تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 187 از 416 اولاول ... 87137177183184185186187188189190191197237287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

176 اومده که دوباره برگشته به خاطرات ایروکی سنسی..
    پس دوباره بردنش تو فیلر.تاکجای داستان اصلی پیش رفته؟؟

اینجوری که اینا پیش میرن فکر کنم حد اقل یه 2 سالی عقب باشه از مانگا.

من یه چی میگم شما بگین درسته یا غلط...:
    همیشه ساسکه چند قدم از ناروتو جلو بوده ( از کودکی که باهم تو یک مدرسه بودن) ... حالا این درسته که وقتی این دو باهم مبارزه کنن یه دفعه ناروتو فلان تکنیک رو از جایی که خودش هم نمیدونه به دست بیاره..
    بالاخره منظورم اینه چرا همیشه نگاه رو شخصیت خوبست؟
    آره حتی تو بدنیا اومدنشم چند وقت جلوتر بوده.منظورتون همون قدرتیه که ایتاچی به ناروتو داده؟؟

این طبیعت هر داستان و فیلم و سریال و .. دیگه ای هست که شخصیت اصلی داستان چه خوب چه بد نگاه ها روش باشه.

یه چیزه دیگه:
    من ناروتو رو ندیدم ( اولی رو میگم) ، در کل چیزه خاصی داشت؟
    البته قسمتهایی که اوروچیارو توش بود رو دیدمااااااااااکه خیلی چیزا رو معلوم کرد.
    تا چیز خاص از نظر شما چی باشه؟؟در کل اینو بگم که بدون هیچی هم نبود و ارزش دیدن رو داره.من به شما پیشنهاد میکنم اگه حوصله دیدنشون رو ندارین لا اقل مانگاشو بخونین تا همه چیز داستان دستتون بیاد.

یه موقع به منم نگین تو یه پست بزنین ها من پست قبلی رو چند ساعت قبل زدم که به دلیل دوره آزمایشی هنوز اجازه ورود نگرفته
    نه بابا تاوقتی که پست به این مفیدی میزنین و پستتون چندتا با این پست عقب تره واسه چی همچین چیزی بگیم.
    والا من قبلا ها اومد توی این تاپیک و دیدم خبری نیست دیگه سر نزدم تا چند روزه پیش که اتفاقی چشمم به این تاپیک افتاد ......گفتم یه سری بزنم.نمی دونستم اینجا هم اینجور فعاله....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
    در کل خیلی خوشحالم کسایی مثل شما که اطلاعات خوبی از انیمه دارن بیان اینجا.

----------------

دوستان من میخوام یه چیزایی درمورد ناروتو بگم که شاید نظرتون در موردش عوض شد به شرط اینکه فقط و فقط منطقی بهش فکر کنین و از روی تعصب و ... چیزی نگین:

1-اینو که دیگه قبول دارین که جزو کسایی هست که تو زندگیش خیلی سختی کشیده؟؟اما آیا مثل خیلی های دیگه (از جمله ساسوکه و پین و گارا (که البته بعد از مبارزه با ناروتو و گوش دادن به حرفاش خوب شد) ) ... ) گذشتش باعث تفرت و کینه و خونخواری شده تا حدی که حتی برای گرفتن انتقامش حاضر بشه بهترین دوستاشم قربانی بکنه؟؟

2-تا حالا کسی رو تو انیمه دیدین که به اندازه ناروتو شکست خورده باشه ولی بازم نا امید نشده؟؟(مبارزش با کیبا و ساسوکه و کابوتو و ... )کسی رو دیدین مثل ناروتو که برای نجات دوستاش تا حد مرگم پیش بره؟؟(گارا و ساسوکه رو بیاد بیارین).

3-هدف ناروتو هم که میدونید نجات دادن دنیای شینوبی ها از دست کسایی مثل مادارا هست.فکر میکنید کسی که باید همچین کاری رو انجام بده باید چه جور شخصیتی داشته باشه؟؟بهتر از ناروتو سراغ دارین؟؟

این چیزاست که باعث شده من از ناروتو خوشم بیاد و عاشقش باشم نه قیافه و مسخره بازیهاش.

2. این کاربر از hpk34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

دوستان من میخوام یه چیزایی درمورد ناروتو بگم که شاید نظرتون در موردش عوض شد به شرط اینکه فقط و فقط منطقی بهش فکر کنین و از روی تعصب و ... چیزی نگین:
    1. درسته ناروتو خیلی تو زندگیش سختی کشیده و حتی اگه گفته میشد که پسر هوکاگه چهارم هم هست ممکن بود بیشتر سختی بکشه.........................حتی وقتی به شدت از پین به خاطر کشتن جیرایا که برای ناروتو بیشتر از پدر بود متنفر بود باز گذشت کرد و پین رو به خاطر این کارش بخشید و گفت که انتقام و نفرت فقط باعث به وجود اومدن نفرت بیشتر میشه..!!!!!

2.تا به حال اینطور کسی توی انیمه نبوده که تا این حد برای دوستاش پیش مرگ بشه .......ولی خوب میشه شخصیت راک لی رو هم مثل ناروتو تشبیه کرد.:نمی تونسته از جوتسو استفاده کنه و به همین خاطر همیشه مورد تمسخر بوده و برای همین سخت تمرین کرده و بهترین تایجوتسو کار شده.....یا وقتی که از گارا شکست خورد و موفقیت ناروتو دید بیشتر تمرین کرد و گفت که آسیب دیدگیش باعث از بین رفتن روحیه اش نمی شه..............

البته هیناتا هم برای کمک به ناروتو و مسایل عشقولانه حاضر شد جونشو برای ناروتو فدا کنه........خیلی ها هستند که کارای بزرگ کردن اما نه به اندازه ناروتو!!!!!!!!!!

3.نه دیگه بهتر از ناروتو کسی دیگه ای نمی تونه آورنده صلح در دنیای نینجاها باشه............

.................................................. .................................................. .............
    اما توجه کردید که خیلی ها در این انیمه کم رنگ هستند..مثلا ساکورا هیچی بلد نیست هیچ نو فنی نداره....حتی سوناده ساما تکنیک احضار داره اما ساکورا اون رو هم نداره .............اگه مثل سوناده قدرتمند نمیشد در واقع جز یه موجود دست و پا گیر چیزه دیگه ای نبود..................یا مثلا شخصیت تن تن اصلا از گذشتش خبری نیست قدرت هاش همون طوری که بوده هست و اصلا پیشرفت نکرده..............کلا این انیمه در مورد گذشته افراد خیلی خوب پرداخت نکرده................شرمنده اما من وقتی با انیمه ای مثل بلیچ مقایسه اش می کنم می بینم که تمام شخصیت های اونجا یه گذشته ای دارن که توی انیمه در موردش گفته میشه اما ناروتو اینجوری نیست..............چرا یعنی برای کی شیموتو مهم نبوده افراد داستانش.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

چرا یعنی برای کی شیموتو مهم نبوده افراد داستانش.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بالخره هر انیمه ای نکات ضعف وقدرت خودشو داره.تصویر کردن تمام گذشته نقشهای فرعی مثل تن تن امکان نداره.ممکنه مثل آزوما درآینده چیزائی ازگذشتشون بفهمیم اما بعیده.به نظز شما این همه نکات اخلاقی مثل:وفاداری.وفای به عهد.محافظت از کسائی که دوستشون داریم و...بااین نکات ضعف کوچیک کمرنگ میشه؟

نه دیگه بهتر از ناروتو کسی دیگه ای نمی تونه آورنده صلح در دنیای نینجاها باشه
    دربست باشما موافقم
    مثلا ساکورا هیچی بلد نیست هیچ نو فنی نداره
    بااون تکنیک پزشکیه منحصر به فرد(یادتونه کانکورو چه طوری نجات داد)واون قدرت که به قول جیرایا ازاون سوناده هم بهتره بازم هیچی بلد نیستیادتونه تو سریه شیپودن موقع گرفتن زنگوله ها وقتی با یه مشت زمینو شکافت کاکاشی درموردش چی گفتاگه اشتباه نکنم تازه16سالشه!حالا کجا تا ما مان بزرگ سوناده

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

ولی خوب میشه شخصیت راک لی رو هم مثل ناروتو تشبیه کرد.:نمی تونسته از جوتسو استفاده کنه و به همین خاطر همیشه مورد تمسخر بوده و برای همین سخت تمرین کرده و بهترین تایجوتسو کار شده.....یا وقتی که از گارا شکست خورد و موفقیت ناروتو دید بیشتر تمرین کرد و گفت که آسیب دیدگیش باعث از بین رفتن روحیه اش نمی شه..............
    درسته لی هم با همه سختیا بازم امیدشو از دست نداد.خیلی دوستش دارم.

اما توجه کردید که خیلی ها در این انیمه کم رنگ هستند..مثلا ساکورا هیچی بلد نیست هیچ نو فنی نداره....حتی سوناده ساما تکنیک احضار داره اما ساکورا اون رو هم نداره .............اگه مثل سوناده قدرتمند نمیشد در واقع جز یه موجود دست و پا گیر چیزه دیگه ای نبود..................یا مثلا شخصیتن تن اصلا از گذشتش خبری نیست قدرت هاش همون طوری که بوده هست و اصلا پیشرفت نکرده..............کلا این انیمه در مورد گذشته افراد خیلی خوب پرداخت نکرده................شرمنده اما من وقتی با انیمه ای مثل بلیچ مقایسه اش می کنم می بینم که تمام شخصیت های اونجا یه گذشته ای دارن که توی انیمه در موردش گفته میشه اما ناروتو اینجوری نیست..............چرا یعنی برای کی شیموتو مهم نبوده افراد داستانش.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    والا من تا حالا بلیچو نه یه صفحه از مانگا شو دیدم نه یه صحنه از انیمشو قیافه شخصیت اصلیشو که دیدم خوشم نیومد واسه همین نرفتم دنبالش.اول اینکه بلیچم مثل ناروتو از لحاظ تعداد اشخاص گسترده هست یا نه؟؟

اگه کیشیموتو بخواد درباره شخصیتاش توضیح بده مانگا خیلی دیگه طول میکشه.

ولی قبول دارم کسی مثل ساکورا که جزو شخصیتهای اصلیه داستانه هیچی ما ازش نمیدونیم.پدر و مادرشم نمیدونیم کین.بعید میدونم ساکورا برای کیشیموتو مهم نبوده شاید بعدا یه چیزایی ازش بفهمیم.

بالخره هر انیمه ای نکات ضعف وقدرت خودشو داره.تصویر کردن تمام گذشته نقشهای فرعی مثل تن تن امکان نداره.ممکنه مثل آزوما درآینده چیزائی ازگذشتشون بفهمیم اما بعیده.به نظز شما این همه نکات اخلاقی مثل:وفاداری.وفای به عهد.محافظت از کسائی که دوستشون داریم و...بااین نکات ضعف کوچیک کمرنگ میشه؟
    درسته هیچ داستان و فیلم و سریال و ..... نیست که بی عیب باشه مثل خود آدما.مطمئنن کمرنگ نمیشه بیخودی نیست که ناروتو حد اقل از بین مانگاها رتبه اول رو داره.

یه مسئلش همین بحث چهره اشخاصه که به نظرم تو ناروتو خیلی خیلی خوب روش کار شده در صورتی که چهره اشخاص تو مانگاهای دیگه زیاد دلچسب نیست.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

والا من تا حالا بلیچو نه یه صفحه از مانگا شو دیدم نه یه صحنه از انیمشو قیافه شخصیت اصلیشو که دیدم خوشم نیومد واسه همین نرفتم دنبالش.اول اینکه بلیچ هم مثل ناروتو از لحاظ تعداد اشخاص گسترده هست یا نه؟؟
    اوه اینقدر توش شخصیت داره و به همشون پرداخته که اصلا قابل مقایسه با ناروتو فکر نکنم باشه ....ضعف بلیچ اینه که زیر سایه انیمه بزرگی مثل ناروتو قرار گرفته و داستانش مثل ناروتو پر رمزو راز نیست در حالی که بعد از ناروتو در رتبه دوم قرار داره و با این که کلا تا الان حدود 287 قسمت از انیمه بیرون اومده ( من مانگاش رو نمی خونم و از روی انیمه دنبال می کنم ) ولی در باره اکثر شخصیت های داخل داستان ما می دونیم و از گذشتشون خبر داریم ..........تعداد اشخاص رو نگاه کنید فقط :
    .................................................. .................................................. ....................................
    در انجمن ارواح :
    13 دسته که در هر دسته به کاپیتان ها و معاوناشون پرداخته شده.

خود شخصیت های شهر کاراکورا که بیش از 15 نفر هستند و به گذشتشون پرداخته شده

10 نفر اول اسپاداها که هم به خودشون و هم به معاوناشون پرداخته شده .

10 نفر از اعضای قبلی گروه انجمن ارواح که به وایزارد ها تبدیل شده اند

بیش از 30 نوع شمشیر که هر کدومشون دارای یه شخصیت هستند که بهشون پرداخته شده .

بیش از 50 شخصیت فرعی داستان که برای هر کدوم هم سرگذشت و گذشته ای ساخته شده .
    .................................................. .................................................. ........................
    ولی قبول دارم کسی مثل ساکورا که جزو شخصیتهای اصلیه داستانه هیچی ما ازش نمیدونیم.پدر و مادرشم نمیدونیم کین.بعید میدونم ساکورا برای کیشیموتو مهم نبوده شاید بعدا یه چیزایی ازش بفهمیم.
    حرف من هم همینه که ما پدر و مادر اکثر افراد رو دیدیم ولی کسایی مثل راکی لی ، تن تن یا ساکورا هیچ نوع گذشته ای ندارن...........حالا راک لی یه کم گذشته داره و لی ساکورا با اون نقش پررنگش ( به عنوان مثلث عشقی ) چرا هیچ وقت حرفی از گذشتش زده نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه مسئلش همین بحث چهره اشخاصه که به نظرم تو ناروتو خیلی خیلی خوب روش کار شده در صورتی که چهره اشخاص تو مانگاهای دیگه زیاد دلچسب نیست.
    همه اینها به این خاطره که هر نوع داستان دیگه ای که توی انیمه های دیگه باشه ما توی ناروتو دیدیم و از لحاظ داستانی ناروتو کم و کسری نداره.همه اکشن هست .هم درام .هم کمدی...هم ترسناک .هم فانتزی .........و ... هر انیمه دیگه ای که ببینیم سه سوت می گیم که فلانی هم توی ناروتو این کار رو بلد بود و شاید هم بهتر انجام میداد..................شاید تنها انیمه ای که زیاد به ناروتو شبیه نباشه همین full metal alchemist باشه که کلا داستانش جدید و جالب بود ( البته نظر شخصی چون من تازه تمومش کردم و هنوز تحت تاثیرشم !!!!!!!!!!!!!) اما همه اینها باعث شده که ناروتو رتبه اول رو به خودش اختصاص بده و از 10 انیمه برتر دنیا در جای اول باشه.........................اما به نظر من ناروتو یکی از نقات قوت دیگش آهنگ سازی فوق العاده ایه که داره .............خداییش بعضی قسمت ها من چند باز نگاه می کنم که فقط به آهنگش گوش بدم..................آهنگ ها آغازین و پایانی انیمه هم که در جایی خودش خیلی خوب کار شده و با موضوع اون سری انیمه کاملا هم خونی داره............

.................................................. .................................................. ............................
    .................................................. .................................................. ...........................
    خوب بحث بعدی در مورد یه قسمت هایی از انیمه هست :
    یادتونه که قرار بود اون پیغام جیرایا رو رمز گشایی کنن و مربوط می شد به یه کتاب که دست کاکاشی بود............

ناروتو به کاکاشی می گه که اون صفحات رو بخونه اما قیافه کاکاشی تغییر میکنه و یه سری ا تفاق می افته که شیکامارو هم قیافش تغییر می کنه و کاکاشی گویا نمی تونه اون کتاب رو بخونه ..........چرا ؟؟؟؟

اصلا کاکاشی که باید با سواد باشه چون به هر حال توی آکادمی بوده ولی چرا نتونسته کتاب رو بخونه ؟؟؟

چشماش هم مشکلی نداره که بگیم عینکی باشه چون قدرت بینایی خوبی داره و به محیط اطرافش بدون استفاده از شارینگان احاطه داده ............
    پس چرا اونجوری شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

چشماش هم مشکلی نداره که بگیم عینکی باشه چون قدرت بینایی خوبی داره و به محیط اطرافش بدون استفاده از شارینگان احاطه داده ............
    پس چرا اونجوری شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مشکل محتوای اون کتاب بودیادتونه اولین جمله ای که کاکاشی خوند چی بود
    تازه اون دختره که اونجا کارمیکرد هم اونجا بود چطوری میتونستن اون جملات رو جلوی اون بخونن
    کلا تمام کتابهای استاد بزرگوار جیرایا برای سنین16به بالا بود.البته دخترا که نباید به هیچ وجه اونومیخوندن

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

نه بابا فکر نکنم اینجوری باشه که شما میگی؟!؟!!؟!؟1/ مطمئنی؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

مطمئنم.اگه یادتون باشه سوناده ماموریت رمز گشائی رو به شیکامارو داده بود اونم بعد ازکلی گشتن به ناروتو نشونش دادوناروتویه علامت توش دید که فقط جیرایا اونو اونجوری مینوشت.بعد ازکلی گشتن فهمیدن این علامت فقط تو آخرین کتاب جیرایا (همون که وقتی کاکاشی بازش کرد نور ازتوش درمیومد!)اون کتاب هنوز منتشر نشده بود وفقط هم دست کاکاشی یه نسخش بود یهو کاکاشی پیداش شدو شروع کردن به خوندن صفحه هائی که جیزایا تورمز نوشته بود اولین جمله ای هم که کاکاشی بعد از کلی سرخ وسفید شدن خوند این بود(دوستت دارم)

شیکامارو هم به همین خاطر نتونست کتابو بخونه!!!

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اینو که دیگه قبول دارین که جزو کسایی هست که تو زندگیش خیلی سختی کشیده؟؟
    آره ولی نه به اندازه ساسکه..
    تا حالا کسی رو تو انیمه دیدین که به اندازه ناروتو شکست خورده باشه ولی بازم نا امید نشده؟؟
    همینطوری که از در و دیوار داره واسش میباره دیگه شکست نخوره هم خیلی نامردیه
    هدف ناروتو هم که میدونید نجات دادن دنیای شینوبی ها از دست کسایی مثل مادارا هست.
    آره ولی مادارا هم هدف خاص خودشو داره..
    ===============================
    در کل من حرفا رو قول دارم ولی نداشتن پدر و مادر با از دست دادنشون خیلی فرق داره..
    امیدوارم در مبارزه ی بعدی ساسکه به واسطه ی وجود سوسانو شکستش بده..
    -------------------------
    دوستان من یه سوالی دارم:
    این زتسو چرا اینطوریه،
    یه طرفش همه چی میدونه و یه طرفش خنگه؟
    ساکورا با اون نقش پررنگش ( به عنوان مثلث عشقی ) چرا هیچ وقت حرفی از گذشتش زده نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    به نظرم تا الان از بیخود ترین نقشهاست ... فقط اومده تا جای سوناده رو برای جیرایا و اوروچیمارو ( ناروتو و ساسکه ) پر کنه همین.
    ----------------------------------------------------------
    کلا این روزا سرم شلوغه و کمتر سر میزنم

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

اوه اینقدر توش شخصیت داره و به همشون پرداخته که اصلا قابل مقایسه با ناروتو فکر نکنم باشه
    چی بگم ناروتو به نظرم بازم بیشتر از ایناست ولی زیاد بهشون نپرداخته کیشیموتو.

حرف من هم همینه که ما پدر و مادر اکثر افراد رو دیدیم ولی کسایی مثل راکی لی ، تن تن یا ساکورا هیچ نوع گذشته ای ندارن...........حالا راک لی یه کم گذشته داره و لی ساکورا با اون نقش پررنگش ( به عنوان مثلث عشقی ) چرا هیچ وقت حرفی از گذشتش زده نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    آخه مگه میشه شخصیت به این مهمی کیشیموتو چیزی دربارش نداشته باشه؟؟به نظر من که یه کاسه ای زیر نیمکاسش هست.نمیدونم چرا همیشه یه حسی بهم میگه شاید با ناروتو فامیل باشه؟؟

آهنگ ها آغازین و پایانی انیمه هم که در جایی خودش خیلی خوب کار شده و با موضوع اون سری انیمه کاملا هم خونی داره............
    داغ دلمو تازه کردین خیلی وقته نشنیدم.

یادتونه که قرار بود اون پیغام جیرایا رو رمز گشایی کنن و مربوط می شد به یه کتاب که دست کاکاشی بود............
    مرسی.
    مطمئنم.اگه یادتون باشه سوناده ماموریت رمز گشائی رو به شیکامارو داده بود اونم بعد ازکلی گشتن به ناروتو نشونش دادوناروتویه علامت توش دید که فقط جیرایا اونو اونجوری مینوشت.بعد ازکلی گشتن فهمیدن این علامت فقط تو آخرین کتاب جیرایا (همون که وقتی کاکاشی بازش کرد نور ازتوش درمیومد!)اون کتاب هنوز منتشر نشده بود وفقط هم دست کاکاشی یه نسخش بود یهو کاکاشی پیداش شدو شروع کردن به خوندن صفحه هائی که جیزایا تورمز نوشته بود اولین جمله ای هم که کاکاشی بعد از کلی سرخ وسفید شدن خوند این بود(دوستت دارم)
    نه بابا آخه شما فکر کنین همچین چیزی با عقل جور در میاد؟؟

درسته که جیرایا منحرف بود ولی تو اون لحضه حساس قبل از مرگش مگه میشه همچین چیزی رو بگه؟؟یعنی به نظرتون منحرف بودنش تا این حد بوده که قبل از مرگشم اونم جلوی کسی به خطرناکی پین که میدونست ممکنه به کونوها حمله کنه بازم به فکر اون چیزا باشه؟؟

پیشنهاد میکنم بهتون یه بار دیگه از مانگا 405 تا 408 رو بخونین متوجه میشین که موضوع اون نبوده.اگه دقت کنین میبینین که 7 تا عدد جدا ازهمه که البته اولیش که مثل 9 هست ولی یه حرفه که جیرا دستخطش طوری بوده که مثل عدد 9 اون حرفو مینوشته.

پس با این حساب میمونه 6 تا عدد.مگه پین ها 6 تا نبودن؟؟خوب این یعنی چی؟؟؟

یعنی این که میخواسته بگه این 6 نفر توسط یه نفر یا یه چیزی کنترل میشن.این منطقی تر نیست؟؟

آره ولی نه به اندازه ساسکه..
    من قبول ندارم که ساسوکه بیشتر از ناروتو سختی کشیده باشه.شما فقط بحث از دست دادن کل خاندانشو در نظر نگیرین.اون که فقط یه لحضه بود و یه شک که تموم شد.البته کم شکی نبوده ولی بالاخره تونست باهاش کنار بیاد.

یه طرفش همه چی میدونه و یه طرفش خنگه؟
    نه بابا اینطوری هام نیس هر طرفش یه کارایی هایی داره.کلا این شخصیتم جزو رموز داستانه.

به نظرم تا الان از بیخود ترین نقشهاست ... فقط اومده تا جای سوناده رو برای جیرایا و اوروچیمارو ( ناروتو و ساسکه ) پر کنه همین.
    این دیگه از اون حرفا بودا.یعنی چی که شخصیت بیخودیه؟؟

من نمیدونم چرا شما همش طرف خالی لیوانو میبینین؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •