تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 187 از 2014 اولاول ... 871371771831841851861871881891901911972372876871187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

یکشنبه 12 اسفند ماه ساعت 14:30
    مقاومت شهید سپاسی شیراز – پرسپولیس تهران (ورزشگاه حافظیه شیراز)
    دیدارهای تیم غلام پیروانی در برابر پرسپولیس همواره خاطره‌انگیز و پرهیجان بوده است. چرا که همواره مردان جوان تیم شهید سپاسی برابر پرسپولیس موفق بوده‌اند اما این بار پرسپولیس در شرایطی به شیراز می‌رود که پس از هفته‌ها صدرنشینی با 37 امتیاز تا مکان سوم سقوط کرده است. بنابراین شاگردان قطبی سراپا انگیزه خواهند بود تا بازی هیجان انگیز هفته‌ی بیست و سوم را پیروز شوند ضمن آن که برخی پیش بینی‌ها حکایت از آن دارد که احتمال آن می‌رود این آخرین حضور قطبی بر روی نیمکت پرسپولیس باشد. بنابراین مردان پرسپولیس تلاش می‌کنند تا قطبی را با خاطره‌ای خوش آماده‌ی رفتن به تیم ملی کنند. هر چند که غلام پیروانی و مقاومت شهید سپاسی این توانایی را دارند که به کابوس رویاهای پرسپولیس تبدیل شوند.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تيم فوتبال پرسپوليس امروز و در ديداري دوستانه تيم احسان ري را با تیجه دو بر یک شکست داد.
    به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، ‌تيم‌هاي فوتبال پرسپوليس و احسان ري در ورزشگاه شركت واحد مسابقه دوستانه‌اي را برگزار كردند و در پايان سرخ‌پوشان با نتيجه 2 بر يك به برتري رسيدند.
    عليرضا نيكبخت واحدي و احسان خرسندي براي پرسپوليس گلزني كردند. اين ديدار دوستانه در سه نيمه 30 دقيقه اي برگزار شد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تمدید قراردادم صحت ندارد معدنچی: عاشق پرسپولیسم
    محتوای خبر این بود: «مهرزاد معدنچی ستاره ایرانی الشعب با این باشگاه قراردادش را یک سال دیگر تمدید کرد»! ستاره سابق پرسپولیس که در تابستان گذشته و در هنگامه برگزاری جام ملت های آسیا این تیم را ترک کرد و به الشعب رفت، امسال جزو بهترین بازیکنان لیگ امارات بوده. او با زدن 12 گل در 12 بازی، تا اینجا عنوان بهترین گلزن را از آن خود کرده است. درخشش مهرزاد باعث شده تا تیم الشعب روی تمدید قرارداد این بازیکن پافشاری کند. هفته گذشته رئیس باشگاه الشعب اعلام کرد علیرغم مشکلات مالی قطعا قرارداد معدنچی را تمدید می کنند. این ماجرا تا دوشنبه شب گذشته مسکوت ماند تا اینکه منابع نزدیک به این باشگاه فاش کردند که مهرزاد با الشعبی ها به توافق رسیده اما وقتی مهرزاد با این سوال مواجه می شود، بدون مکثی می‎گوید: «صحت ندارد. من فعلا قراردادم را با این تیم تمدید نخواهم کرد.» او در گفت و گو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس در این باره توضیحات بیشتری می‎دهد. معدنچی با اینکه به خاطر سرماخوردگی خیلی سرحال نبود به تک تک سوالات با حوصله جواب داد.
    *آقای معدنچی، شنیدیم که قراردادتان را تمدید کردید...
    خیر، این خبر درست نیست. بحث تمدید قرارداد مربوط به یک ماه پیش است. آنها 4 هفته قبل از من خواستند که قراردادم را تمدید کنم ولی من گفتم که فعلا برای آینده تصمیم نگرفته ام و همه چیز را به تابستان موکول می‎کنم.
    *به این فکر کرده‎ای که دوباره به پرسپولیس برگردی؟
    من این تیم را خیلی دوست دارم. از بچگی طرفدار پرسپولیس بودم. همیشه برای این تیم احترام خاصی قائل هستم و خودم را مدیون آن می‎دانم ولی همانطور که گفتم فعلا در این باره تصمیم نگرفته‎ام. باید قراردادم با الشعب تمام شود تا بتوانم با خیالی آسوده به آینده فکر کنم.
    *فکر می‎کنی پرسپولیس امسال قهرمان لیگ شود؟
    این تیم بازیکنان باتجربه ای در اختیار دارد و به کمک آنها می‎تواند به این عنوان مهم برسد ولی الان زود است که در این باره با قاطعیت حرف بزنیم.
    *قبلا می‎گفتی که اولویت اولت رفتن به اروپاست، الان چطور؟
    الان نمی‎توانم دراین باره حرفی بزنم. من خیلی رک می‎گویم که هنوز فکری برای آینده ندارم. تمام فکر و ذکرم بازیهای الشعب است. این تیم در کورس قهرمانی است و نباید حتی یک امتیاز را هم از دست بدهیم. نمی‎خواهم با این مسائل تمرکزم به هم بریزد.
    *در حال حاضر 12 گل در لیگ امارات زده‎ای و بهترین گلزن لیگ هستی، به این فکر می‎کنی که در پایان فصل آقای گل شوی؟
    من بیشتر از این مسأله به موفقیت تیم اهمیت می‎دهم. دوست دارم برای الشعب موثر کار کنم. وقتی من بهترین گلزن شوم اما تیم خوب نتیجه نگیرد، چه اهمیتی می‎تواند داشته باشد؟ لذت بخش این است که تیم در لیگ قهرمان شود. در اینصورت قطعا بازی من و سایر بازیکنان هم بیشتر به چشم می‎آید. دوست ندارم خودخواه باشم. واقعا برایم فرقی نمی‎کند که در بازیهای تیم، من گل بزنم یا علی سامره و یا هر بازیکن دیگری.
    *اما به هر حال هر بازیکنی دوست دارد به عناوین این چنینی برسد....
    من این را رد نمی‎کنم. بالاخره برای هر بازیکنی مهم است. این حرف را قبول دارم. از بین اینهمه بازیکن خوب اگر آقای گل شوی، واقعا لذت بخش خواهد بود. من در این راه تلاشم را می‎کنم.
    * یا اصلا به این فکر کرده‎ای که در پایان فصل بهترین بازیکن خارجی لیگ امارات شوی؟
    چرا اتفاقا. من در نیم فصل اول به کمک خدا به این عنوان رسیدم. تمام تلاشم را می کنم که در نیم فصل دوم هم در لیگ بهترین باشم.
    *هیچ می دانی که گلهای تو 14 امتیاز برای الشعب می ارزیده؟
    من اصلا به این چیزها فکر نمی‎کنم. شاید اینگونه قضاوت‎ها درست نباشد. نباید هیچ وقت سه امتیاز را به نام یک بازیکن زد. اصلا ممکن است که یک نفر دقیقه 85 به زمین بیاید، یک گل بزند و تیم ببرد. آن وقت درست نیست که برد را به اسم آن بازیکن زد. این درست است؟
    *نه بحث این است که در هر دیداری که تو گل زده‎ای یا بازی باخته را مساوی کرده‎اید یا بازی مساوی را برده‎اید.
    این حرف درست است. دقیقا این اتفاقات افتاده. فکر می‎کنم گلهایم موثر بوده، ولی این را قبول ندارم که امتیازات تیم را به حساب من بگذارید. در تیم ما همه زحمت می‎کشند.
    *معمولا برای الشعب دوتا دوتا گل می‎زنی، بازی الامارات آخرینش بود...
    بله، امسال در سه بازی دوتا دوتا گل زده‎ام. در مورد بازی الامارات هم باید بگویم که بسیار زیبا بود. رجب زاده، عنایتی و خطیبی در این بازی خیلی خوب و مثبت برای الامارات بازی کردند. اگر آنها نبودند قطعا این بازی را می‎بردیم. ما حتی بازی را سه بر یک جلو افتادیم اما در نیمه دوم الامارات با درخشش ایرانیها توانست به خوبی بازی را مساوی کند.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کعبی همانند فصل قبل از هفته 23 در ترکیب پرسپولیس بازگشت شیر قرمز
    اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، حسین کعبی ستاره ملی پوش تیم فوتبال پرسپولیس در هفته بیست و سوم در برابر تیم فوتبال مقاومت سپاسی به میدان خواهد رفت.
    به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، همین مسئله موجب خوشحالی همه قرمزدوستان شده است. جالب اینکه کعبی در فصل گذشته نیز از هفته بیست و سوم به جمع سرخپوشان تهرانی اضافه شده بود و در اولین بازی خود مقابل تیم استقلال به میدان رفت و نمایش خوبی ارائه داد و یک پنالتی از حریف گرفت که البته مهرزاد معدنچی قدر آن را ندانست و آبی پوشان از شکست گریختند.
    حسین کعبی در سال گذشته در 6 مسابقه برای پرسپولیس به میدان رفت و 487 دقیقه در ترکیب سرخپوشان حضور یافت.
    در هفته بیست و سوم لیگ 85 یک پنالتی برابر استقلال گرفت، در هفته های 24، 26 و 28 به ترتیب برابر تیم های مس، فولاد و ملوان 3 گل با ارزش برای پرسپولیس به ثمر رساند و در مجموع کارنامه قابل قبولی داشت. به همین علت بازگشت این بازیکن گریز پا بسیاری از پرسپولیسی ها را خوشحال کرده است و امیدواریم درخشش او از بازی این هفته آغاز شود

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

8 سال پیش در چنین روزی، هشتم اسفند ماه سال 1378 تیم فوتبال پرسپولیس در دربی 48 و در یک بازی برتر با نتیجه دو بر صفر تیم استقلال را در هم کوبید. این دیدار با قضاوت مارکوس مرک آلمانی انجام شد. مهدی هاشمی نسب و پایان رأفت گلهای پرسپولیس را به ثمر رساندند. سرخپوشان در آن دیدار با این ترکیب به میدان رفته بودند: عابدزاده (کاپیتان)، پیروانی، انصاریان، هاشمی نسب، هادی مهدوی کیا، امامی‎فر، کاویانپور، استیلی، کریمی (هلالی)، رأفت و بزیک (باغمیشه). مربی: علی پروین

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اخرین خبر کلمنته شرایط ایران را پذیرفت

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اخرین خبر کلمنته شرایط ایران را پذیرفت

کي کجا . ز چه سايتي شنيدي؟ تيتر زدن که پذيرفته ولي مضمون يه چي ديگه بود تو تاپيک خودش پيگيري کن

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

تو 20:30 گفت

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

این کلمنته هم هر رو مسخره کرده به خدا اون بیاد یا مورینوی یا یه مربی ایراین هیچ فرقی نمیکنه اینا که نمیتونن معجزه کنند به نظر من بهترین وبدتر گزینه قطبی هست بهترین برا اینکه واقعا چیزی حالیش هست بدترین برا اینکه اگه قرار باشه ابه تیم ملی بره پرسپولیس رو رها خواهد کرد

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

کي کجا . ز چه سايتي شنيدي؟ تيتر زدن که پذيرفته ولي مضمون يه چي ديگه بود تو تاپيک خودش پيگيري کن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •