حالا شما اینو از کجا شنیدی؟؟؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
حالا شما اینو از کجا شنیدی؟؟؟
كدوم شهر ميتوني بگي؟
الان پهناي باند همه رو مخابرات استان تامين ميكنه نياز نيست بخرن اون سالها رو خدا بيامرزه شركت خصوصي شده قيمت هم از طرف شركت مخابرات ايران تعيين شده خيلي پاييين تر از حرفاس اين كاهش قيمت هاي شركت هاي ديگه هم اولين بازخوردش بوده
مخابرات
دوست عزیز !
فکر نمی کنم اونقدرا هم که شما می فرمایید قضیه بغرنج و فاجعه بار باشه ! اکثر بچه های اینجا یه چند باری گذرشون بنا به دلایل مختلف به دفتر اندیشه تو رشت افتاده ! و اتفاقا من و دوستان جز برخورد بسیار مودبانه و با احترام ازشون ندیدیم ! حالا شما عصبانی بودی و طاقتت تموم شده بوده قضیه فرق می کنه اما باز هم دلیل نمیشه اونا بیخود و بیجهت به کسی بی احترامی کنن ... در هر صورت احترام یه چیز متقابله... وقتی هم شما حضوری رفتی شرکت اونوقت چطوری با قطع کردن تلفن ارتباطتون قطع می شه ؟! ... به هر حال کارمندای اونجا نه فامیل بنده هستن نه پسرخاله ! فقط خواستم بگم اونقدرا هم که شما میگی کافیه یه بار گذرمون بیوفته و این این چیزا ... اونقدر هم که شما می فرمایین بی ادب و بیسواد نیستن! چون ماها که چیزی جز احترام ندیدیم ! حالا نظر بقیه دوستان تو فروم چیه نمی دونم ... بگذریم ...
من خودم 128 دارم و قبول دارم از ساعت 1 شب به بعد سرعت افت می کنه ( محابرات منطقه 3 ) اما تو کمترین حالت شبا از 40 پایینتر نرفته هرگز و اکثر اوقات حدود 60 الی 70 شبا ... و حتی از 3 شب به بعد عین روز میشه خیلی وقتا و به بالای 200 هم می رسه ... این رو از رو تجربه عملی دانلود میگم نه از رو تستای سرعت الکی پلکی ! علت پایین رفتن سرعت ساعت 1 شب هم اینه که همه خطها share شده بین چند نفر و تو اون ساعتا همه واسه دانلود هجوم میارن ...
اما نکته ای که وجود داره و بقیه بچه ها هم گفتن سرعت پایین پینگ همش به اندیشه ربطی نداره ... اکثر وقتا شرکتی مختلف این مشکل رو دارن ... در ضمن یه چند روزیه که باز هم مسنجر و چک کردن ایمیل ( برخلاف باز شدن سایتای معمولی ) کم و بیش مشکل داره یا لاگین نمیشه یا کنده ... این هم به اندیشه ربطی نداره و تا جایی که می دونم مشکل مخابراته که هر چند وقت یه بار فتوا میدن که پورتای ssl رو ببندن ...
اممما اگه سرعتتون خیلی خیلی پایین اومده این کاری رو که میگم یک بار قبل از هر کار دیگه حتما انجام بدین چون چند روز پیش خودم هم سرعتم یه دفعه پایین اومد و تا چند ساعت افتضاح بود ... پشت مودمتون یه سوراخ کوچیک هست که با یه چیز نوک تیز مثل نوک خودکار اونو تا 5 ثانیه نگه دارین مودم ریست میشه ...
حالا یه بار دیگه مودم رو تنظیم اتوماتیک ( quick setup ) کنید . اگه دیدین تنظیمات قبلی از بین نرفتن میتونین تو قسمت advanced setup>wan اطلاعات ذخیره شده رو remove کنین و از اول مودم رو تنظیم کنین . به هر حال امتحانش ضرری نداره و واسه من بلافاصله سرعت سر جای اولش برگشت انگاری خود مودم قاط زده بود .
در هر صورت دعوا کردن چیز خوبی نیسموفق باشی
![]()
Last edited by birak; 17-12-2009 at 21:18.
من با داش birak موافقم . اين كاري كه ايشون گفت رو انجام بده اگه درست نشد برو انديشه داد و فرياد كن البته با داد فرياد كاري حل نميشه با آرامش رفتار كني بهتره .
راستي ديشب 1 به بعد سرعت دانلود من از 50 بالا تر نرفت تا 2.30 كار كردم ولي سرعت همون جوري بود . سرعت مگه ميشه 128 به 200 برسه اين كه خيلي زياده .؟.؟
1. توي روز سرعت دانلود سرويس 128 چنده حدودا ؟ شايد ماه ديگه يه نا محدود 128 گرفتم . شب زياد حال بيدار موندن ندارم
Last edited by pedram9; 18-12-2009 at 11:10.
داد و فریاد فایده نداره قبلا توسط من تست شده
حرف تو کلشون نمیره
1. دیشب سرعت خیلی افتضاخ بود
2. نامحدود مثل بقیه سرویس ها سرعتش بالا نمیره !
تنظیم کن خودش دانلود کنه که بیدار نباشی
باشه پس دلتو خوش کن حالا وایسا تا ببین کی سرویس می دن هر موقع دادن زود برو بگیر خوب بود به ماهم بگو ماهم میام بگیریم ولی ............![]()
دوستان این ADSL مخابرات وقعیت داره
تو بندر عباس 2 مگ نامحدود رو می دن فک کنم 50 تومن البته منم پرسیدم ولی هنوز تو رشت نیومده اگه بیاد من یه 10 مگ می گیرم اگه بدن![]()
سلام دوستان////
فكر كنم مشكل من بودم...ديشب براي اولين بار داشتم شب دانلود ميكردم...تاره اي دي اس ال گرفتم!!!
سرعت .....يده بود..
معمولا اينجوريه..هر جا پا ميزارم خشكي مياد..دريا هم ميخوام برم با خودم يه آفتابه آب بايد ببرم..
حالا يه سوال دارم..ببخشيد اگه سوال مبتديانه ايه..
چطور ميشه فهميد چقدر از حجم ماهيانه مونده؟
چطور ميشه تنظيم كرد خودش دانلود كنه...من اربيت دارم..
راستي يه خانومي تو انديشه هست قسمت امور مشتركين سمت راست در /ميز چپ/// اسمشو نميدونم..چقدر بد اخلاقه...فكر كنم 5 دقيقه ديگه اونجا ميموندم منو كتك ميزد مينداخت بيرون...
ممنون
Last edited by karkan; 18-12-2009 at 15:39.
شما تو سايت شركت برين ورود مشتركين داره.از اونجا ديگه خوتون متوجه ميشين.راستي مباركه.
بابا من ديگه واقعا خسته شدم نميدونم چي كار كنم؟الان پارس 256 دارم سرعتم اصلا راضي كننده نيست.مي خوام انديشه بگيرم.از دوستان ميخوام كه اگه 128يا 256 يا 512 انديشه دارن سرعتشونو از 9 صبح تا 11 شب حدودا چقدره؟ درضمن قطعي هم داره؟نصفه شبم اصلا برام مهم نيست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)