تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 187 از 1174 اولاول ... 87137177183184185186187188189190191197237287687 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دی استفانو : غيبت رائول در تيم ملی به سود رئال مادريد است

الفردو دی استفانو رئیس افتخاری باشگاه رئال مادرید معتقد است غیبت رائول در تیم ملی به سود تیم رئال مادرید است .
    امسال بهترین سال رائول از سال ۲۰۰۲ به این ور است و الفردو دلیل این امر را بازی نکردن رائول در تیم ملی اسپانیا می داند چون رائول فقط تمام حواس خود را معطوف به باشگاهش می کند.
    اسطوره باشگاه رئال مادرید گفت :
    ما نباید از دعوت نشدن رائول به تیم ملی ناراحت شویم چون در این صورت رائول مدام برای رئال گلزنی خواهد کرد و باعث پیروزی تیم خواهد شد و این همان چیزی است که ما می خواهیم.
    این ارژانتینی معتقد است با احیا شدن و جوان شدن دوباره رائول باید رئال مادرید از این فرصت جهت حفظ فاصله خود با بارسلونا استفاده کند تا برای دومین سال متوالی قهرمان لالیگا شوند :
    از بین بردن ۸ امتیاز اختلاف در لیگ اسپانیا به خاطر نزدیکی تیمها بسیار سخت است اما دیدیم که پارسال رئال این کار را کرد اما الان رئال مادرید باید ۴ امتیاز اختلاف خود با تیم دوم جدول بارسلونا را حفظ کند و الان بهترین زمان است.
    ما در دو بازی اخیر خود شکست خورده ایم اما اگر بازیکنان بار دیگر خوب بجنگند می توانیم صدرنشینی خود را حفظ کنیم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Ceaf.ir

پيش فرض

امسال رئال بازم قهرمان میشه . فاصله هم از اینا که هست بیشتر میشه.
    100%

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

کارسما - بنزما و دنیل الوز ۳ بازیکنی هستند که برند شوستر از مسئولان رئال مادرید خواسته است انها را در صدر لیست خرید قرار دهند.
    برند شوستر اسامی بازیکنانی را که معتقد است می توانند سطح بازی رئال مادرید را بالا ببرند به رامون کالدرون و میاتوویچ اعلام کرده است.
    به گزارش مارکا برند شوستر اسم ۶ بازیکن را تحویل مدیران باشگاه داده است : کریم بنزما ( لیون ) - دنیل الوز ( سویا ) - ریکاردو کارسما ( پورتو ) - یان هانتلار ( اژاکس ) - کریستین پولسن ( سویا ) - ماریو گومز ( اشتوتگارت )
    بر خلاف ادعای میاتوویچ که قبلا گفته بود رئال در فصل نقل و انتقالات تابستانی خیلی فعال نخواهد بود به نظر می رسد با این لیست ؛ رئال یکی از شلوغترین تابستانهای خود را در پیش رو دارد.
    همان طور که پیداست این لیست نمی تواند برای رئال خیلی هم ارزان باشد و رئال باید بهای زیادی بابت این همه ستاره بپردازد.
    بنزما قبلا اعلام شده بود ممکن است یک فصل دیگر در لیون بماند و کارسما نیز اماده ترک پورتو است و فقط منتظر است که ببیند کدام تیم پول بیشتری بابت او خواهد پرداخت.
    در این لیست دو بازیکن را از تیم سویا می بینیم که هر چند کالدرون رابطه خیلی خوبی با دل نیدو رئیس سویا دارد اما به نظر نمی رسد این رئیس جاه طلب اجازه بدهد ستارگانش به این راحتی تیم را ترک کنند.
    اما نام دو مهاجم دیگر نیز دیده می شود ( هانتلار و گومز ) که به نظر می رسد خرید این دو بازیکن راحتتر باشد هانتلار که صحبتها قبلا در مورد او شده است و رئال فقط باید کمی سر کیسه را شل کند و گومز مهاجم جوان تیم ملی المان که خرید او نیز خیلی نمی تواند برای رئال مادرید سخت باشد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

چرا نمیاین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

13

چرا نمیاین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    به دلايلي كه اينجا نميگم ( چون شر به پا ميشه ) ما در جاي ديگري فعاليت مي كنيم.
    كسي خواست بدونه به آي دي من PM بده :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

همون فروم عتیقه ه رو می گی ؟؟؟
    تازه نفسی هستی واسه خودت اونجا ...
    اخه چرا ؟؟؟/؟

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

همون فروم عتیقه ه رو می گی ؟؟؟
    تازه نفسی هستی واسه خودت اونجا ...
    اخه چرا ؟؟؟/؟
    آره، نمي دونم.
    دوستان گفتن!
    من هم ترجيه ميدم
    اونجا لا اقل يه بارسائي نمياد حرف مفت نمي زنه!
    خودمون همه كاره ايم!

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آره، نمي دونم.
    دوستان گفتن!
    من هم ترجيه ميدم
    اونجا لا اقل يه بارسائي نمياد حرف مفت نمي زنه!
    خودمون همه كاره ايم!
    بیا بی خیال ...
    اخه اون جا وسط بیابون فقط خودتی تنها

بیا اینجا من خودم هر بارسلونایی که اومد توی این تایپیک رو دهنش رو اسفالت می کنم ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اشنایدر هافبک هلندی و جوان رئال مادرید از هم تیمی هایش خواست بیش از اینکه به بارسلونا و ویارئال فکر کنند به رشد و بهتر شدن تیم خودشان فکر کنند.
    با دو شکست متوالی که رئال از والنسیا و لاکرونیا خورد حالا بارسلونا و ویارئال به ترتیب ۴ و ۶ امتیاز از رئال عقب هستند و ممکن است این اختلاف این هفته به ۱ و ۳ امتیاز برسد

اشنایدر هافبک رئال مادرید معتقد است که فکر کردن به بارسلونا و ویارئال بیش از انکه مفید باشد برای رئال ضرر خواهد داشت.
    او در مصاحبه ای اینچنین گفت :
    من هیچ فشاری از طرف بارسلونا و ویارئال احساس نمی کنم و ما فقط باید بدون اینکه به این دو تیم فکر کنیم به بازیهای خود ادامه دهیم.
    فقط باید به خودمان و بهتر شدن تیم فکر کنیم و به اینکه هر بازی ای را که در پیش رو داریم باید ببریم.
    ما لیگ را خیلی خوب شروع کردیم اما فصل بسیار طولانی است و ممکن است شما در چند وضعیت قرار بگیرید و این عادی است.
    ما الان در وسط یک اوضاع بحرانی هستیم و فهمیده ایم که برای قهرمانی باید بجنگیم و اولین فینال ما در راه است و باید در برابر سویا بازی کنیم .
    سویا تیم خوبی است اگر چه می دانیم بازی مهمی است اما نمی توانیم با وجود احساس فشار بازی کنیم و باید ارامش خود را حفظ کنیم.
    اشنایدر یکی از ۱۳ بازیکنی بود که رئال را برای بازیهای ملی ترک کرد و در تیم هلند در کنار هانتلار بازی کرد بازیکنی که شایعات زیادی مبنی بر انتقال او از اژاکس به رئال به گوش می رسد :
    من در کنار او در تیم ملی بازی کردم و او توانست در یک بازی سخت ۲ بار گلزنی کند. او در لیگ هلند بازی می کند جایی که او توانسته است گلهای زیادی به ثمر برساند اما این یک واقعیت است که نمی توان لیگ هلند را با لیگ اسپانیا یا ایتالیا مقایسه کرد.
    اما با وجود این حرفها ؛ مطمئنم که او برای هر باشگاهی می تواند مهره ای مهم باشد چون بازیکن بسیار خوبی است.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

با سلام به همگی دوستان :
    اول باید بگم که ببخشید که یه ده روزی نبودم واس این بود که رفته بودم مسافرت و اینترنت هم یوخ!!!
    دومآ باید بگم که دوستان بیاید و این تاپیک رو با اخبار داغ و بحث درباره رئال (نه هیچ تیم دیگری و نه اسپم )مث سابق به آتیش بکشیم باشه؟
    سومآ راستی دوستان میگم همین تاپیک و همین سایت خیلی خوبه اگه جایی دیگر فعالیت میکنین اشکال نداره ولی شما هارو به هرکی دوست دارید اینجا رو ول نکنید.
    خوب من از این به بعد یه پای هر بحثی هستم مث قدیما .
    خوب اول به دوستان که من رو هنوز ندیدن و جدیدآ به دوستان ما افزودن تبریک میگویم و امیدوارم که روزهای خوبی را باهم بگذرانیم.
    این هم چند خبر خوب واس شما:
    {خوب خبر خوش و استثنایی اینه که یه چند تا از دوستان سابق دوباره دارن میان تا این جا بترکه حسابی وقتی اومدن میشناسینش اگه دوست داشتید از په په بپرسید .}
    خبر اول رو په په گفته و باید بگم که واقعآ دیگه برنابئو داره تو اروپا که چی ارز کنم تو جهان داره یکه تازی میکنه ....بله نشان الیزه که چیز ساده ای نیست معرکه است .
    خوب خبر دوم اینه که ورزشگاه رئال مادرید برای فینال 2010 لیگ قهرمانان باید از همین الان امادگی بگیرد بله این خبر رو رسمآ پلاتینی اعلام کرده است.
    امیدوارم که لذت برده باشید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •