یکی از دوستای من این مشکل رو داشت و وقتی درایو C گوشی رو خالی کرد درست شد. من چیزی که میدونستم رو گفتم. برنامه ی X-Plore رو نصب کن و یه نگاهی به درایوار گوشیت بنداز.
یکی از دوستای من این مشکل رو داشت و وقتی درایو C گوشی رو خالی کرد درست شد. من چیزی که میدونستم رو گفتم. برنامه ی X-Plore رو نصب کن و یه نگاهی به درایوار گوشیت بنداز.
مال من اون عکس دومیه هست!چینی هست ولی اصلیه!!!برو بخر حالتو ببر!![]()
مگه مشکل کامپیوترت چی بود؟
2 تا 3 ثانیه عادیه
باید توی تاپیک خودش مطرح کنی تا زودتر به جواب برسی:
برنامه N-Gage Installer رو که نصب کردی؟ باید آیکون N-Gage II آبی باشه ها!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه ان گیج اینستالر چیه و کجاست؟؟؟؟؟؟
پاور کامپیوترم ترکید بهدش مادر بوردمم سوخت وهمینطور بیچارگی.....
دوربقین 82 ها به نظر شما امکان داره از نظر کیفیت فرق داشته باشن؟؟؟؟
برای دریافت انگیج اینستالر به اینجا برو : (پست اول) :
آموزش هم داره ....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
سلام به همه ی دوستان.ببخشید lan ها خصوصی هستن یا نه ؟مثلا گوشی یه lan رو که پیدا می کنه اون lan صاحب داره و وقتی از lan استفاده کنیم مشکلی پیش نمی آد لطفا یه کم توضیح بدید.
![]()
![]()
و یه پیشنهاد با گوشیتون برید تو پشت بوم خونتون مطمئن باشید می تونید دو سه تا lan فعال پیدا کنید و باهاش به اینترنت وصل شید.
![]()
![]()
![]()
![]()
شاید چینی ها کمی با فنلاندیا فرق کنه...
مشکل که نداره ولی شاید طرف راضی نباشه...
اکثر وایرلس ها قفل و رمز دارن!
از همتون ممنونم راستی ییونس جون چرا کم پیداست؟؟؟کجایی بردار؟؟؟؟
اقا میخواستم بپرسم میشه ایکون های انیمیشن جذاب واسه ایکون های 82 گذاشت ینی مثل یه گزینه ی خودش نباشه که فقط نزدیک میشن؟؟؟؟؟
راستی درایو سی دیگه تو گوشی کجاست همه میگن درایو سی؟؟؟؟؟
من فکر میکنم لن ها پسووردهای خاصی دارن که فقط صاحبانشون از اون خبر دارند وعمدا گذاشتن تا من وامثال من به راحتی نتونیم باهاشون کار کنیم....
یه کاری هم اگه زحمتی نیست به ما پیشنهاد کنید با گوشیمون انجام بدیم باهاش حالی بکنیم......
از همگی هم ممنونم..
راستی تو این دی وی دی مخصوص گوشی چیا هست که به درد بخور باشه؟؟؟؟؟
Last edited by prince72; 16-09-2008 at 07:53.
1. به phone memory میگن درایو C. برنامه X-Plore رو نصب کن تا بتونی درایوای گوشیتو ببینی!
توی فروم سرچ کنی پیدا میکنی
2. همه ی وایرلس ها پسورد دارند. به خودتون زحمت ندید.
3. یه کار یعنی چی؟ مثلا" توی تاریکی مطلق با فلاش دوربینت عکس بنداز، حال کن!!!!
4. تو کل دی وی دی چند تا برنامه ی خوب پیدا میشه!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)