روي Normal حتما مي توني بازي كني
اما روي High مطمعن نيستم![]()
روي Normal حتما مي توني بازي كني
اما روي High مطمعن نيستم![]()
هر کدوم رو امتحان کن دیگه
ولی من نرمال مطمئن هستم میتونی
از حرف زدنت مشخصه که بطور کلی نه فوتبال سرت می شه نه بازیهای فوتبال .من اونقدرهم در خود فوتبال تجربه دارم هم بازیهای قبلی و هم این بازی که در ذهن امثال توهم نمی گنجه .تمام حرفات ناشی از بی تجربگی و بچه گانگی هست.
به حرفهای کودکانت جواب می دم:
1) الف ) اول این تویی که بلد نیستی استپ کنی و حتی زیاد هم بازی نکردی. اولا حتی اگه قرار باشه توپ فاصله بگیره حتی اگه وایسی هم توپ خواهد پرید . تازه بازیکنایی که من در اختیار دارم بهترینهای اروپا هستند و حتی اگه بخوام حرکت کنم هم-که نمی خوام- باید عرضه مهار خوب توپ رو داشته باشه-درک کن- پس فوتبال شناس نیستی.
ب) اولا از کلماتی که در شان خودتون هست نظیر انگولک در زمان صحبت با من استفاده نفرمایید در ضمن اگه زیاد بازی کرده بودی درکشو داشتی که من چی میگم حالا هر چقدر هم که بگم لایی می کنه تو فکرمی کنی من کلید فشار می دم-در حالیکه نمی دم_ خوب اگه سطح فکریت در همین حده در جهل خودت باقی بمون چون در هر شرایط مناسب حمله این اتفاق خواهد افتاد.
2) مسلمه که هم در خواندن متن من مشکل داری و هم در درک اون. من کی گفتم سر توپ می زنم؟؟؟؟؟؟از این کار کلیشه ای ساکر بازای مبتدی متنفرم. گفتم سانتر میکنم نه به گفته شما سانت! میکنم اونم از مثلا نزدیکی های پرچم کرنر - گفتم مثلا که بدونی منظورم چیه- کی گفت سر توپ می زنه با پای غیر تخصصی نمی دونم چی چی... مشخصه که تا حالا اصلا سانتر نکردی آقای بی تجربه وگر نه می فهمیدی چی می گم کما اینکه اکثر بچه ها گرفتن که سانتر مفیدی دراین بازی وجود نداره.
3) الف) بازهم بی تجربه بودنت رو اثبات کردی کی گفته مدافع به وسط زمین اومده؟؟؟؟؟ اگه بازی کرده بودی می دونستی که حتی مثلا وقتی بازی رو حریف شروع می کنه با دو پاس توپ توی یه محوطه وسیع در اختیار مهاجم تک به تک حریف قرار می گیره
ب) من اینکار ساکر بازای مبتدی رو هم تو عمرم یکبار انجام ندادم. اتفاقا توی توپ گیری ادعام میشه.
4) بازهم اینقدر فکرت پایین بوده که فکر کردی من سوییچ نمی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ خیال کردی به امید انتخاب بازیکن توسط بازی می شینم؟؟؟؟ ببین با کی طرفیم ما. و باز هم بی تجربگیت : تو هر بازیکنی رو که سوییچ کنی بقیه همون موقع راه می رن یا می ایستند و تاب میخورن تا حریف رد شه. توصیه می کنم بیشتر بازی کنی.
5) تو اصلا نه ساکر بازی نه فوتبال واقعی رو می فهمی. من!!! پاسمو دیر بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه بازی کرده بودی می دونستی پاس دادن با اون چیزی که از ذهن تو تراوش کرد خیلی فرق می کنه . جناب گرانقدر من می دونم کی باید پاس ساده بدم کی توی عمق. به به به عجب واژه قشنگی خوب شد اشاره کردی که یادم بیاد اینو بگم در این بازی پاس به فضا معنایی نداره و بر عکس توپ رو پشت بازیکن می ندازه!!! یا تنظیم می کنه و اصلا جهت رو عوض می کنه که به حریف بده . این حرفا چیه برادر؟ بازیکن منتظه توپه پاس که می دی می دوه میره پشت حریف مشکل اینجاس که اصلا نمی دونی راجع به چی حرف می زنم.
6) باز هم درک پایین شما!!! کی گفت مدافع حریف می گیره ؟؟؟؟؟؟ نمی فهمم از کجای حرف من این برداشت کودکانه رو کردی؟ جالبه به عرضتون برسونم اتفاقا این موضوع در دفاع شما اتفاق میفته و هر چقدر هم پر کنی اینقدر آروم می ده که برای حریف ایجاد مو قعیت کنه. می دونم که نمی دونی راجع به چی حرف می زنم ولی مطمئنم که حرفه ای ها دقیقا می گیرن چی می گم.
7) به نظر تو من شانسی تعویض منطقه می کنم؟؟؟؟؟ oh my god عزیز من حتی وقتی بازیکن روبروی منه دقیقا روبرو اتفاقا با پای تخصصی جوری می فرسته که بازیکن کلی بدوه خوب دقت کن کلی ... بوده و توپ هم بره توی اوت. جهت توجه شما ی مبتدی اینکه : من یه چشمم به ریدر هست( به قول شما نقشه !!!!)
8) مثلا جلوی دروازبانو بگیریم که با مشت نکوبه توی دروازه خودش؟؟؟؟ عجب!! مثلث چی چیه قربونت؟؟؟؟؟
9) در مورد بند نهت باید بگم من خیلی وقته راه افتادم شاید وقتی در ابعاد تو بودم و در ضمن سوییچ کردن مهم ترین کار هر ساکر بازیه. چطور همه بازیکنای مهاجم رو تو کرنر انتخاب می کنه الا اون که توپ رو سرشه؟؟؟
10) داوری مشکل نداره؟؟؟؟ بهتر شده؟؟؟؟؟ قربونت اگه تا حالا ندیدی بعد از آوانتاژ کارت دادن رو به سبک فیفا حذف کرده من هیچ حرفی باهاتون ندارم. چرا یه داوره؟ اینا رو توی تازه کار نمی گیری. روی کارتهاش نوشته جهت بازیکنان کاربر.
در کل شما فوتبال واقعی و فانتزی رو دقیقا بر عکس گرفتی قربان. اتفاقا اتفاقا اتفاقا حتی اگه به ضرر تیم من تموم بشه از واقعی بودن بعضی قسمت هایی بازی لذت می برم. من فوتبال توی خونمه اینا رو میگم که فکرت بازتر بشه و از پیله کودکانه خودت بیرون بیای.
در پایان به این هم بسنده بفرمایید که حذف الیور کان به طور کلی!! ریزه کاری بوده یا غیر ریزه کاری؟؟ ودر هر دوصورت کونامی افتضاح خودش رو به اثبات رسوند.
در کل اگه به نوشته های من احترام بذاری شاید پیشرفتت در این بازی محسوس باشه هر چند بعیید می دونم.شاید هم از عوامل فروش و انتشار این بازی باشی!! در کل من منعکس کننده دیدگاههای حرفه ای های زیادی بودم.و متاسفانه شما جزء این دسته نبودید.
چرا اینقدر دعوا می کنید؟
برید بازی کنید حال کنید.
عزيزان توجه كنيد اين تاپيك براي اينه كه در باره اين بازي بحث بشه
نه اين كه جاي دعوا و حل كردن مسائل شخسي باشه
دوستاني كه مسئله شخصي با هم دارن جاي ديگري را هم براي دعوا ميتونن پيداكنن
آقا راستی چرا اولیور کان رو نداره
خیلی خیلی خیطه
ها... دعوا بیده... ای نامردها پس چرا ما رو خبر نوکردین... ها الان وپرم . .. 1 ...2... 3 ها.. اییییه
سطح فکریه سازندگانش رو نشون می ده . توی ساکر 6 هم نداشت ولی جبران شدنی بود چون اون موقع توی تیم ملی آلمان بعنوان ذخیره بود و می شد رجیسترش کرد اما اینجا خرابکاریشون رو نمی شه درست کرد![]()
بابا آخه الیور کان هم شد دروازه بان
آدم قحطی بود ....
ولی با این که بازی تغییرات زیادی کرده نباید انتظار داشته باشیم باری بدون ایرادی در اختیار داشته باشیم
در ضمن هر بازی در هر سطحی یک ایرادی داره
بعدشم به نظر من که این فوتبال خیلی بهتره pes 6 شده
فعلا...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)