آقا خواهشا کمک کنید همه کارها رو واسه نصب برنامه ngage کردم ولی هر وقت می خوام اون فایل 9مگابایتی رو نصب کنم ای ارور رو میده:cannot install.device is not compatible with N-Gage.جون مادرتو کمک کنی پدرم رو در اورده.ممنون
آقا خواهشا کمک کنید همه کارها رو واسه نصب برنامه ngage کردم ولی هر وقت می خوام اون فایل 9مگابایتی رو نصب کنم ای ارور رو میده:cannot install.device is not compatible with N-Gage.جون مادرتو کمک کنی پدرم رو در اورده.ممنون
با تشکرات منیزیم از داداش محترم
ولی 1345 روی گوشیم نصب نمیشه من کلاینت های 1321 ، 1318 ، 1282 رو هم امتحان کردم که فقط آخری روش نصب میشه بقیه میگه unable to install البته قبلش میگه connot install . divice is not compable with N-Gage
منم یه زمانی که میخواستم رو 5700 N-gage نصب کنم ، همین پیغام رو میداد ..... یه بار مستر ریست کردم و مموری رو فرمت کردم و دوباره همه کارها رو انجام دادم و تونستم نصب کنم .... شما هم اگه میتونی گوشیتو مستر ریست کن و همه کارها رو دوباره انجام بده .......
ولی عجیبه که میگی نمیتونم نصب کنم ..... چون من با همین آموزشها رو دو تا ان73 ، 5700 ، ان78 و گوشیه خودم n-gage نصب کردم ......
فایل installserver مخصوص گوشیه خودتو گرفتی ؟؟؟
یه دفعه مستر ریست کردم نشد یه بار دیگه هم میکنم ببینم چی میشه ولی چشم آب نمی خوره لعنتی طلسم شدهمنم یه زمانی که میخواستم رو 5700 n-gage نصب کنم ، همین پیغام رو میداد ..... یه بار مستر ریست کردم و مموری رو فرمت کردم و دوباره همه کارها رو انجام دادم و تونستم نصب کنم .... شما هم اگه میتونی گوشیتو مستر ریست کن و همه کارها رو دوباره انجام بده .......
ولی عجیبه که میگی نمیتونم نصب کنم ..... چون من با همین آموزشها رو دو تا ان73 ، 5700 ، ان78 و گوشیه خودم n-gage نصب کردم ......
فایل installserver مخصوص گوشیه خودتو گرفتی ؟؟؟
ضمنا من رو همه بازی ها مشکل دارم اگه فقط آسفالت یا متال گیر بالا بیاد کارم حله چون خیلی دوستشون دارم
راستی این نوکیا آپدیتر چرا اینجوریه اصلا هیچی هالیش نیست من دارم تو سایت می چرخم میگه شما کانکت نیستید واقعا نفهمه البته حق داره دایل آپ هستم
نطرتون راجع به آپدیت چیه؟؟
احتمالا" مشکل از کلاینت هست که نمیتونی asphalt رو اجرا کنی ....... (کلاینتت قدیمیه ) .......
در ضمن اگه همه مراحل رو درست انجام بدی ، مطمئن باش که نصب میشه ......
آنتی ویروس رو خاموش کن .....
نه ..... آپدیت نکن ..... چون شنیدم که ورژن جدید 6120 هک نمیشه ( = ورژن 6.01 )
به دلایل امنیتی آنتی ویروس ندارم چون اذیتم میکنه وقتی میخوام چند نفر رو اذیت کنم
از بابت آپدیت هم ممنون
سلام
من یه قدم پیشرفت کردم دیگه unable to install نمیده ولی همون connot install . device is not compable with رو میگه بعد به سرعت نور نصب میشه تو app manager هم سایزش 1 کیلو می باشد ولی توی my own هیچی نمیاد نظرت چیه؟
نمیدونم والا .....
کلاینت 1345 داری نصب میکنی ؟؟؟
آره . . . .
دیگه دارم دیوونه میشم آخه همه راحت نصب میکنن واسه من شده رمان اینم از شانس ماستشیطونه میگه برم 6220 رو بدم یه ان 81 بگیرم راحت شم
ولی خداییش حیفه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)