بشه و گاهي هم برنامه جديد جايگزين كرده و آپ ديت كنن كه البته كمتر كسي اين كار رو ميكنه.
    فكر ميكنم بايد اول با پرس و جو بگرديد و از كساني كه به تنظيم موتور مراجعه كردن بپرسيد كه چه نتيجه اي گرفتن و اگر خوب بوده اون تنظيم موتور كجاست؟ توي اين صنف هم مثل همه اصناف ديگه خوب و بد و ضعيف و قوي وجود داره.

ممنون از پاسخ کاملتون . به پمپ بنزین و قبل از او استپر شک کردم. البته این موضوعی که همیشگی نیست و مسخره و جالب اینجاست که بیشترین اتفاق رو در یک جای مشخصو در یک خیابان مشخص بعد از 8 تا 10 دقیقه اول حرکت و گهگاهی نیز در مسافت هایی با دنده ثابت مثلا 3 یا 4 که مجبور به کم و زیاد کردن گاز بودهه پیش اومده برام

2. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

در ضمن دستگاهی که برام نصب کرد از اونا بود که با کامپیوتره و نه لبتاب و یا از اون کوچک ها.. و به خواست خودم و برای هم تنظیم موتور و هم پاک کردن ایرور مهره آب که داشتم نصب کرد

4. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام تازیگیا وقتی بنزین میزنم بوی بنزین تو اتاق ماشین میاد این عادیه یا مشکلی هست؟ ماشین 405 glx

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام به این موضوع عادت می کنید ولی میتونید درپوش بالای باک بنزین قسمتی که گیج قرار میگیره رو چک کنید از زیر صندلی عقب و زیر ماشین

7. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

سلام تازیگیا وقتی بنزین میزنم بوی بنزین تو اتاق ماشین میاد این عادیه یا مشکلی هست؟ ماشین 405 glx
    سلام در پوش و واشر های پمپ بنزینتون رو حتما چک کنید!برای منم همین مشکل پیش اومده بود!پمپ بنزین شکسته بود و بنزین میریخت اطراف پمپ و پر شده بود از بنزین...

9. 3 کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام در پوش و واشر های پمپ بنزینتون رو حتما چک کنید!برای منم همین مشکل پیش اومده بود!پمپ بنزین شکسته بود و بنزین میریخت اطراف پمپ و پر شده بود از بنزین...
    پمپ بنزین در این خودرو کجا قرار داره؟

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ممنون چه طوری چک کنم؟ خودم میتونم چکش کنم یا ببرم پیشه تعمیر کار؟

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

پمپ بنزین در این خودرو کجا قرار داره؟
    باید زیر صندلی عقب سمت راست باشه.

ممنون چه طوری چک کنم؟ خودم میتونم چکش کنم یا ببرم پیشه تعمیر کار؟
    چک کردنش که نشتی نداشته باشه کار راحتیه!صندلی عقب رو باز کنید از جلوی صندلی بلند کنید صندلی باز میشه بعد اون زیر یه درپوش مشکلی هست که بپیجونیدش باز میشه و پمپ بنزیین اونجاس چک کنید که تر نباشه!

اگر خیس بود احتمالا نشتی داره و باید یا واشر یا در صورت خرابی خود پمپ عوض بشه.معمولا میشه خیس نباشه ولی واشر ها فرسوده شده و بوش میاد داخل اتاق که باید واشر تعویض بشه توسط مکانیک.

13. 2 کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

باید زیر صندلی عقب سمت راست باشه. چک کردنش که نشتی نداشته باشه کار راحتیه!صندلی عقب رو باز کنید از جلوی صندلی بلند کنید صندلی باز میشه بعد اون زیر یه درپوش مشکلی هست که بپیجونیدش باز میشه و پمپ بنزیین اونجاس چک کنید که تر نباشه! اگر خیس بود احتمالا نشتی داره و باید یا واشر یا در صورت خرابی خود پمپ عوض بشه.معمولا میشه خیس نباشه ولی واشر ها فرسوده شده و بوش میاد داخل اتاق که باید واشر تعویض بشه توسط مکانیک.
    مرسی ماشین برای زمستونه 90 امکان داره به این زودی واشراش فرسوده شده باشن و یا پمپش خراب باشه؟ اگر نشتی داشته باشه خطرناکه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستانی که ماشینو میبرن دیاگ میزنن
    هر وقت ماشینو بردید دیاگ بزنه قبلش به تعمیرکار بگید خطای اونو پاک نکن نشونم بده
    بعد که خطا رو دیدید از چیه بگید پاکش کنه
    اکثر ماشین ها یه مشکلی دیگه ای دارن و دیاگ نمی خوان ولی تعمیر کار یا نفهمیده یا حالشو نداره همه چیزو چک کنه
    الکی میگه خطاشو پاک کردم برو مشکل حل شد و دستمزد میگیره
    بعدا شما میبینی ماشین همون مشکل قبلی رو داره

16. 4 کاربر از hosein002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •