تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 187 از 231 اولاول ... 87137177183184185186187188189190191197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 2307

نام تاپيک: آموزش سيستم مديريت محتواي جوملا joomla با توضيحات كامل

آخر فروم باز Sharim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

سلام
    یه سوال که شاید زیاد به این جا مربوط نباشه ،
    من میخواستم روی Byethost یک سیستم جوملا نصب کنم .
    وقتی فایل ها رو با filemanager آپلود میکنم ، بعد از این که آپلود تمام شد ،هیچ فایلی رو بهم نشون نمیده انگار که فقط فولدر ها آپلود شدن
    کسی علت رو میدونه ؟

از طریق خود سرور هم جوملا 1.5.9 رو نصب کردم اما انگلیسی بود ، راهی وجود داره که به راحتی بشه اون رو به 1.5.10 فارسی ارتقا داد ؟!

یه توضیح مختصر هم راجع به نصب قالب میخواستم ، اگر جوملا فارسی نباشه ولی قالب فارسی باشه ، آیا کاربران سایت همه چیز رو فارسی میبینن یا اون ها قسمت هایی رو انگلیسی میبینن ؟!

خیلی خیلی ممنون ...
    Last edited by Sharim; 16-04-2009 at 19:21.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

[quote=Sharim;3695151]
    یه توضیح مختصر هم راجع به نصب قالب میخواستم ، اگر جوملا فارسی نباشه ولی قالب فارسی باشه ، آیا کاربران سایت همه چیز رو فارسی میبینن یا اون ها قسمت هایی رو انگلیسی میبینن ؟!

quote]

سلام
    البته اين خيلي بهتره كه قسمت مديريت جوملا انگليسي باشه ولي اگه قالب فارسي باشه شما به راحتي ميتونين فولدر زبان فارسي رو از قسمت language جوملاي فارسي بردارين و در قسمت language جوملاي خودتون آپلود كنين بعد از اين كار در قسمت language manager براي سايت زبان فارسي رو انتخاب كنين فقط قالب فارسي يادتون نره
    موفق باشين.

3. این کاربر از itgirl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

وقتی فایل ها رو با filemanager آپلود میکنم ، بعد از این که آپلود تمام شد ،هیچ فایلی رو بهم نشون نمیده انگار که فقط فولدر ها آپلود شدن
    کسی علت رو میدونه ؟
    اخرش نصب می شه یا نه؟... یعنی صفحه نصب هم نمیاد؟

از طریق خود سرور هم جوملا 1.5.9 رو نصب کردم اما انگلیسی بود ، راهی وجود داره که به راحتی بشه اون رو به 1.5.10 فارسی ارتقا داد ؟!
    بله ... تو خود سایت جوملا سرچ كنی می تونی فایل اپگرید اون رو به اخرین ورژن پیدا كنی ... بعد هم پك فارسی رو هم كه می تونی از همینجا دانلود كنی ... بچرخی پیدا می كنی ..

تو قالب منظور از فارسی بودن ... بیشتر راست چین بودنه .. البته بعضی قالب ها هم نیاز به فارسی نگاری دارن ...

ولی در كل قالبی كه فارسی نشده ... راست چین نیست و كار باهاش برای سایت های فارسی سخته ... چون فارسی راست چینه ...

5. این کاربر از مرتضی nvcd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

ممنون بابت راهنمایی هاتون
    مشکل نشون ندادن فایل ها رو فهمیدم از کجا بود ، سرور فایل های RAR رو ساپورت نمیکرد ، فایل ها رو Zip کردم درست شد
    اون ورژن 1.5.9 رو هم تونستم فارسی کنم ، ولی چون مشکل آپلود حل شد ،و adsl دارم ترجیح دادم ورژن 1.5.10 رو کامل آپلود کنم به جای این که اون یکی رو ارتقا بدم

فقط یک سوال :
    من از دانشگاه 200 مگ هاست گرفتم برای ران اندازی یک سایت ، که فقط کنترل یک FTP دست منه ، برای نصب جوملا نیاز به چیز دیگه ای هم هست ؟
    ممکنه اون سرور جوملا رو ساپورت نکنه ؟
    فکر نمیکنم این طور باشه ، چون وقتی بتونم فایل ها رو روی ftp آپلود کنم بقیه مراحل نصب رو توسط خود جوملا میشه انجام داد دیگه ؟
    و دیگه این که برای این کار نیاز به یک Database دارم ، چطور میتونم روی همون هاست یک database درست کنم ؟
    اگه امکانش نیست ، آیا میتونم از همون دیتا بیس bytehost استفاده کنم ؟ که البته اولی رو ترجیح میدم !
    (این کار یه مزیت هایی داره و یک معایبی ، مزیتش اینه که کنترلش از دست دانشگاه خارجه و در دست خودمونه و کار باهاش هم ساده است و عیبش اینه که سایت bythost به هر حال یک سایت رایگانه و ممکنه برای اطلاعاتمون مشکلی به وجود بیاد و همین طور از شبکه داخل دانشگاه امکان دسترسی بهش نیست ... )

ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

خیلی خیلی منو ببخشید که زیاد سوال می پرسم ،

یک سوال دیگه :
    چطور میتونم عنوان صفحه اصلی رو که روی قالب بوده عوض کنم ؟
    همون که نوشته : وب سایت جوملا فارسی و بالای explorer نشونش میده
    این جا نصبش کردم :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون
    Last edited by Sharim; 17-04-2009 at 23:55.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

14

سلام تمام تاپیک مراحل نصب و کتاب گذاشته شده برای جوملا خوندم و جوملا نصب کردم .
    سوال : چرا وقتی یک قالب انتخاب می کنم و پیش نمایش می زنم صفحه wamp نشونم میده بجای قالب انتخاب شده ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه naser_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    !Heimuro!

پيش فرض

سلام
    میشه در جوملا اسکریپ استفاده کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه YOUCOM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    www.faranohesab.ir

پيش فرض

سلام. یه کمک میخواستم در مورد نصب جوملا 1.5.10 روی پلسک 9.2.1، هیچی ازش نمیفهمم. اگه راهنماییم کنید ممنون میشم. تازه کارم.

آخر فروم باز eblis_boy1386's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    auckland

پيش فرض

سلام. یه کمک میخواستم در مورد نصب جوملا 1.5.10 روی پلسک 9.2.1، هیچی ازش نمیفهمم. اگه راهنماییم کنید ممنون میشم. تازه کارم.
    چه خطاي ميده. نصب زياد كارسختي نيست ميتونيد يوسر و رمز رو برام ارسال كنيد تا براتون نصب كنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    ميگم اين جوملا يه سايت مركزي نداره كه فروم داشته باشه و مركز پشتيبانيش باشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •