تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 187 از 204 اولاول ... 87137177183184185186187188189190191197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 2033

نام تاپيک: كلوپ K850

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dead Space's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام! الان چند ساعتی می شه که این k850 من وقتی می خوام روشنش کنم روی تصویر sony ericsson گیر می کنه و همینجوری می مونه! هر کاری کردم درست نشد! اگه میشه راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

گرفتم ولی به خدا که هیچ یک از عکسهاش با هر تنظیم و تحت هر شرایطی به پای ک850 نمیرسه
    سلام

من هم حرف این دوست عزیزمون رو تائید میکنم. و عکسهایی با گوشی n82 گرفتم که به پای k850 نمیرسه.ولی حیف که اینترنتم با زغال سنگ کار میکنه و نمیتونم آپلود کنم.و این رو هم بگم که در صورتی کیفیت عکس ها خوب میشه که درایور مناسب نصب کنید. و دوربین را مطابق با شرایط تنظیم کنید.

3. این کاربر از maziar_mh3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام! الان چند ساعتی می شه که این k850 من وقتی می خوام روشنش کنم روی تصویر sony ericsson گیر می کنه و همینجوری می مونه! هر کاری کردم درست نشد! اگه میشه راهنمایی کنید
    سلام
    اگر بعد از تغییر فایلهای سیستمی با a2 uploader اینجوری شده که باید باطری را remove کنید. و اگر نمیشه احتمالا باید customize را دوباره بریزید

آخر فروم باز mohammad-p990i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    خونه بابام

11

دوست عزیز شما باطری و مموری رو دربیارین و بعد از یه مدت فقط باطی رو رو گوشی بزارین اگه نشد

دباره یاطری رو در بیار و بزار روش ( بدون مموری) قبل از روشن کنی چند لحظه دکمه c رو نگه دار و تا کامل روشن

نشده دست از روی دکمه بر ندار ببین چیمیشه اگه نشد با دکمه ( برگشت ) امتحان کن

اگه دیگه نشد ................

من راه دیگهی بغیر از فلش به فکرم نمیرسه

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

باید فلش کنی

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنماییهاتون! الان همه رو تست می زنم ولی باید بگم من هیچ هکی روی گوشی انجام ندادم و این مشکلات ناشی از a2 uploader نیست!

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز شما باطری و مموری رو دربیارین و بعد از یه مدت فقط باطی رو رو گوشی بزارین اگه نشد

دباره یاطری رو در بیار و بزار روش ( بدون مموری) قبل از روشن کنی چند لحظه دکمه c رو نگه دار و تا کامل روشن

نشده دست از روی دکمه بر ندار ببین چیمیشه اگه نشد با دکمه ( برگشت ) امتحان کن

اگه دیگه نشد ................

من راه دیگهی بغیر از فلش به فکرم نمیرسه
    با این روش هایی که شما گفتین بعضی اوقات به صورت شانسی گوشی روشن می شه و بعد از 10 دقیقه خاموش می شه و از دوباره همون مشکل پیش میاد!
    برای فلش: من a2 uploader رو دارم فقط شما اگه میشه فایل های مورد نیاز برای فلش رو معرفی کنید و یه راهنمایی کوچیک کنید!
    راستی من w810 رو وقتی هک می کردم وقتی خاموش بود c رو می گرفتم، تو این وقتی روشنه باید c رو بگیری یا وقتی خاموشه>

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام خدمت تمام دوستان. ضمن تبریک سال نو و با آرزوی سال خوب برای شما می خواستم مطلبی را بگویم تا به این شایعه نوکیایی ها پایانی داده باشم. من خودم ک 850 داشتم اما حدود یک ماه پیش گوشیمو فروختم و چون از بس تبلیغ کرده بودند که نوکیا بهتر عکس میگیره رفتم دنبال نوکیا اول می خواستم n95 بگیرم ولی از آنجایی که در سایتها نوشته بود که عکسهای n82 خیلی بهتره رفتم n82 گرفتم ولی به خدا که هیچ یک از عکسهاش با هر تنظیم و تحت هر شرایطی به پای ک850 نمیرسه قدر گوشیتون رو بدونید و فقط با عوض کردن درایو دوربین عکسهایی بگیرید که با هیچ 5 مگاپیکسلی نمیتوانید بگیرید اینو مطمئن باشید من خودمن حتما گوشیمو تا یکی دو ماه دیگه میفروشم و میرم دنبال همون سونی اریکسون خودمون. گول تبلیغات بی اساس نوکیایی ها رو نخورید و قدر گوشیتون رو بدونید با تشکر از همگی.
    سلام.
    من k850 دارم و خيلی دلم ميخواست که بهترين دوربين بود،
    تا ما هم نرفته و گوشيمون رو عوض نکرديم،
    لطفاً يه مقدار بيشتر توضيح بديد که عکسای k850 چطوری و از چه نظر n82 بهتره؟
    متشکرم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

بچه ها نمیدونم گوشیمو چیکار کردم اما اس ام اس میاد عکسی رو که گذاشتم واسه شماره نشون میده.اول ایجور نبود.
    سلام
    اگر به اين صورت قرار بديد ديگه عکس رو نشون نميده!
    منو>تنظيم ها>عمومی>رويدادهای جديد>منوی فعاليت

11. 2 کاربر از sdssh2037 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض رم براي k850

سلام به دوستان عزيز

من ميخوام براي k850 يه رم 4گيگ بخرم. بنظرتوم m2 بخرم يا micro sd?
    كدومش سرعتش بالاتره؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •