تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 187 از 458 اولاول ... 87137177183184185186187188189190191197237287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 4574

نام تاپيک: Travian

داره خودمونی میشه s.owlia's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

ا؟...........پس چرا اسمي كه دادي توي سرور 4 موجود نمي باشد؟
    عيبي نداره حرفه اي هم نباشي برادر................اگه مايل بودي به بنده كمك كني بگو.........اگه نه كه خب هيچي................منتظر فرشته نجات بعدي ميشم
    من دارم بازی می کنم! اسمم: Sina.Titan، اینم مدرکش :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم.

فقط طرز پیشرفت کردنو یادم بده لطفاً

داره خودمونی میشه s.owlia's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

تلت چنده؟
    تو رشتت باغبانی نیست؟
    4 × 2000 =8000 + اون 8 حدود 9000 چخبره بابا کوتا بیا

تلم هم سطح 11 هست، 175 تا میشه بسازم یعنی آماده هست 175 تا
    ، آخه همه یجوری می گفتن مخفیگاه اونقدر مهمه که، من کاره شده بود مخفیگاه سازی

حالا 2تا شو خراب کردم. جاشون کارگاه و چوب بری گذاشتم

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من دارم بازی می کنم! اسمم: Sina.Titan، اینم مدرکش :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم.

فقط طرز پیشرفت کردنو یادم بده لطفاً
    برادر..............اين كه دات آي آره.................گفتم كه..........من 4 دات كام هستم...........ولي خب عيبي نداره.................واست تو پي ام مينويسم برادر

اگه نباشه جاش خالی می مونه A.Fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Heart of the Sun

پيش فرض

ميشه برادر...............غارت ميشه خوبشم ميشه...........................بنده كه توي سروراي قبلي هر بار بهم حمله ميشد و منابعم كمتر از انبار بود بازم تا جايي كه امكان داشت منابعو ميكشيدن بالا
    ربطي به اون نداره.............شما به دو سوم ظرفيت مخفيگاهت نگاه كن..........همين......
    اگه منابعت از مخفیگاه بیشتر باشه، بیشتر از مقداری که مخفیگاه مخفی میکنه غارت میشه ولی وقتی منابعت کمتر از ظرفیت مخفیگاه باشه غارت نمیشی. دقیقا 1 ساعت پیش به من حمله شد و با اینکه گندمم بالای 700 بود هیچی نتونست غارت کنه. مخفیگاهمم سطح 10.

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بابا من 2 هفته بود كلي منابع جمع كرده بودم يه بي كار با كلي لشگر اومد همه رو غارت كرد و برد !!
    اينطوري حال نميده كه اعصاب آدم خورد ميشه و نميشه بازي كرد
    تو هر اتحادي هم ميخواي عضو بشي كلي قانون و بند و تبصره گذاشتن !
    من كه بيخيالش شدم !

اگه نباشه جاش خالی می مونه A.Fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Heart of the Sun

پيش فرض

بابا من 2 هفته بود كلي منابع جمع كرده بودم يه بي كار با كلي لشگر اومد همه رو غارت كرد و برد !!
    اينطوري حال نميده كه اعصاب آدم خورد ميشه و نميشه بازي كرد
    تو هر اتحادي هم ميخواي عضو بشي كلي قانون و بند و تبصره گذاشتن !
    من كه بيخيالش شدم !

من همون روزی که حمایتم تموم شد بهم حمله شد. تا دو روز بعدشم یارو یه بند حمله کرد بعد هم چند نفر دیگه دوباره حمله کردن ولی من الان جمعیتم 69 و مخفیگاه 10 و گندم و آهنمم گاهی زیاد میاد. هرکی هم بهم حمله کنه کاملا کنف میشه چون 1 دونه هم نمیتونه غارت کنه تو این بازی باید اولا صبر داشته باشی، دوم باید تجربه داشته باشی و استراتژی که برای بازی انتخاب میکنی درست باشه. اینطوری اگه کل منابعتم غارت بشه دوباره میتونی خودتو بکشی بالا.

پروفشنال iilliya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    یه جایی زیره آسمونه خدا ! !!

پيش فرض

البته اگه تئوتن بهت حمله کنه 1/3 مخفی گاهت رو میدزده یعنی اگه انبارت 1000تا پر باشه وه 1مخفی گاه داشته باشی امنش در برابر حمله این نژاد 700تاست
    اگه گولی 2تا مخفی گاه 10 اگه گول نیستی 3تا 10 خب اگه موقعه حمله آن بوین منابع رو مصرف کنید اگه 0بره خونه دیگه بر نمی گرده

پروفشنال iilliya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    یه جایی زیره آسمونه خدا ! !!

پيش فرض

تلم هم سطح 11 هست، 175 تا میشه بسازم یعنی آماده هست 175 تا
    ، آخه همه یجوری می گفتن مخفیگاه اونقدر مهمه که، من کاره شده بود مخفیگاه سازی

حالا 2تا شو خراب کردم. جاشون کارگاه و چوب بری گذاشتم

آره جا کم میاری حیف اه کارخونه نسازی شما گولا دیگه خیلی پر رو شدین بازم تو ورژن قبلی تله ساز سطح 20 200 تا تله میساخت حالا تو تو 11 175 تا 20 حدود 400 تا اون مخفیگاهتونم که دوبلست فقط حال میده تئوتن بیفته به جونتون
    برادر..............اين كه دات آي آره.................گفتم كه..........من 4 دات كام هستم...........ولي خب عيبي نداره.................واست تو پي ام مينويسم برادر
    کام بازی میکنی یعنی انقدر آن میشی که میری رو سرورای کام آخه اونجا هر لحظه حمله هست خواب ندارن

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اگه منابعت از مخفیگاه بیشتر باشه، بیشتر از مقداری که مخفیگاه مخفی میکنه غارت میشه ولی وقتی منابعت کمتر از ظرفیت مخفیگاه باشه غارت نمیشی. دقیقا 1 ساعت پیش به من حمله شد و با اینکه گندمم بالای 700 بود هیچی نتونست غارت کنه. مخفیگاهمم سطح 10.
    اين درسته...............نه اينكه بگي هيچي نميتونه ببره.............ميبره....ولي كمتر

کام بازی میکنی یعنی انقدر آن میشی که میری رو سرورای کام آخه اونجا هر لحظه حمله هست خواب ندارن
    .................آره برادر.........زياد آن ميشم ولي حمله نميكنن..............يعني درواقع اطرافم همه هم اتحادين...............منم سريع رشد كردم
    امروز رئيس اتحاد يه نامه داد و شديدا اعضا رو كوبيد ..............بعد نامه داد بمن و از من تقدير كرد
    اينم متنش:
    just want you to know you are a great member and a big asset to my alliance. I wrote that MM because its members like you that bust your butt and others dont do anything. And it makes me feel like i will lose such a great members like you due to some that dont play the game. Sorry if I was rude in the MM but I had to get my point across so more can play like you.

به من ميگه تو سرمايه اتحادي
    دلتون بسوزه

آخر فروم باز mohammad_1ta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلــــــــــــــام
    من بعد از مدت ها اومدم این تاپیک

حال همگی خوب هست؟

از کرک جان هم بخاطر لطفی که قبلاً کردند، تشکر میکنم (King درش تخته شد )

------

دوستانی که تو اسپید هستن، یه آمار بدن ببینم وضعیتشون چطوریه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •