سلام, یکی از دوستان میتونه توی زبان c یه برنامه بنویسه که عدد n رو بگیره و توی مبنای 2 بنویسدش؟
اگه کمک کنید,خیلی خیلی ممنون میشم.
سلام, یکی از دوستان میتونه توی زبان c یه برنامه بنویسه که عدد n رو بگیره و توی مبنای 2 بنویسدش؟
اگه کمک کنید,خیلی خیلی ممنون میشم.
ببخشید کمی فرصت کم هست اگر با لینک زیر مشکل حل نشد بفرمائید تا بنده یا دوستان دیگر توضیح بدهیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تقسیم شما باید عددی اعشاری بر عددی اعشاری باشه تا پاسخ شما هم اعشاری باشه اون type casting هم اعداد رو به اعشاری تبدیل میکنه
واقعاََ ممنونم,ولی اینی که به ما درس دادن اینطوریه مثلاََ:
1.strat
2.input
.
.
.
8.end
ویرایش:من الان یادم اومد اینی که به ما یا دادن الگوریتمه اگه اشتباه نکنم!
ولی در هر صورت اگه کمک کنید, ممنون میشم.
Last edited by MILAD MGH; 27-10-2012 at 23:40.
هاهاها...بابا کلی حرفه ای شدم واسه خودم برنامه های باحال مینویسم!!!!!!!!!! مرسی از جواب
سوال داشتی بپرس ؛)))
دو راه داری یا اینکه با کلید های ترکیبی crtl+F5 تقاضای ساختن بدی یا از فایل کتاب خانه ایه conio.h تابع getch() یا getche() دو در آخر برنامت بزاری اما این یه مشکلی که داره اینه بعضی دوستان میگن چون این کار در استاندار سی هست پس نباید با استانارد سی++ استفاده بشه!!! اما کاملا برنامه درست اجرا میشه و جواب هم می ده..
البته این ها مهم نیست اصلا فراموشش کن اصل رسیدن به جواب و لگوریتم صحیح داخل برنامه ای آموزشی...
دمت گرم، من تا حالا برنامه هامو اینجوری تموم میکردم:
cout<<"Please type ''exit'' and press Enter to continue...\n";
cin>>name;
return 0;
همونجو که میبینی ربطی نداره طرف چی وارد کنه، هر چی بزنه خارج میشه، اون exit هم برای کلاس کار بود! D:
حالا دیگه میتونم Press any key to continue بزارم، با کلاس ترم هست!
سپاس!
حالا من امروز به یه مشکل برخوردم!
اون Dynamic Memory رو خوندم و خواستم یه برنامه بنویسم که ازش استفاده کنم!
دو تا برنامه جستجو نوشتم، یکی Linear Search یکی هم Binary Search هر دوتاش درست کار کرد!
بعد اون خوساتم یه برنامه بنویسم که یه ماترسی درست کنه که طول و عرضشو کاربر وارد کنه!
ولی Visual Studio نمیذاشت که Dynamic Memory دو بعدی تعریف کنم، هیچ راهی نداره؟ یا من بلد نیستم؟
این بود برنامه م:
int a,i,j;
int*b;
cout<<"What is the length and width of your table? (it is always square)";
cin>>a;
b=new int [a][a];
(ببخشید یه کم بهم ریخته س!
سپاس!
آلان نمی تونم زیاد توضیح بدم اما
باید به این صورت عمل کنی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by samasara; 28-10-2012 at 12:29.
سلام دوستان
من تازگیا زدم تو کار c++
یکی دو تا اشکال کوچیک دارم که اینجا مطرحش میکنم و پیشاپیش از کمکتون ممنونم
مفهوم این std::string::npos چیه؟ میخواستم یه جوری تشخیص بدم که رشته متنی ام عدد هست یا نه ، یه جایی چنین چیزی بود؟؟!!!
مشکل دوم اینکه من یه تابع بصورت زیر تعریف کردم
و یه مقدار توش کد نوشتم ، موقعی که میخوام اجراش کنم دستور رو به صورت زیر میزنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی با ارورکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
error C2665: 'left' : none of the 2 overloads could convert all the argument types
مواجه میشم ، دلیلش چی میتونه باشه؟
ممنون
احتمال تئوری اینا رو خواندین و نیاز به توضیح نباشه.. اما صبح وقت نداشتم برای پس گرفتن حافظه هم از استفاده کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)