تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 187 از 524 اولاول ... 87137177183184185186187188189190191197237287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 5234

نام تاپيک: ▓ Microsoft Excel سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اون روشی که برای سطر سوم گفتید منظورم همون PRINTAREA از اون قسمت هم می تونم تمام سه سطر رو همزمان به عنوان سطرهایی که تو همه صفحات باید تکرار بشند انتخاب کرد ؟
    آره میشه.این روش هم روش خوبی هست در صورتی که چیزهایی مثل شماره صفحه و تاریخ و... نخواید داشته باشه

این کارو انجام دادم فقط یه مشکل هست برای زمان مشکل نیست اما برای شماره صفحه چطوری میتونم اون قسمت شماره صفحه تابعش رو بزارم که دیگه نیازی به نوشتنheader نباشه؟؟
    فکر نکنم راه دیگه ای وجود داشته باشه.حالا مگه این header چه مشکلی برای شماره صفحه داره؟

چرا تو قسمت print preview فقط سطرهایی رو که به عنوان print area انتخاب کردم نشون میده؟؟
    چطوری درستش کنم؟؟
    نه ربطی به اون نداره.کلا این قسمت پیش نمایشی از چاپ به شما نشون میده که با تنظیمات مختلف اونو تغییر میدین.برای اینکه قسمتی که به عنوان print area انتخاب کردین پاک بشه از قسمت print area گزینه clear print area رو انتخاب کنید تا حذف بشه یعنی از این قسمت فقط پرینت گرفته نشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    با هدر نمیتونم تنظیماتو دقیق کنم مثلا من برای قرار دادن شماره صفحه در همون موقعیت با مشکل مواجه شدم در بخش چپ چین وارد کردم اما خیلی گوشه صفحه ثبت میشه
    و مورد دیگه اینکهheader برای ردیف دوم که باید یه کادر داشته باشم که گوشه هاش خمیده باشه مشکل داشت.
    حالا یه مورد کاری که من با استفاده از روشهای شما انجام دادم این بود که سطرها و ستونهایی که باید در همه صفحات تکرار بشند رو در همون print area تنظیم کردم و فقط شماره صفحه رو از header کردم نتیجه این شد که سطرها و ستونها در همه صفحات تکرار شدند علاوه بر اینکه هدر هم نقش خودش رو به عنوان اضافه کردن به شماره صفحات انجام میده .
    تا این مرحله کار انجام شد فقط یه مورد دیگه موند اینکه محل قرار گرفتن شماره صفحه باید دقیقا پایین و در امتداد محل قرار گرفتن زمان باشه لطفا این رو هم راهنمایی کنید

Last edited by JOSTOJUGAR; 11-02-2010 at 12:16.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام چطور در textboxیا chechboxااکسل اندازه فونت نوع فونت را تغییر داد متشکرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام.
    سلام چطور در textboxیا chechboxااکسل اندازه فونت نوع فونت را تغییر داد متشکرم
    با راهی که گفتم مشکلت حل نشد؟
    اگه نه، میشه دلیل حل نشدنشو بگی؟
    موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام
    با هدر نمیتونم تنظیماتو دقیق کنم مثلا من برای قرار دادن شماره صفحه در همون موقعیت با مشکل مواجه شدم در بخش چپ چین وارد کردم اما خیلی گوشه صفحه ثبت میشه
    و مورد دیگه اینکهheader برای ردیف دوم که باید یه کادر داشته باشم که گوشه هاش خمیده باشه مشکل داشت.
    حالا یه مورد کاری که من با استفاده از روشهای شما انجام دادم این بود که سطرها و ستونهایی که باید در همه صفحات تکرار بشند رو در همون print area تنظیم کردم و فقط شماره صفحه رو از header کردم نتیجه این شد که سطرها و ستونها در همه صفحات تکرار شدند علاوه بر اینکه هدر هم نقش خودش رو به عنوان اضافه کردن به شماره صفحات انجام میده .
    تا این مرحله کار انجام شد فقط یه مورد دیگه موند اینکه محل قرار گرفتن شماره صفحه باید دقیقا پایین و در امتداد محل قرار گرفتن زمان باشه لطفا این رو هم راهنمایی کنید

سلام.
    فکر میکنم اگه چند تا space پشت عبارت &[Time] بزنی دست بشه.
    البته میتونی با جابجا کردن خطوط Margin هم میتونی جای عبارت مورد نظرتو مشخص کنی.

موفق باشید.

6. این کاربر از Armagedon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت كافئين's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام.

ستونتونو انتخاب کنین.
    از سربرگ Data و بخش Data Tools، گزینۀ Remove Duplicates رو انتخاب کنید.
    در صورتی که اطلاعات جانبی وجود داره مثلا تو سلول کناری هر شماره، اسم مربوط به شماره نوشته شده، گزینۀ Expand Selection رو انتخاب کنید و بعد Remove Duplicates رو انتخاب کنید. (شما همیشه این گزینه رو انتخاب کن:21:)
    تو پنجرۀ جدید تنظیمات لازمو اعمال کنید (یعنی به هیچی دست نزنید :31:) و OK کنید.
    تو پنجرۀ جدیدتر، ببینید که چند تا مورد تکراری حذف شده، بعد OK کنید !!!
    حالشو ببرید.:27:
    با سلام
    آقا جان من گزينه REMOVE DUBLICATES و يا EXPAND را پيدا نميكنم . لطفا راهنمايي كنيد . من افيس 2003 دارم .

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    ببخشید یه سوال داشتم.
    چرا توی فرمولهای مالی و مالیاتی اکسل باید مبلغ ماهیانه رو منفی وارد کنیم تا عدد نهایی درست در بیاد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض باز كردن فايلهاي اكسل مشكل دار

وقتي مي خوام كه فايلهاي اكسلم رو باز كنم با يه همچين پيغامي روبرو مي شم امكانش هست كسي كمكم كنه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض مشكل در باز كردن فايلها

سلام
    مي شه به من كمك كنيد
    وقتي فايل اكسلم رو مي خوام باز كنم با يه همچين پيغامي مواجه مي شم چي كار كنم ؟لطفا كمك كنيد .

the file you are trying to open "*.xls" is in a different format than specified by the file extension .verify that the file is not corrupted and is form a trusted source before opening the file.

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

با سلام
    آقا جان من گزينه REMOVE DUBLICATES و يا EXPAND را پيدا نميكنم . لطفا راهنمايي كنيد . من افيس 2003 دارم .
    سلام.
    توضیحاتی که دادم مربوط به آفیس 2007 بود. چون من دسترسی به آفیس 2003 ندارم، از دوستان خواهش می کنم راهنمایی کنن.
    موفق باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •