تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 187 از 1045 اولاول ... 87137177183184185186187188189190191197237287687 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام و عرض ادب
    چند تا سوال داشتم که ممنمون می شوم اگه جواب بدید:
    1-اگر در word بخواهم به جز فهرست عناوین ، فهرست اشکال نمودارها و جداول را به طور جداگانه در پایان نامه داشته باشم چه کاری بایستی انجام بدهم.
    2-چگونه می نوانم header و footer را طوری تنظیم کنم که نوشته های ما در صفحات زوچ و فرد متفاوت باشد.
    3-چگونه می توانم header و footer را طوری تنظیم کنم که صفحه اول با بقیه صفخه ها متفاوت باشد.
    Last edited by aioob; 20-04-2008 at 18:31.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یک سوال دیگه هم داشتم
    چگونه می شود در نوشته ای عنوان و چکیده در یک ستون و بقیه قسمت ها در دو ستون نوشته شود؟

پروفشنال شیدا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    iran - Tehran

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید به بروبچ
    آقا من یه فایل 10 صفحه ای تایپ کردم Portrait حالا میخوام چندتا صفحهشو Landscape کنم
    وقتی میرم تو تنظیمات و تنظیم می کنم همشون Landscape میشن
    چیکار کنم

آخر فروم باز isbn84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

سلام
    من یه word 2007 دارم .. وقتی باهاش تایپ می کنم حروف فارسیه اعداد انگلیسی و از چپ به راست ... میشه کمک کنید .... می خام اعدادم فارسی بشه...

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

با سلام و عرض ادب
    چند تا سوال داشتم که ممنمون می شوم اگه جواب بدید:
    1-اگر در word بخواهم به جز فهرست عناوین ، فهرست اشکال نمودارها و جداول را به طور جداگانه در پایان نامه داشته باشم چه کاری بایستی انجام بدهم.
    2-چگونه می نوانم header و footer را طوری تنظیم کنم که نوشته های ما در صفحات زوچ و فرد متفاوت باشد.
    3-چگونه می توانم header و footer را طوری تنظیم کنم که صفحه اول با بقیه صفخه ها متفاوت باشد.

سلام دوست عزيز

ورودتون رو به انجمن تبريك مي گم

1- براي اينكار قبل از آن بايد براي هر جدول يا شكلي يك caption مشخص كرد (Insert--> Reference-->Caption) و بعد از آن براي واردشدن اتوماتيك عناوين و شماره صفحه‌ها از همان مسير ذكر شده اينبار گزينه Index and tables و از زبانه اخر يعني table of figures استفاده مي كنيم

2 و 3 - از زبانه Layout كادر page setup دو تيك مربوطه را را مي گذاريم : different odd and even و ....

موفق باشي

یک سوال دیگه هم داشتم
    چگونه می شود در نوشته ای عنوان و چکیده در یک ستون و بقیه قسمت ها در دو ستون نوشته شود؟

بهترين راه براي دو ستونه كردن نوشتن طبيعي متن و سپس انتخاب قسمت مربوطه براي ستون بندي و سپس ستون بندي دلخواه روي ان مي باشد

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید به بروبچ
    آقا من یه فایل 10 صفحه ای تایپ کردم Portrait حالا میخوام چندتا صفحهشو Landscape کنم
    وقتی میرم تو تنظیمات و تنظیم می کنم همشون Landscape میشن
    چیکار کنم
    سلام دوست عزيزم

براي اينكار بايد كرسر را ابتداي صفحه موردنظر قرار بديد و از كادر page setup و پس از انتخاب گزينه‌هاي landscape و this point forward از باكس apply to به نتيجه مورد نظر رسيد

موفق باشي

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام
    من یه word 2007 دارم .. وقتی باهاش تایپ می کنم حروف فارسیه اعداد انگلیسی و از چپ به راست ... میشه کمک کنید .... می خام اعدادم فارسی بشه...
    سلام

دوست عزيز اين سوال بارها و بارها در اين تاپيك پرسيده شده و رسم بر اينه كه ابتدا جستجو انجام بشه و سپس سوال پرسيده بشه

پس شما هم سنت شكني نكنيد و اينكار رو بكنيد تا براحتي به جواب برسيد

موفق باشي

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

درود

سوال اول:

من کنار هر پاراگراف یک شکل دایره ای از اشکال خود ورد رسم کرده ام و با شماره مشخص کرده ام که شماره همان مطلب پاراگراف می باشد. و با کم و زیاد شدن مطالب و جابجایی پاراگرافها این اشکال به هم می ریزد و مشکل ساز شده چطور می توانم هر شکل را برای هر پاراگراف تعریف کنم که با جابجایی نوشته ها شکل دایره ای کنارش به همراه آن حرکت کند و به هم نریزد. یعنی هر شکل با پارگراف مربوط به خود بالا یا پایین شود نه مطلب با اینتر پایین برود و شکل سرجایش بماند. یا برعکس.

سوال دوم:

مطلبی را راجع به چاپ سند ورد روی دو روی کاغذ در تاپیک خواندم ولی گفته ها با تنظیمات Printer متفاوت بود و هیچ سر در نیاوردم اگر امکان دارد از اول روش چاپ سند را روی دو روی کاغذ آموزش دهید تا اینطوری کاغذ بی خود هدر نرود.

با سپاس فراوان
    بدرود

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

8

سلام دوست عزيزم

براي اينكار بايد كرسر را ابتداي صفحه موردنظر قرار بديد و از كادر page setup و پس از انتخاب گزينه‌هاي landscape و this point forward از باكس apply to به نتيجه مورد نظر رسيد

موفق باشي
    در ادامه راهنمایی معلم و دوست خوبمان وردیست عزیز باید بگویم شما اگر بخواهید هر صفحه یکی در میان خوابیده یا ایستاده باشد باید هر صفحه یک فصل باشد، اینطوری می توانید مثلا صفحه اول را عادی یا Portrait داشته باشید صفحه دوم خوابیده یا Landscape و همینطور یکی در میان. یا چندتا چندتا خوابیده و یا ایستاده.

بدرود

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

درود

سوال اول:

من کنار هر پاراگراف یک شکل دایره ای از اشکال خود ورد رسم کرده ام و با شماره مشخص کرده ام که شماره همان مطلب پاراگراف می باشد. و با کم و زیاد شدن مطالب و جابجایی پاراگرافها این اشکال به هم می ریزد و مشکل ساز شده چطور می توانم هر شکل را برای هر پاراگراف تعریف کنم که با جابجایی نوشته ها شکل دایره ای کنارش به همراه آن حرکت کند و به هم نریزد. یعنی هر شکل با پارگراف مربوط به خود بالا یا پایین شود نه مطلب با اینتر پایین برود و شکل سرجایش بماند. یا برعکس.

سوال دوم:

مطلبی را راجع به چاپ سند ورد روی دو روی کاغذ در تاپیک خواندم ولی گفته ها با تنظیمات Printer متفاوت بود و هیچ سر در نیاوردم اگر امکان دارد از اول روش چاپ سند را روی دو روی کاغذ آموزش دهید تا اینطوری کاغذ بی خود هدر نرود.

با سپاس فراوان
    بدرود
    سلام

بهترين كار براي سوال اول اينه كه شكلي كه كشيده ميشه جزئي از پاراگراف باشه تا با اون بالا و پايين بره و چاره كار در اين موارد انتخاب گزينه In line with text براي شكا هستش كه از زبانه layout كادر خصوصيات شكل در دسترس هست

براي سوال بعدي هم بايد پرينتر شما ابتدا قابليت را داشته باشه و از كادر تنظيمات پرينتر بايد دنبال گزينه‌هاي مانند Print on both side گشت و پيدا كرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •