تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 187 از 225 اولاول ... 87137177183184185186187188189190191197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 2242

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد پردازنده

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

قضیه این 2هسته ای ها چیه ؟ چند قیمته؟ بیشتر برای چه کارهایی استفاده میشه؟
    این مدلی که گفتین جوابگوی نیازهای من تا 7-8 سال(!) خواهد بود یا نه؟
    2 هسته داخل يك پك براي پردازش
    براي همه نوع كار استفاده ميشه
    در حال حاضر AM ATHLON 5000+X2 يك انتخاب خوب هست به قيمت حدود 72
    ولي در كل براي آينده بستگي داره شما با چه نرم افزار هايي كار كني ولي با اين پيشرفت مطمئنا 7-8 سال ديگه رو جواب نميده چون نسل جديد پردازنده ها داره مياد كه 8 هسته اي هستن و در حال حاظر 2 و 4 هسته اي براي مصارف خانگي يا بازي استفاده ميشن

پروفشنال hamid2006gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

q9300----290
    q6600----190
    E8400----178
    E8500----190

قیمت های 5 شنبه (مشهد).
    این قیمت ها رو از کدوم فروشگاه مشهد داری؟
    لطفا آدرسش رو بده.
    با تشکر

آخر فروم باز Ali_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

11 درخواست راهنمایی ...

دو هسته ای یعنی مثل اینه که کامپیوترت 2 تا سی پی یو داره. مثلا می تونی همزمان هم بازی کنی، هم یک سی دی رایت کنی. یا کلا دو تا کار سنگین رو با هم انجام بدی.

همین 2180 که بهت معرفی کردن دو هسته ایه. دو تا هسته داره هر کدوم با فرکانس 2 گیگاهرتز. بر اساس تست های سایت TomsHardware تقریبا سرعتش چهار برابر پردازنده فعلی شماست.

(هم دو تا هسته داره، هم تکنولوژی ساختش جدیدتره. یعنی هر کدوم از اون هسته ها از پردازنده ای که الان داری سریعتر هستند.)

در مورد 7-8 سال دیگه:
    بودجه ای که در نظر گرفتی برای 8 سال خیلی کمه. الان این سی پی یو که دوستان بهت معرفی کردن تقریبا می شه گفت نسل قبلی 2 هسته ای هاست (65 نانومتری). و در حال حاضر نسل جدید 45 نانومتری اومده (قیمت بالای 120 تومان) و باز بهتر از اون پردازنده های 4 هسته ای وجود دارن(قسمت بالای 200 تومان).

فکر می کنم حداکثر باید کامپیوتر رو بعد از 4 سال ارتقا بدی. البته بستگی داره از چه نرم افزار هایی استفاده کنی. مثلا اگر الان با DreamWeaver2007 کار می کنی، 8 سال دیگه هم اگر باز با DreamWeaver2007 کار کنی مشکلی نداری... ولی اگر اون موقع بخوای Dreamweaver2015 رو نصب کنی.... من قول نمی دم که بشه!
    ممنون دوست عزیز ...!
    چندتا سوال داشتم : سرعت فقط مربوط به CPU و RAM میشه دیگه؟(درسته؟!) اگه اینجوری باشه ... برای رم که 2تا 1گیگ میگیرم ... ÷س حالا برای سرعت فقط CPU میمونه ... خوب در این صورت بنظرم اشکالی نداره که یکم مایه بیشتر بزارم تا همون CPU های نسل جدید ( 45 نانومتری) رو بگیرم ... نظر شما چیه ؟ دراین صورت میتونم این انتظار رو داشته باشم که تا 6-7 سال دیگه فکر ارتقا نباشم!

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ممنون دوست عزیز ...!
    چندتا سوال داشتم : سرعت فقط مربوط به CPU و RAM میشه دیگه؟(درسته؟!) اگه اینجوری باشه ... برای رم که 2تا 1گیگ میگیرم ... ÷س حالا برای سرعت فقط CPU میمونه ... خوب در این صورت بنظرم اشکالی نداره که یکم مایه بیشتر بزارم تا همون CPU های نسل جدید ( 45 نانومتری) رو بگیرم ... نظر شما چیه ؟ دراین صورت میتونم این انتظار رو داشته باشم که تا 6-7 سال دیگه فکر ارتقا نباشم!
    سلام. اگه می خوای تا چندین سال دیگه ارتقا ندی، بهتره که q6600 بگیری که 4 هسته ای هست و حالا حالا ها از دور خارج نمی شه.

5. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ممنون دوست عزیز ...!
    سرعت، بیشتر به همین دو مورد بستگی داره. البته در مورد کارهای به خصوصی مثل بازی کردن... سرعت به کارت گرافیکی هم بستگی پیدا می کنه ولی در مورد کارهای دیگه، فقط نقش CPU و RAM خیلی پر رنگه.

در محدوده قیمت 120-130 تومان پردازنده اینتل مدل E7200 هست که هم 45 نانومتریه. هم قابلیت اورکلاک خوبی داره. یعنی مثلا 4-5 سال دیگه وقتی کند شد، اورکلاکش می کنی و دوباره مدتی کارت رو راه می اندازه. حالا من نمی تونم دقیقا عدد بدم بگم مثلا این پردازنده 7 سال و یک ماه و سه روز کار می کند! ولی می تونم بگم ارزشش رو داره که به جای 70 تومان، 120 تومان بدی و این پردازنده رو بگیری. چون مطمئنا دیرتر از دور خارج می شه.
    مشخصات برای مقایسه:
    E2180: 2.0GHZ Clock / 1MB Cache / 800 FSB
    E7200: 2.5GHZ Clock / 3MB Cache / 1066 FSB

در مجموع
    در محدوده قیمت 60-70 تومان مدل E2180 از اینتل هست و مدل ATHLON 5000+X2 از ای ام دی.
    در محدوده قیمت 120-130 تومان E7200 اینتل.
    در محدوده 180 تومان به بالا هم چهار هسته ای ها هستند. ارزان ترینش فکر کنم Q6600 هست.

اینها همه انتخاب های خوبی هستند (به نسبت قیمتشون). حالا دیگه بستگی داره که چقدر می تونی هزینه کنی.

نظر شخصی من: E7200
    ولی اگر 2-3 سال دیگه می تونی دوباره کامپیوتر رو ارتقا بدی (اون موقع 4هسته ای ها ارزون شدن)، E2180 برای الان، و برای این کارهایی که شما می خواهی انجام بدی زیاد هم هست. می تونی E2180 رو بگیری و الان 60-70 تومان صرفه جویی کنی (و با اورکلاک تا 3 سال هم مشکلی نداشته باشی) و 3 سال دیگه مثلا 100 تومان بدی و پردازنده رو عوض کنی یه 4هسته ای بگیری!

پاورقی: من باید می رفتم اقتصاد می خوندم!

7. 5 کاربر از 3jokes_x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

ممنون دوست عزیز ...!
    سرعت بر ميگرده به مادربورد و رم و cpu و هارد و كارت گرافيك براي كاراي گرافيكي
    اگه شما رم و cpu بالايي رو استفاده كني و مادربوردت نتونه از تمام قدرتشون استفاده كنه چه فايده مثل اين ميمونه بياي رو موتور ضعيف يه گيربكس 7 دنده بزاري
    تازه اگه پاورت ضعيف باشه بازم با مشكل برخورد ميكني
    به نظر من سيستم رو بايد هر 2-3 سال ارتقا داد
    پس اگه قصد ارتقا تا 3 سال آينده رو داري الان زياد خرج نكن در غير اينصورت يه سيستم خوب تهيه كن

9. این کاربر از shahab_blaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه GH.REZAEI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

برای مین Asus p5Q deluxe چه پردازنده ای مناسب است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

برای مین Asus p5Q deluxe چه پردازنده ای مناسب است
    اول اينكه بودجتو مشخص كن
    اين مادربورد قابليت ساپورت پردازنده هاي 45 نانومتري اينتل رو داراست و ميتونه تا باس 1600 اين پردازنده ها رو پشتيباني كنه
    پس شما ميتوني Q9300 و بالاتر از اون رو مورد استفاده قرار بدي
    البته اگه قيمت برات مهم نباشه

12. این کاربر از shahab_blaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

12 ممنون!

سرعت، بیشتر به همین دو مورد بستگی داره. البته در مورد کارهای به خصوصی مثل بازی کردن... سرعت به کارت گرافیکی هم بستگی پیدا می کنه ولی در مورد کارهای دیگه، فقط نقش CPU و RAM خیلی پر رنگه.

در محدوده قیمت 120-130 تومان پردازنده اینتل مدل E7200 هست که هم 45 نانومتریه. هم قابلیت اورکلاک خوبی داره. یعنی مثلا 4-5 سال دیگه وقتی کند شد، اورکلاکش می کنی و دوباره مدتی کارت رو راه می اندازه. حالا من نمی تونم دقیقا عدد بدم بگم مثلا این پردازنده 7 سال و یک ماه و سه روز کار می کند! ولی می تونم بگم ارزشش رو داره که به جای 70 تومان، 120 تومان بدی و این پردازنده رو بگیری. چون مطمئنا دیرتر از دور خارج می شه.
    مشخصات برای مقایسه:
    E2180: 2.0GHZ Clock / 1MB Cache / 800 FSB
    E7200: 2.5GHZ Clock / 3MB Cache / 1066 FSB

در مجموع
    در محدوده قیمت 60-70 تومان مدل E2180 از اینتل هست و مدل ATHLON 5000+X2 از ای ام دی.
    در محدوده قیمت 120-130 تومان E7200 اینتل.
    در محدوده 180 تومان به بالا هم چهار هسته ای ها هستند. ارزان ترینش فکر کنم Q6600 هست.

اینها همه انتخاب های خوبی هستند (به نسبت قیمتشون). حالا دیگه بستگی داره که چقدر می تونی هزینه کنی.

نظر شخصی من: E7200
    ولی اگر 2-3 سال دیگه می تونی دوباره کامپیوتر رو ارتقا بدی (اون موقع 4هسته ای ها ارزون شدن)، E2180 برای الان، و برای این کارهایی که شما می خواهی انجام بدی زیاد هم هست. می تونی E2180 رو بگیری و الان 60-70 تومان صرفه جویی کنی (و با اورکلاک تا 3 سال هم مشکلی نداشته باشی) و 3 سال دیگه مثلا 100 تومان بدی و پردازنده رو عوض کنی یه 4هسته ای بگیری!

پاورقی: من باید می رفتم اقتصاد می خوندم!
    ممنون دوست عزیز بابت توضیحات کاملت ...!
    ... نه فکر نمیکنم بتونم تا 2-3 سال دیگه به فکر ارتقا باشم ... همون E7200 رو میگیرم ... فکر میکنم برای کارهایی که من میخوام باهاش انجام بدم تا 6-7 سال دیگه درخواست هام رو برطرف کنه ...
    بازم ممنون ... ان شاءالله بتونم جبران کنم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

سلام ...
    راستی یه سوال دیگه در مورد این پردازنده ...
    مثلا" با نصب 2 آنتی ویروس سرعت که به اندازه محسوس افت پیدا نمیکنه؟! ( یه وقت نخندینا! بهم حق بدین آخه 5 - 6سالی میشه که پشت یک کامپیوتر پرسرعت ننشستم و نمیدونم که این جدیدا چه قدر سرعتی شدن!)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •