پس دوباره بردنش تو فیلر.176 اومده که دوباره برگشته به خاطرات ایروکی سنسی..تاکجای داستان اصلی پیش رفته؟؟
اینجوری که اینا پیش میرن فکر کنم حد اقل یه 2 سالی عقب باشه از مانگا.
آره حتی تو بدنیا اومدنشم چند وقت جلوتر بوده.من یه چی میگم شما بگین درسته یا غلط...:
همیشه ساسکه چند قدم از ناروتو جلو بوده ( از کودکی که باهم تو یک مدرسه بودن) ... حالا این درسته که وقتی این دو باهم مبارزه کنن یه دفعه ناروتو فلان تکنیک رو از جایی که خودش هم نمیدونه به دست بیاره..
بالاخره منظورم اینه چرا همیشه نگاه رو شخصیت خوبست؟منظورتون همون قدرتیه که ایتاچی به ناروتو داده؟؟
این طبیعت هر داستان و فیلم و سریال و .. دیگه ای هست که شخصیت اصلی داستان چه خوب چه بد نگاه ها روش باشه.
تا چیز خاص از نظر شما چی باشه؟؟یه چیزه دیگه:
من ناروتو رو ندیدم ( اولی رو میگم) ، در کل چیزه خاصی داشت؟
البته قسمتهایی که اوروچیارو توش بود رو دیدمااااااااااکه خیلی چیزا رو معلوم کرد.در کل اینو بگم که بدون هیچی هم نبود و ارزش دیدن رو داره.
من به شما پیشنهاد میکنم اگه حوصله دیدنشون رو ندارین لا اقل مانگاشو بخونین تا همه چیز داستان دستتون بیاد.
نه بابا تاوقتی که پست به این مفیدی میزنین و پستتون چندتا با این پست عقب تره واسه چی همچین چیزی بگیم.یه موقع به منم نگین تو یه پست بزنین ها من پست قبلی رو چند ساعت قبل زدم که به دلیل دوره آزمایشی هنوز اجازه ورود نگرفته
در کل خیلی خوشحالم کسایی مثل شما که اطلاعات خوبی از انیمه دارن بیان اینجا.والا من قبلا ها اومد توی این تاپیک و دیدم خبری نیست دیگه سر نزدم تا چند روزه پیش که اتفاقی چشمم به این تاپیک افتاد ......گفتم یه سری بزنم.نمی دونستم اینجا هم اینجور فعاله....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
----------------
دوستان من میخوام یه چیزایی درمورد ناروتو بگم که شاید نظرتون در موردش عوض شد به شرط اینکه فقط و فقط منطقی بهش فکر کنین و از روی تعصب و ... چیزی نگین:
1-اینو که دیگه قبول دارین که جزو کسایی هست که تو زندگیش خیلی سختی کشیده؟؟اما آیا مثل خیلی های دیگه (از جمله ساسوکه و پین و گارا (که البته بعد از مبارزه با ناروتو و گوش دادن به حرفاش خوب شد) ) ... ) گذشتش باعث تفرت و کینه و خونخواری شده تا حدی که حتی برای گرفتن انتقامش حاضر بشه بهترین دوستاشم قربانی بکنه؟؟
2-تا حالا کسی رو تو انیمه دیدین که به اندازه ناروتو شکست خورده باشه ولی بازم نا امید نشده؟؟(مبارزش با کیبا و ساسوکه و کابوتو و ... )کسی رو دیدین مثل ناروتو که برای نجات دوستاش تا حد مرگم پیش بره؟؟(گارا و ساسوکه رو بیاد بیارین).
3-هدف ناروتو هم که میدونید نجات دادن دنیای شینوبی ها از دست کسایی مثل مادارا هست.فکر میکنید کسی که باید همچین کاری رو انجام بده باید چه جور شخصیتی داشته باشه؟؟بهتر از ناروتو سراغ دارین؟؟
این چیزاست که باعث شده من از ناروتو خوشم بیاد و عاشقش باشم نه قیافه و مسخره بازیهاش.![]()