خواهش ميكنم
امير خيلي زودتر بايد اين توضيحات نوشته ميشد.
ممنونم
مديريت تا الان كه با ملايمت با اونا رفتار كرده.
مريم جان بهتره توي تاپيك هاي اونا هيچ فعاليتي نكنيم.حتي براي تبريك و...
ممنونم
خواهش ميكنم
امير خيلي زودتر بايد اين توضيحات نوشته ميشد.
ممنونم
مديريت تا الان كه با ملايمت با اونا رفتار كرده.
مريم جان بهتره توي تاپيك هاي اونا هيچ فعاليتي نكنيم.حتي براي تبريك و...
ممنونم
من دیگه تا عمر دارم تو یه همچین تایپیک هایی برم و پست بدم چون اگه یه اخطار دیگه بگیرم برای همیشه به انجمن اخبار ورزشی دسترسی نخواهم داشت.
بزار تو خيال خودشون پر طرفدارترين تيم دنيا باشن
ما كه ميدونيم نيستن.تو تهران شايد اما شهرستان ها عمرا.
ميگن كنفدراسيون آسيا گفته پرسپوليس 30 ميليون هوادار داره.
يكي نيست بگه آخه اونا بيكارن بيان بشين شما رو بشمارن![]()
اینا همش توهماته. وبیشتر برای دلخوشیه خودشونه.
خدا کنه یه مهاجم در حد عنایتی هم بگیرن که قهرمانی آسیا تضمین بشه
به درد سيستم قلعه نويي همين امثال عنايتي مي خورن.
عباسفرد هم مهاجم خوبيه و به نظرم توي اين سيستم خوب جا ميافته
حسين جان كجاي اهواز ميشيني؟
حسين رو توي آواتارت خوندم.![]()
تعداد اخطارهات منو کشته
اینجور تاپیکها آخر و عاقبت نداره و باعث اخطار و بن و کدورت بین اعضا و هر کوفت و زهر ماری میشه. یکسری هم هستند که اصلا ارزش کل کل کردن ندارند.
آره خوب عباسفر هم خوبه ولی فکر نکنم بیشتر از برهانی و شفیعی و بیاتی نیا گل بزنه. بیاتی نیا که داره میره ولی به نظر من استقلال پول اینارو میداد همون عنایتی رو بر میگردوند ارزش داشت
فدای چشای تیـــــزت
بچه پاداد هستم![]()
پارس فوتبال:
اكثر خبرنگاران در انتظار پايان كلاسهاي مربيگري حرفهاي بودند تا با يكي، دو نفر حتما گفتوگو كنند. يكي از آنها امير قلعهنويي است. او در مورد كلاسهاي روتهمولر ميگويد: «كلاسهاي خوبي است و از آنجايي كه اكثر بازيكنان و مربيان حرفهاي ايران در اين كلاس حضور دارند، سطح آن خيلي بالاست. اصلا كلاس يكطرفهاي نيست و بچههاي ما به هيچوجه فقط شنونده نيستند.»
او ادامه ميدهد: «همواره بچههاي حاضر در كلاس با روتهمولر گفتوگو ميكنند و نقش فعالي دارند..»
قلعهنويي در ادامه ميگويد: «در اينجا بحث مدرك براي بچهها مطرح نيست و بيشتر تبادل اطلاعات اهميت دارد. ما بين صحبتهايي كه با هم داريم، چيزهاي بيشتري ياد ميگيريم.» اما مهمترين موضوعي كه امير قلعهنويي توانست به آن پاسخ دهد ماجراي استقلال فصل آينده و يارگيري اين تيم است او در اينباره ميگويد: «ما كارمان را قبل از فينال جامحذفي آغاز كرديم و مطمئن باشيد استقلال در ليگبرتر امسال آغاز بسيار خوبي خواهد داشت و تنها مشكل ما بحث بدنسازي بود كه زمان كافي براي اين كار نداشتيم.» او ادامه ميدهد: «استقلال سال گذشته بازيكنان خوبي را در اختيار گرفت. امسال سعي من بيشتر بر اين بود كه تيم را تكميل و نقاطضعف پارسال را برطرف كنم. در پست هافبك دفاعي كه مشكل عمده استقلال بود، حسين كاظمي را آورديم. جناح چپ و راست را هم با هاشم بيگزاده و خسرو حيدري بستيم. مهاجم هدف ما هم عليرضا عباسفرد خواهد بود.» او كه يكي از بهترين هافبكهاي بازيساز زمان خودش بوده، در مورد اين پست حساس ميگويد: «در پست هافبك بازيساز با وجود يدالله اكبري و مجتبي جباري مشكلي نداريم چرا كه بازيكنان را براساس افكار و برنامهاي كه براي اين فصل در نظر داشتيم، جذب كرديم.»
...اما يكي از مهمترين موضوعاتي كه اميرقلعهنويي به آن پاسخ داد، حرفهاي مسعود شجاعي است كه پس از پيوستن به اوساسونا اسپانيا اعلام كرده؛ «ميخواهم حقم را از قلعهنويي بگيرم.» قلعهنويي كه شجاعي را زمان مربيگرياش در تيمملي بازي نداد، ميگويد: «هر مربياي تفكر خودش را دارد. شجاعي يكي از بازيكنان آماده ما در جامملتها بود. اگر او را در ليست 23 نفره قرار نميدادم، ميتوانست گلايه كند و شايد هم حقش اين بود كه بازي كند ولي من ترجيح دادم از آندو تيموريان و جواد نكونام استفاده كنم.»
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)