تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 187 از 461 اولاول ... 87137177183184185186187188189190191197237287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 4604

نام تاپيک: آموزش نصب كلاينت ( اجرا كننده ) بازی های N-Gage II روی گوشی های نوکیا + مشکلات نصب

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

آقا خواهشا کمک کنید همه کارها رو واسه نصب برنامه ngage کردم ولی هر وقت می خوام اون فایل 9مگابایتی رو نصب کنم ای ارور رو میده:cannot install.device is not compatible with N-Gage.جون مادرتو کمک کنی پدرم رو در اورده.ممنون

داره خودمونی میشه meitix's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

با تشکرات منیزیم از داداش محترم
    ولی 1345 روی گوشیم نصب نمیشه من کلاینت های 1321 ، 1318 ، 1282 رو هم امتحان کردم که فقط آخری روش نصب میشه بقیه میگه unable to install البته قبلش میگه connot install . divice is not compable with N-Gage

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

با تشکرات منیزیم از داداش محترم
    ولی 1345 روی گوشیم نصب نمیشه من کلاینت های 1321 ، 1318 ، 1282 رو هم امتحان کردم که فقط آخری روش نصب میشه بقیه میگه unable to install البته قبلش میگه connot install . divice is not compable with N-Gage
    منم یه زمانی که میخواستم رو 5700 N-gage نصب کنم ، همین پیغام رو میداد ..... یه بار مستر ریست کردم و مموری رو فرمت کردم و دوباره همه کارها رو انجام دادم و تونستم نصب کنم .... شما هم اگه میتونی گوشیتو مستر ریست کن و همه کارها رو دوباره انجام بده .......
    ولی عجیبه که میگی نمیتونم نصب کنم ..... چون من با همین آموزشها رو دو تا ان73 ، 5700 ، ان78 و گوشیه خودم n-gage نصب کردم ......

فایل installserver مخصوص گوشیه خودتو گرفتی ؟؟؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

منم یه زمانی که میخواستم رو 5700 n-gage نصب کنم ، همین پیغام رو میداد ..... یه بار مستر ریست کردم و مموری رو فرمت کردم و دوباره همه کارها رو انجام دادم و تونستم نصب کنم .... شما هم اگه میتونی گوشیتو مستر ریست کن و همه کارها رو دوباره انجام بده .......
    ولی عجیبه که میگی نمیتونم نصب کنم ..... چون من با همین آموزشها رو دو تا ان73 ، 5700 ، ان78 و گوشیه خودم n-gage نصب کردم ......

فایل installserver مخصوص گوشیه خودتو گرفتی ؟؟؟
    یه دفعه مستر ریست کردم نشد یه بار دیگه هم میکنم ببینم چی میشه ولی چشم آب نمی خوره لعنتی طلسم شده
    ضمنا من رو همه بازی ها مشکل دارم اگه فقط آسفالت یا متال گیر بالا بیاد کارم حله چون خیلی دوستشون دارم

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

راستی این نوکیا آپدیتر چرا اینجوریه اصلا هیچی هالیش نیست من دارم تو سایت می چرخم میگه شما کانکت نیستید واقعا نفهمه البته حق داره دایل آپ هستم
    نطرتون راجع به آپدیت چیه؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

یه دفعه مستر ریست کردم نشد یه بار دیگه هم میکنم ببینم چی میشه ولی چشم آب نمی خوره لعنتی طلسم شده
    ضمنا من رو همه بازی ها مشکل دارم اگه فقط آسفالت یا متال گیر بالا بیاد کارم حله چون خیلی دوستشون دارم
    احتمالا" مشکل از کلاینت هست که نمیتونی asphalt رو اجرا کنی ....... (کلاینتت قدیمیه ) .......
    در ضمن اگه همه مراحل رو درست انجام بدی ، مطمئن باش که نصب میشه ......

راستی این نوکیا آپدیتر چرا اینجوریه اصلا هیچی هالیش نیست من دارم تو سایت می چرخم میگه شما کانکت نیستید واقعا نفهمه البته حق داره دایل آپ هستم
    نطرتون راجع به آپدیت چیه؟؟
    آنتی ویروس رو خاموش کن .....
    نه ..... آپدیت نکن ..... چون شنیدم که ورژن جدید 6120 هک نمیشه ( = ورژن 6.01 )

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

به دلایل امنیتی آنتی ویروس ندارم چون اذیتم میکنه وقتی میخوام چند نفر رو اذیت کنم
    از بابت آپدیت هم ممنون

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

سلام
    من یه قدم پیشرفت کردم دیگه unable to install نمیده ولی همون connot install . device is not compable with رو میگه بعد به سرعت نور نصب میشه تو app manager هم سایزش 1 کیلو می باشد ولی توی my own هیچی نمیاد نظرت چیه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

سلام
    من یه قدم پیشرفت کردم دیگه unable to install نمیده ولی همون connot install . Device is not compable with رو میگه بعد به سرعت نور نصب میشه تو app manager هم سایزش 1 کیلو می باشد ولی توی my own هیچی نمیاد نظرت چیه؟
    نمیدونم والا .....

کلاینت 1345 داری نصب میکنی ؟؟؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اونجا

11

نمیدونم والا .....

کلاینت 1345 داری نصب میکنی ؟؟؟
    آره . . . .
    دیگه دارم دیوونه میشم آخه همه راحت نصب میکنن واسه من شده رمان اینم از شانس ماست شیطونه میگه برم 6220 رو بدم یه ان 81 بگیرم راحت شم ولی خداییش حیفه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •