تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 187 از 1404 اولاول ... 871371771831841851861871881891901911972372876871187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

سونی فریم ویر 3.72 رو داده بیرون باید منتظر هک شدنش باشیم این نسخه برای slim و fat هستش

راستی امیر رسا اون دوربینه که میگفتی 16 تومن خوبه بگیرم؟تا حالا امتحانش کردی؟
    Last edited by ali_ranger22; 01-11-2007 at 20:24.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیزم
    من یکی از عاشقان بازیهای کامپیوتری هستم و با مطالعه چند صفحه از مطالب این تاپیک متوجه شدم Psp همون چیزیه که می خوام فقط با عرض شرمندگی چندتا سئوال داشتم که اگر به طور دقیق جواب بدید کمک بزرگی به من کردید
    1-قیمت Psp الان در بازار چند هستش؟نوع چینی و ژاپنی اون چه فرقی با هم دارند و چه مقدار اختلاف قیمت؟آیا ارزش داره که این اختلاف قیمت را برای خریدن نوع ژاپنی اش بپردازم؟
    2-نوع اسلیم با معمولی چقدر تفاوت قیمت دارد و آیا ارزش داره نوع اسلیم را باتوجه به قیمتش بپردازم؟
    3_ویژگیهای بارز نوع اسلیم نسبت به معمولی در چیست؟
    4-آیا همه Pspها دوربین دارند و کیفت دوربین عکاسی آن چندمگاپیکسل و کیفیت فیلمبرداری آن چقدر است؟
    5-کیفیت بازیهای Psp در چه حد است؟ آیا از لحاظ گرافیکی به اندازه Ps2 است؟
    6_ظرفیت هارد داخلی آن چقدر است و آیا احتیاجی به خریدن مموری باظرفیت بالا دارد؟
    7-Psp سی دی می خورد یا دی وی دی؟حجم هرکدام معمولا تا چه اندازه است؟بازیهایی که بر روی مموری اجرا می شوند معمولا تا چه حد حجم دارند؟
    8-نکته ها و وسایل اضافی را هم که باید در خریدن Psp در ابتدا به آن توجه هم کرد لطفا بیان کنید

خیلی معذرت می خوام که انقدر سئوال پرسیدم اما مطمئنا پاسخ دقیق شما کمک بزرگی می تونه هم به من و هم به کسانی که به عنوان یک تازه کار می خواهند Psp بخرند می کنه
    پیشاپیش ممنونم...
    سلام
    1-psp معمولی الان تو بازار 2تا پک داره بیسک و والیو پک که به شرح زیره :
    مدل بیسک پک : فقط خود psp و باتری وشارژر البته بعضی ها هم یه umd هم بت میدن قیمت 190 تا 210 هزار تومن

مدل والیو پک که علاوه بر محتویات بیسک داری یک کیف ( که البته مفت نمی ارزه) یه umd دمو و یه هدفون فوق العاده بی کیفیت است و یه دونه هم مموری 32 مگ که زیاد کاربرد نداره قیمت : بستگی به انصاف فروشنده داره ولی از 250 سعی میکنن بت بدن
    البته یه پک گیگا هم داره که فک نکنم جایی گیر بیاری توش علاوه بر بیسک و والیو پک یه پایه psp هم داره و به جای مموری 32 مگابایتی یه مموری 1 گیگ داره قیمتم 300 به بالا!

2-اسلیم که فک کنم مشخصاتش بالا یا صفحه قبل بود ولی خیلی از این معمولی هاش (فت) بهتره
    چون علاوه بر باریک و سبک شدنش (psp معمولی ها سنگین بود و تقریبا هر نیم ساعت که باش بازی میکردی دستت خسته می شه) باتری کمتری مصرف میکنه یعنی بیشتر شارژ میده سرعت لود کردن بازی هاشم کم شده و مموری های جدید سونی رو هم ساپورت میکنه و به tv هم وصل میشه (البته باید براش کابل بخری که حدودا 30 40 تومن هست! )
    قیمت هم (من خودم خریدم 210 نقره ایش رو) تو همین مایه هاست
    (تو جعبشم فقط باتری و شارژر )

4-هیچ psp هی دوریبن نداره باید جدا بگیری اخرین دوربینی هم که اومده 1/3 مگا پیکسل قدرت داره که فقط psp معمولی ها رو ساپورت میکنه در مورد عکسش به اندازه ی 1/3 ولی در مورد فیلمش من که شنیدم با کیفیت dvd قیمتم 70 الی 80

5- اینو باید همه جواب بدن ولی نظر من اینکه : psp cpu 333 هست که تا حالا سونی به هیچ شرکتی اجازه ی استفاده از تمام این مقدارو نداده بود ولی جدیدا بلخره راضی شد بازی God of Warبرای psp در راه است که به خوبی میتونه قدرت psp رو نشون بده
    که مطمعن باش با استفاده از تمام قدرت psp میشه بازی هایی حتی بهتر از ps2 هم ساخت

6-خودش تو فت16 و تو اسلیم به 32 رسیده برای نصب فریم ور و لود بازی هاست برای اینکه بتونی باش بازی کنی باید یه مموری حداقل 2گیگ اصل داشته باشی قیمتم 23 تومن هست

7- cd و dvd نه!
    ولی umd میخوره یه چیزی مثل مینی dvd هست که تو قابه که توش بازی و فیلم میریزن که دیگه کاربرد نداره قیمتشم از 20 تومن تا 160 تومن بستگی به محتویات توش داره
    ولی بهترین راه خرید بازی روی dvd هست با قیمت کم و ریختن اون رو مموری کارت

بقیه سوالاتتم که جوابشو دادم تو همینا ولی در مورد اخرین سوالت بگم موقع خرید دقت کن تمامیه پیکسل ها صفحه نمایشش سالم باشه

امیدوارم دستگاه خوبی بتونب بگیری

داره خودمونی میشه Utorrent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    شما از پی اس پی در کجاها استفاده میکنین؟
    ایا به نظر شما همچنین دستگاهی به درد یه پسر 2 راهنمایی میخوره؟
    Last edited by Utorrent; 01-11-2007 at 20:59.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

سلام
    شما از پی اس پی در کجاها استفاده میکنین؟
    ایا به نظر شما همچنین دستگاهی به درد یه پسر 2 راهنمایی میخوره؟
    ما این دستگاهو خریدیم که همه جا استفاده کنیم
    اره به دردش میخوره ولی شاید اینقدر جو گیر بشه که درس و مدرسه رو بی خیال بشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بستگی به خودت داره:
    اگه احل بازی باشی بدرد بچه دوم رهنمایی که چیه بدرد پیش دبستانی هم می خوره

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

بفرمایید اینم save game بازی Logans Shadow که مال خودمه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و یا

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من وقتی رسیدم به اون اتاقه که زنه میاد 3 تا کد پیدا کرده بودم

توجه:اونا یی که logans shadow بازی میکنند برن تو منوی option و subtitle رو فعال کنند خیلی بدرد میخوره(من اینو چند مرحله مونده به اخر بازی فهمیدم )

اقا مهدی بعد از این که زنرو نجات دادی یه جا میرید تو یه تونل (البته شبیه به تونل ) اونجا باید چراغ قوه رو برای زنه روشن کنی تا جلوشو ببینه و بتونه بپره (من یه روز تو این گیر کرده بودم بعد با subtitle فهمیدم)
    علي جان من تو همون تونله گير كردم . با چي بايد چراغ براي زنه روشن كرد . ؟

پروفشنال solo_88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان بحثتون که تموم شد یه جوابی هم به سوال من بدین!

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooria_k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

13

سلام
    من وقتی میرم تو بازی WWE Smackdown Vs Raw 2007 یه دفه گیر میکنه! چی کار کنم؟

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

سلام
    من وقتی میرم تو بازی WWE Smackdown Vs Raw 2007 یه دفه گیر میکنه! چی کار کنم؟
    فكر كنم بازي ها دستت رسيده پوريا جان بعضي بازي ها با بعضي از فريم ور ها اينجوري مي شن ... بعضي وقتا هم به مموري ربط داره اين مشكل دلايل زيادي مي تونه داشته باشه البه حالت بدون يو ام دي بازي ها رو اجرا نكن چون به اونم ربط داره !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •