تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 187 از 1126 اولاول ... 87137177183184185186187188189190191197237287687 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سپاس دوست عزیز که پاسخ دادین. فقط امیدوارم این دفعه لطف کنین زودتر جواب بدین چون حال هاردم زیاد خوش نیست میترسم عمرش سر بیاد.
    نخیر من H نساختم فقط درایو رو del کردم الان اخرین drive g هست.
    الان ممکنه مراحل کار رو برای من توضیح بدین چکار کنم؟ اون درایو قبل از پاک شدن H بود.
    در ضمن این نسخه رو دانلود کنم به درد میخوره دیگه؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کسی اطلاعی نداشت؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه arman665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ویلا

پيش فرض

سلام
    ما يه هارد 250 ترنسند داريم ، با برنامه Acronis از قسمت ADD NEW DISK رفتيم هارد رو انتخاب كرديم و بعد يه دو سه تا NEXT زديم و سيستم رفت تو حالت REBOOT و بعد كه ويندوز بالا اومد ديگه هارد رو تو هيچ سيستمي نمايش نميده ! و فقط تو خود برنامه اسمش رو مينويسه حالا نظرتون در اين موضوع چيه ؟

آخر فروم باز amd>intel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

شما پارتشین بندی کنید دوباره

اگه نباشه جاش خالی می مونه arman665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ویلا

پيش فرض

شما پارتشین بندی کنید دوباره
    خب دوباره پارتيشن بندي كنم يعني هارد رو نمايش ميده ؟ آخه تو هيچ سيستمي هارد رو نمايش نميده ! منظورتون هارد رو دوباره پارتيشن بندي كنم ؟ آخه اصلا نمايش نميده كه بخوام پارتيشن بندي كنم ! بعد اطلاعات هاردم پاك ميشه !؟
    اگه ميشه يكم بيشتر توضيح بديد.

داره خودمونی میشه Buddy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    من یه هارد اکسترنال transcend storejet 35t گرفتم، وقتی در نرم افزار کریستال چک می کنم، سرعت انتقال اطلاعات رو حدود 40 مگابایت میگه، تو دفتر چشم همینو نوشته، ولی وقتی از هارد خودم به هارد اکسترنال اطلاعات رو منتقل میکنم حداکثر 20 مگابایت در ثانیه است، یعنی برای هر گیگ یک دقیقه،
    وقتی هارد اکسترنال رو خریدم فرمت fat بود که من فرمتش کردم به ntfs .

در ضمن وقتی از دیویدی رایتر فایل منتقل می کنم سرعت بیشتر از 10 مگ نمیشه.
    اگر کسی می دونه علت چیه لطفا کمک کنه..ممنون
    Last edited by Buddy; 10-05-2010 at 20:44.

داره خودمونی میشه moji643's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    متاسفانه چند روزیه که سیستم من مشکلی داره میخواستم هر کسی چیزی میدونه کمکم بکنه

راستش هاردم مدتی بهم ریخته بود تا اینکه بردمش و هارد به هارد کردم و مقداری از اطلاعاتم رو برداشتم تا ویندوز جدید بریزم روش وقتی که خواستم درایو سی رو فرمت کنم تا ویندوز جدید روش بذارم متوجه شدم که فقط یک درایو نشون میده!!! یعنی بقیه ی درایوها رو نداشتم و الانم ندارم. یعنی فقط درایو سی رو دارم. حتی الانم خواستم با رم ریدر کارت مموری بذارم روش و عکسهاشو در بیارم ولی اون درایو رو هم نخوند!! خواستم ببینم دوستان عزیز چه پیشنهادی دارن.
    خیلی تشکر
    موفق باشید

داره خودمونی میشه Sport Samand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران_قیطریه

پيش فرض

سلام دوستان،من یه هارد اکسترنال WD دارم که 320 هست ، این هارد در اثر ضربه یا هر چیز دیگه ای که خودمم درست نمی دونم دیگه هیچ اطلاعاتی رو نشون نمی ده،البته هارد فعالیت می کرد ولی کارکرد PC کند می شد در هنگام وصل بودن به Pc هارد Detect میشد وارد درایو هارد نمی تونستین بشین و پیغام فرمت میداد،خلاصه سعی کردم اطلاعاتی که خیلی برام ارزش داره رو Recovery کنم،ولی از شانس بدم دیگه هارد هم Detect نشد،یعنی الان هارد چراغش روشن میشه و صدای موتور داخلش میاد ولی pc یا laptop هیچ کدوم این هارد رو نمی شناختند،این هارد گارانتی سازگار هست،هارد رو برای همون گارانتی بردم،اونا گفتن مشکل از هارد هست و براتون تعویض می کنیم ولی اطلاعات رو اگر بخواین بر گردونین 150 تا 200 هزار تومن می گیرن،خلاصه منم قبول کردم چون اطلاعات روش برام خیلی ارزش داره.

حالا سوالم از دوستان اینه که،هارد اکسترنالی که دیگه Detect حتی نمیشه آیا امیدی به بازگردوندن اطلاعات روش هست؟چند درصد احتمال داره اطلاعاتم سالم بر گرده؟ اگر گاران تی نتونه اطلاعات رو برام برگردونه آیا جایی هست که به صورت تحصصی بتونه اطلاعاتم رو زنده کنه؟چون گارانتی می گفت اگر هارد رو به افرادی غیر از خود گارانتی بسپرم دیگه گارانتیش هم از بین می ره و عملا هم هارد رو از دست داده بودم و هم اطلاعات رو،ممنون میشم دوستان راهنماییم کنین

اگه نباشه جاش خالی می مونه saegheh67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    استان اصفهان

پيش فرض

بچه ها کمک 1.5 ترابایت اطلاعاتم در خطره چند روز پیش داشتم یکی از درایوهاس هارد 1.5 ترای خودم را چک دیسک میکردم که بعد از ان مرتبا پیغام disk failure را ویندوز بعد از هر بار اجرا به من میداد که من گفتم شاید با تعویض کابلها مشکلم حل بشه کابلها را از هار 1.5 جدا کردم و 1 تا 2 روز هم وصل نکردم وبدون اون کار میکردم تا امروز وصلش کردم ودیدم درایوهای پیشی که روی هارد بوده را نمیشناسه و missing زده و هارد را با نام dis1 میشناسه ولی invalid میشناسه روی reactive هم کلیک میکنم اتفاقی نمیفته و ارور میده و یک گزینه conver to basic disk هم که فایلامو پاک میکنه روی گزینه های درایوهای پیشی هم که کلیک میکنم پیشنهاد چک دیسک میده ولی درایوی وجود نداره تا چک دیسک کنم تو رو خدا کمکم کنید اخه 1.5 ترا حیفه به خدا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه T E R M I N A T O R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Dreams Land

پيش فرض

سلام من هارد اکسترنال Western Digital My Book Elite 1 TB خریده ام. میخواستم بدونم چجوری ازش مراقبت کنم که عمرش طولانی تر بشه. مثلا عمودی بزارمش یا افقی؟ البته شرکت سازنده اش پیشنهاد عمودی داده ولی اگه عمودی بزارمش امکان تکان خوردن یا افتادنش خیلی زیاده برای همین من افقی گذاشتمش آیا مشکل خاصی پیش میاره؟
    همچنین کجای میز کامپیوتر بزارمش بهتره؟ میز کامپیوتر من چون جای اضافی زیادی نداره من هارد رو بین اسپیکر (SUB) و مانیتور قرار داده ام. آیا امواج مانیتور و اسپیکر روش تاثیر میزاره؟ آخه خیلی می ترسم زود خرابش کنه.

اگه ممکنه زود راهنمایی ام کنین. اگه نکات مفید دیگه ای برای افزایش طول عمر هارد اکسترنال سراغ دارین که من به ذهنم نرسیده لطفا بگین. مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه aqronis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

درود بر همه دوستان.
    ابتدا با عرض معذرت از همه دوستان که در این تاپیک به سوالاتشون دیر پاسخ داده میشه.
    بنده مدت زیادی نمیتونم به کامپیوتر و اینترنت دسترسی داشته باشم...
    اگر از سوالات دوستان پاسخی ناقص مونده ببخشید.
    و شما رجوع کنید به صندوق پیام خصوصی.

11. این کاربر از aqronis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •