سلام آقا من فايورال رو آف كردم بازم همون پيغام رو داد وقتي آپديتش تكميل شده بود چيكار كنم؟
سلام آقا من فايورال رو آف كردم بازم همون پيغام رو داد وقتي آپديتش تكميل شده بود چيكار كنم؟
اگه آپدیت تکمیل بشه که درون گوشی ریخته می شه و با یه ری استارت همه چیز تمومه! برای شما آپدیت ناقصه. می خوای فایل فلش رو جداگانه بگیر...
شاد و پیروز باشین
با سلام به دوستان عزيز ، من يه مشكل با گوشي n70 دارم كه وقتي روشن ميشه يه صفحه ي سفيد مياره . شماره گيري ميكنه اما صفحه سفيد هستش و هيچي نشون نميده.
لطفا كمك كنين
احتمالا مشکل شما با مستر ریست برطرف می شه.
پیش از مستر ریست می بایست یه بک آپ با PCSuite تهیه کنین. اگر براتون مقدوره گوشیتون رو به کامپیوتر وصل کنین و فقط از Contacts و Notes و Messages و Callendar و پرونده های موجود در Phone Memory پشتیبان بگیرید. اگر براتون مقدور نبود، به هر تلاشی هست از پرونده هاتون یه پشتیبان تهیه کنین.
از کد #7370#* برای مستر ریست بهره بگیرین. اکنون از شما رمز می خواد که وارد می کننی و گوشی ریست می شه.
چنانچه نشد کد بدین یا رمز رو فراموش کرده بودین، گوشی رو خاموش کنین. دگمه های * و تماس ( سبز ) و شماره 3 و نیرو ( پاور ) رو نگه دارین تا بالا اومدن کامل گوشی ( نشان دو دست ) شکیبا باشین. بدون رمز گوشیتون مستر ریست شد!
انشالله که پیروز باشیندر ضمن، ورودتون رو به تالارهای گفتگوی پی30ورلد تبریک می گم.
انشالله مدیر شدنتون رو ببینم
نوروزتان پیروز![]()
خيلي ممنونم. كارهايي رو كه گفتيد انجام ميدم
---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------
Last edited by mjorh; 23-03-2010 at 16:07.
اين مستر ريست كجاست؟ اين كد رو چطوري بايد استفاده كنم ؟ اگه ميشه بيشتر توضيح بدين
---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------
اين مستر ريست كجاست؟ اين كد رو چطوري بايد استفاده كنم ؟ اگه ميشه بيشتر توضيح بدين
کد رو در همون صفحه نخست که میانبر برنامه ها قرار داره بایستی وارد بشه که برای شما سفیده. شما وقتی گوشی میاد بالا به حالت شماره گیری کد #7370#* رو بزن. بقیه اش رو هم که می دونی دیگه...
راستی چرا از هر پست 2 تا می زنی؟!
شاد و پیروز باشین
نوروزتان پیروز![]()
آقا نشد. همه ي كار هايي رو كه گفته بودي انجام دادم
مستر ریست سخت افزاری رو انجام بده. گوشی رو خاموش کن و سپس * و 3 و تماس رو بهمراه دگمه پاور نگه دار و واستا تا گوشی کامل روشن بشه.
شاد و پیروز باشین![]()
اين كار رو هم كردم بازم نشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)