تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 187 از 312 اولاول ... 87137177183184185186187188189190191197237287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

یکی می خواد به خودتون کمک کنه حالا اومدین مشکل منو حل کنین؟!!!!
    خوب من از روش شمارش معکوس، تجسم اعداد روی گوی بلورین و صحبت با اعضای بدن امتحان کردم
    صحبت با اعضای بدن به این شکله که مثلا به پای خودتون میگید: (( ای پای من ارام و رها شو )) و اون به سرعت ارام و رها میشه و وقتی این کار رو با تمام اعضای بدنتون می کنید تمام بدنتون ارام میشه و به خلصه فرو میره

دوستان می خوام سیستم EVP رو راه بندازم به چند نفر که توی کار ارتباط با روح وارد باشن به خصوص قدرت مدیومی اونا بالا باشه نیاز دارم همچنین چند نفر که در رابطه با دستگاه EVP اطلاعات داشته باشن
    منتظرتون هستم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من با مرتضا جان موافقم
    عواقب کارش هم در نظر بگیر

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

گمونم اين چيزا توي اسلام مشكل داشته باشه!!!
    توی اسلام اب خوردن هم مشکل داره!!!
    بگذریم... اون چیزی که شما در فیلم صدای سفید مشاهده کردید هیچ پایه و اساسی نداره و صحنه های خشم و ترسناک رو از این بابت ساختن که هرکسی نره سراغ این کارها، که البته من هم با این عقیده موافقم
    ارتباط با ارواح اگر درست و اصولی انجام بشه خطری نداره ولی اگر هم صرفا برای لعب و بازی و سرگرمی باشه عواقب وخیمی داره
    بهرحال من دارم روش کار می کنم و باید بگم در حال حاضر این تکنولوژی در بیشتر کشور های وجود داره و ایران جزو اقلیت محسوب میشه
    برای همکاری و راهنمایی در ساخت EVP دوستان و علاقه مندان می تونن به لینک زیر مراجعه کنن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال SR72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    God's Land

پيش فرض

سلام دوستان ....

کسی که پیشناهادهای ما رو راه نیانداخت ...

خب یک نکته قابل توجه هم برای دوستان لازم شد بگم ..
    شرمنده ها .. ( قصد جسارت ندارم )
    : این کاری که بعضی ها دوست دارن بکنن ... به قول خودشون احظار روح .. که بچه بازی نیست ... اگه واقعا دوست داری باید قید درسی که میخونی رو بزنی و بری تو این کار ... ( منظورم علم روحی جدید )

ممنون از همه ... امیدوارم نصیحت منو قابل بدونی

اگه نباشه جاش خالی می مونه darya_Sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان می خوام سیستم Evp رو راه بندازم به چند نفر که توی کار ارتباط با روح وارد باشن به خصوص قدرت مدیومی اونا بالا باشه نیاز دارم همچنین چند نفر که در رابطه با دستگاه Evp اطلاعات داشته باشن
    مگه تو ایران هم میشه این کارو کرد ؟ ؟ ؟
    باریکلا ....... !

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

برای همکاری و راهنمایی در ساخت EVP دوستان و علاقه مندان می تونن به لینک زیر مراجعه کنن:
    کد:
    این لینک مشکل داره . برای من که باز نشد .

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

این لینک مشکل داره . برای من که باز نشد .
    برای من باز شد
    وب خیلی باحالیه
    من خیلی حال کردم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

قربون همتون

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

سلام کسی میتونه اینا رو برام ترجمه کنه
    پرانایامای آسان و راحت

در اتاق مراقبه خود در وضعیت سیدهاسانا یا پادماسانا در مقابل تصویر ایشتادواتای خود ( راهبرالوهی ) بنشینید. پره راست بینی را با شست دست راست ببندید و هوا را بسیار آرام از پره چپ بینی به درون بکشید. سپس پره چپ را با انگشتان کوچک و انگشتری ببندید و هوا را تا زمانی که برایتان راحت است و قادرید، نگه دارید و سپس شست دست راست را از پره راست بردارید و بسیار آرام از پره راست هوا را خارج کنید.

نیمی از تمرین بدین نحو صورت گرفته است. برای نیمع دیگر تمرین هوا را از پره راست وارد کنید و پس از حبس دم مانند حالت قبل، هوا را از پره چپ آرام آرام خارج کنید.

کل این شش مرحله یک دور تمرین را تشکیل می دهند. 20 دور صبح و 20 دور عصر این تمرین را انجام دهید و به تدریج تعداد آن را بیشتر کنید.

در حین تمرین حالت باوا داشته باشید. به این معنی که احساس کنید با ورود هوا به سیستم بدن شما تمام دایوی سمپات ها ( کیفیات الوهی و خدایی ) مانند رحمت و بخشش، عشق، بخشندگی، سانتی، سرور و شادی و ... به درون شما راه می یابند و بالعکس کلیه آشوری سمپات ها ( کیفیات بسیار بد و شیطانی ) مانند شهوت، هوا و هوس، عصبانیت، حرص و آز و ... همراه با بازدم از شما خارج می شوند.

مانترای om یا گایاتری را در هنگام پوراکا، رچاکا و کمیاکا، تکرار کنید. ساداکای بسیار فعال می توانند روزانه 320 کمباکا در چهار نشست 80 تایی انجام دهند.

این پرانایاما تمام بیماری ها را دفع می کند، نادی ها را تصفیه کرده و تداوم در تمرکز ذهن را بیشتر می کند، هضم غذا را بهبود می بخشد، آتش هاضمه و اشتها را افزوده و به حفظ براهماچاریا کمک میکند و کندالینی خفته را که در مولادهارا چاکرا قرار دارد، بیدار می کند. تصفیه و پاکسازی نادی ها به سرعت صورت می گیرد و شما حالت به هواپری ( بلند شدن از روی زمین ) خواهید داشت.

منبع :
    کد:

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

واین یکی
    منبع:
    کد:
    پرانایاما برای بیداری کندالینی

در هنگام این تمرین بر روی مولادهارا چاکرا که در بُن ستون فقرات قرار دارد و به شکل مثلث است و مقر شاکتی می باشد، تمرکز کنید.

پره راست بینی را با شست دست راست ببندید و از پره چپ دم بکشید در حالی که سه بار om را تکرار می کنید.
    تصور کنید که پرانا( انرژی کیهانی ) همراه عمل دم وارد بدن شما می شود.
    سپس پره چپ را با انگشتان انگشتری و کوچک ببندید و نفس را به مدت 12 om حبس کنید و جریان انرژی را مستقیماً به طرف پایین در امتداد ستون فقرات به سمت نیلوفر سه گوش _ مولادهارا چاکرا _ بفرستید.
    تصور کنید که این جریان انرژی بر نیلوفر سه گوش ضربه وارد میکند و کندالینی را بیدار می سازد.
    سپس به آرامی از پره راست در حالی که شش بار om را تکرار می کنید، بازدم کنید.
    تمرین را از پره راست مجدداً آغاز کنید و مانند حالت قبل عمل کنید و همان واحدها و تصورات و احساسات را مورد استفاده قرار دهید.

این پرانایاما به سرعت کندالینی را بیدار می کند. این تمرین را سه بار صبح و سه بار عصر انجام دهید و به تدریج به صورت آگاهانه تعداد و دور و زمان ان را بسته به ظرفیت و قدرت تان افزایش دهید.

در این تمرین مهمترین نکته، تمرکز روی مولادهارا چاکرا می باشد. اگر میزان تمرکز زیاد باشد و پرانایاما به دقت و منظم انجام شود، کندالینی به سرعت بیدار می شود

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

برای من باز شد
    وب خیلی باحالیه
    من خیلی حال کردم.

بله برای من هم فقط همون روز مشکل داشت . دیروز تونستم ببینم .
    سایت بسیار جالبه . فکر می کنم قبلا سر زده بودم . آشنا بود .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •