سونی فریم ویر 3.72 رو داده بیرون باید منتظر هک شدنش باشیم این نسخه برای slim و fat هستش
راستی امیر رسا اون دوربینه که میگفتی 16 تومن خوبه بگیرم؟تا حالا امتحانش کردی؟
سونی فریم ویر 3.72 رو داده بیرون باید منتظر هک شدنش باشیم این نسخه برای slim و fat هستش
راستی امیر رسا اون دوربینه که میگفتی 16 تومن خوبه بگیرم؟تا حالا امتحانش کردی؟
Last edited by ali_ranger22; 01-11-2007 at 20:24.
سلام
1-psp معمولی الان تو بازار 2تا پک داره بیسک و والیو پک که به شرح زیره :
مدل بیسک پک : فقط خود psp و باتری وشارژر البته بعضی ها هم یه umd هم بت میدن قیمت 190 تا 210 هزار تومن
مدل والیو پک که علاوه بر محتویات بیسک داری یک کیف ( که البته مفت نمی ارزه) یه umd دمو و یه هدفون فوق العاده بی کیفیت است و یه دونه هم مموری 32 مگ که زیاد کاربرد نداره قیمت : بستگی به انصاف فروشنده داره ولی از 250 سعی میکنن بت بدن
البته یه پک گیگا هم داره که فک نکنم جایی گیر بیاری توش علاوه بر بیسک و والیو پک یه پایه psp هم داره و به جای مموری 32 مگابایتی یه مموری 1 گیگ داره قیمتم 300 به بالا!
2-اسلیم که فک کنم مشخصاتش بالا یا صفحه قبل بود ولی خیلی از این معمولی هاش (فت) بهتره
چون علاوه بر باریک و سبک شدنش (psp معمولی ها سنگین بود و تقریبا هر نیم ساعت که باش بازی میکردی دستت خسته می شه) باتری کمتری مصرف میکنه یعنی بیشتر شارژ میده سرعت لود کردن بازی هاشم کم شده و مموری های جدید سونی رو هم ساپورت میکنه و به tv هم وصل میشه (البته باید براش کابل بخری که حدودا 30 40 تومن هست!)
قیمت هم (من خودم خریدم 210 نقره ایش رو) تو همین مایه هاست
(تو جعبشم فقط باتری و شارژر )
4-هیچ psp هی دوریبن نداره باید جدا بگیری اخرین دوربینی هم که اومده 1/3 مگا پیکسل قدرت داره که فقط psp معمولی ها رو ساپورت میکنه در مورد عکسش به اندازه ی 1/3 ولی در مورد فیلمش من که شنیدم با کیفیت dvd قیمتم 70 الی 80
5- اینو باید همه جواب بدن ولی نظر من اینکه : psp cpu 333 هست که تا حالا سونی به هیچ شرکتی اجازه ی استفاده از تمام این مقدارو نداده بود ولی جدیدا بلخره راضی شد بازی God of Warبرای psp در راه است که به خوبی میتونه قدرت psp رو نشون بده
که مطمعن باش با استفاده از تمام قدرت psp میشه بازی هایی حتی بهتر از ps2 هم ساخت
6-خودش تو فت16 و تو اسلیم به 32 رسیده برای نصب فریم ور و لود بازی هاست برای اینکه بتونی باش بازی کنی باید یه مموری حداقل 2گیگ اصل داشته باشی قیمتم 23 تومن هست
7- cd و dvd نه!
ولی umd میخوره یه چیزی مثل مینی dvd هست که تو قابه که توش بازی و فیلم میریزن که دیگه کاربرد نداره قیمتشم از 20 تومن تا 160 تومن بستگی به محتویات توش داره
ولی بهترین راه خرید بازی روی dvd هست با قیمت کم و ریختن اون رو مموری کارت
بقیه سوالاتتم که جوابشو دادم تو همینا ولی در مورد اخرین سوالت بگم موقع خرید دقت کن تمامیه پیکسل ها صفحه نمایشش سالم باشه
امیدوارم دستگاه خوبی بتونب بگیری
سلام
شما از پی اس پی در کجاها استفاده میکنین؟
ایا به نظر شما همچنین دستگاهی به درد یه پسر 2 راهنمایی میخوره؟
Last edited by Utorrent; 01-11-2007 at 20:59.
ما این دستگاهو خریدیم که همه جا استفاده کنیم
اره به دردش میخوره ولی شاید اینقدر جو گیر بشه که درس و مدرسه رو بی خیال بشه
بستگی به خودت داره:
اگه احل بازی باشی بدرد بچه دوم رهنمایی که چیه بدرد پیش دبستانی هم می خوره
بفرمایید اینم save game بازی Logans Shadow که مال خودمه
و یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
علي جان من تو همون تونله گير كردم . با چي بايد چراغ براي زنه روشن كرد . ؟
دوستان بحثتون که تموم شد یه جوابی هم به سوال من بدین!
سلام
من وقتی میرم تو بازی WWE Smackdown Vs Raw 2007 یه دفه گیر میکنه! چی کار کنم؟![]()
فكر كنم بازي ها دستت رسيده پوريا جان بعضي بازي ها با بعضي از فريم ور ها اينجوري مي شن ... بعضي وقتا هم به مموري ربط داره اين مشكل دلايل زيادي مي تونه داشته باشه البه حالت بدون يو ام دي بازي ها رو اجرا نكن چون به اونم ربط داره !سلام
من وقتی میرم تو بازی WWE Smackdown Vs Raw 2007 یه دفه گیر میکنه! چی کار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)