دنی جان اگه این کاری رو که میگم بکنی همه ی بچه ها دعات میکنن چون میدونم همه تو فرود مشکل دارن اکثرا .یه فیلم از فرودت بذار تا ببینیم چطور فرود میای؟
دنی جان اگه این کاری رو که میگم بکنی همه ی بچه ها دعات میکنن چون میدونم همه تو فرود مشکل دارن اکثرا .یه فیلم از فرودت بذار تا ببینیم چطور فرود میای؟
نه قربان اين چه حرفيه ممنون که گفتيد. راستش چون من عادت دارم نوک باند چرخهام با آسفالت برخورد بکننبخاطر همين خيلي به زمين نزديک ميشم (البته بعد از اينکه وارد محوطه فرودگاه شدم) و به همين خاطر چراغهاي papi قرمز ميشن اما اينجا از همون اول قرمز هستن و شما کاملا درست گفتيد.
راستش يک بار رکورد گرفتم اما خيلي بي کيفيت و با فريم پايين(تيک تيک) رکورد شده بود بخاطر همين بيخيالش شدم.
حالا باز تلاشم رو ميکنم تا يه با کيفيت رو بتونم رکورد بگيرم.![]()
سلام دوستان.
کسی از آقا بهرام خبر داره ؟ چه بلایی سر سایتاومد ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها خیلی برام مهمه کمککککککککککککککککککککککک کککککککککککککککککککک.....
کسی کرک و آپدیت بروز fs2 crew pmdg 747x رو داره تو رو خدا آپلود کنه.
یه دنیا ممنون. اگه آقا بهرام باشه میدونم برام میزاره. کجایییییییییییییییییییییی یییییییییی ؟؟؟؟؟؟؟
البته اینم بگم خود برنامه رو دارم فقط دنبال کرک و آپدیتم که میدونم حجمش برای دانلود کمه...
نه منم هيچ خبري از آقا بهرام ندارم خيلي وقته که رفته کلا...
ببين من دارم اما کرکش جدا نيست و کلا با آپديت" 160مگ ميشه ميخواي آپ کنم برات؟
Last edited by dani.flight; 05-01-2010 at 10:07.
آره آره، حتماً فیلمش رو بذارید لطفاً![]()
دنی جان عکسات باز نمیشن میشه دوباره آپلودشون کنی.
یــــا عــــلــــی
دوستان اینم تکسچر هواپیمای CC-115 برای کسایی که عاشق هواپیماهای ملخی هستند.
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی کرکش جدا نیست ؟
من دیشب دانلودش کردم از تورنت. فایل رو که باز کردم یک start center توش بود با فایل نصبی خود fs2 crew که حدود 130 مگابایت بود و یک فابل نصبی آپدیت که ورژنش 1.1 بود بدون هیچ کرکی.
من فکر نمیکنم این نرم افزار اصلا احتیاج به کرک داشته باشه چون از ابتدا کامل و نا محدوده و وقتی که دانلودش کردم از تورنت متوجه شدم که خود سایت سازنده این نرم افزار رو به صورت free download complete گذاشته برام عجیب بود چون برنامه های free اونم برای FS کم پیدا میشه.
کل محتویات دانلود همه با هم حدود 140 یا 150 مگابایت شد...
من فکر کنم شما منظور منو بد متوجه شدین. منظورم هواپیمای PMDG 747 نبود
منظورم نرم افزار FS2 Crew بود.
من پیشنهاد میکنم دوستان دانلود کنن چون واقعا پدیدس...
کمک خلبان , کاپیتان , مهندس پرواز و خدمه رو به صورت Voice و panel به هواپیمای PMDG 747 x یا هر هواپیمایی که شما دانلود کنید اظافه میکنه.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)