از طرف خودم:
جدا از مورد بالا كه واقعا وسط اين همه ماجراهاي خارق العاده كه مدركش هم ميشه ادعاهاي يك آدم خارق العاده ديگه ( كه خودش مدرك ميخواد) ماجراي اصلي اينه كه خيلي حرف ها زده شده و داريم وارد وادي تكرار ميشيم.
عرض كرده بودم كه شبه علمي ها هميشه در مجادله كلامي پيروزن . ميتونن هر ادعاي بي پشتوانه اي مطرح كنن و دليل هم نيارن. اما طرف مقابل بايد براشون همه چيز رو با معتبر ترين و قطعي ترين مدارك رو كنه .
البته فقط توي حرف پيروزن. در عمل حاميان شبه علم در تمام تاريخ ( از زمان جادوگران قبيله هاي غار نشين تا اريك فن دنيكن و بني هيل در دوره ما ) هيچ دستاوردي براي بشر نداشتن. هيچ داده اي به اطلاعات بشر اضافه نكردن جز اينكه آدم هاي زود باور رو سر كار گذاشتن و ازشون سو استفاده كردن.
يك عده هم اينجا دارن همچنان روي همون مسير حركت ميكنن. با كوچكترين شكي سازمان هاي علمي دنيا رو متهم ميكنن به جعل و دروغ ( مثل اون دوست كه به نوعي فرمودن همه منجمان دنيا چه آماتور و چه حرفه اي جيره خور امپرياليسم جهاني هستن
.gif)
) اما از هزاران نكته مشكوك و مجهول ادعاهاي امثال فن دنيكن به راحتي ميگزرن.
تمام پشتوانه باقي مونده براي چنين ادعاهايي در اين تاپيك، ارائه بخشي ديگر از كوه بزرگ داده هاي خام و ناقصي كه قبلا هم عرض كرده بودم ( كي حوصله داره نوشته هاي قبلي تاپيك رو مرور كنه آخه؟ كساني كه فقط دنبال ماجراهاي
جالب آدم ربايي فضايي ها در دهات قزوين هستن؟)
به هر يك سوالي كه جواب داده ميشه 10 تا ديگه از جيب بقلي در مياد. يه چرخه بيمار و بي پايان.
باز قبل تر يه سري عكس و فيلم گذاشته ميشد روش بحث بشه. الان كار كشيده به موجودات نامرئي و جن و پري وسط بيابون. چه جوابي ميشه داد به اين ادعاها؟
خدا رو شكر سال 2012 نزديكه و ما بالاخره جواب سوال هامونو ميگيريم.
قربان شما