با درود به دوستان خوبم امیدوارم اینقدر خوب باشید که بتونید سال خوبی برای خود بسازید.
در مورد سوخت گفته های سهیل رو قبول دارم.اما موتورهای هایبیریدعمرآ ایران خودرو بتونه همچین موتوری رو
رو ماشیناش نصب کنه.حداقل تا 10 15 سال.من نمی دونم خبرت از کجا بود.نمی دونم شما از ایران خودرو و مافیای
پشتش خبر دارین یا نه اما فقط تو قسمت قالب سازی اینقدر کم کاری میکنن که در اصل از 1% توانشون دارن
استفاده می کنن.این حالا مال قالب و پایه کار هست که اینجوری هست بقیش بماند.حالا نمی دونم الان که تو اروپا
موتور های هایبیرید عمرشون به 3 سال نرسیده تو ایران ، ایران خودرو به مرحله تولیدش هم رسیده!!!
اما در مورد بحث سوخت.100% گاز از همه ارزونتر هست به نوع رانندگی هم ربط داره اما اگه اینجوری بحث کنیم
من به دل خواه میرم عطر تو باکم خالی می کنم شما الکل حمید بنزین سوپر و و و...
در مورد گازوئیل که من بهش گیر دادم ماشین اصلآ مثل گاز از شتاب نمی افته.رو شتاب ماشین 1 تا 5/2 اثر می ذاره.
می تونی تقریبآ همون مسافت بنزین رو طی کنی باهاش اما شما با مخزن گاز فول،200 تا 250 کیلومتر در بهترین
حالت.
حمل و نقلش بسیار آسان تر و با ایمنی بهتری صورت می گیره.تولیدش در داخل به راحتی امکان پذیر هست.
هیچ نیازی به نصب مخزن اضافه نداری و تو ظرفیت ماشین تاثیری نمی ذاره.
در بحث پتروشیمی هم که دیگه نگم بهتره اما حقیقت تلخه.ایران تا الان تونسته 30% منابع گازیشو کشف کنه.تازه
فناوری کشف منابع گازی از خارج وارد می شود و هنوز تکنولوژی تولیدش رو نداریم.
حالا خود دانید هرکی دوست داشت الکل استفاده کنه یکی دیگه...............
موفق و شادمان از بدی ها باشید.![]()