سولي جان يا كارت گرافيكت نصب نيست !
يا اين دو تا بازي يك قابليتي ميخواهند كه گرافيك شما نداره ( يا به عبارتي تقلبيه ! )
يا يك پچ جديد از گرافيكت نصب كن .
سولي جان يا كارت گرافيكت نصب نيست !
يا اين دو تا بازي يك قابليتي ميخواهند كه گرافيك شما نداره ( يا به عبارتي تقلبيه ! )
يا يك پچ جديد از گرافيكت نصب كن .
با عرض پوزش
ببخشید به نظرم تصویری را که گذاشته بودم اشتباهی اومده بود.
این تصویر اصلیه
لطفا کمکم کنید.
سلام
من بازی HALF LIFE 2 episode one
رو نصب کردم وقتی روی ایکون بازی کلیک می کنم وبعد از چند ثانیه بدون هیچ اروری از بازی خارج مشه حالا من چیکارکنم ؟؟
مشکل از کارت گرافیک است چون بازی رو نمیتونه بخونه
سلام
کارت گرافیک شما Pixel Shader رو پشتیبانی نمیکنه یکی از دلایلی که نمیتونید بازیها رو اجرا کنید همین هست.
شما به محل نصب بازی برید و فایل start رو اجرا کنید.سلام
من بازی HALF LIFE 2 episode one
رو نصب کردم وقتی روی ایکون بازی کلیک می کنم وبعد از چند ثانیه بدون هیچ اروری از بازی خارج مشه حالا من چیکارکنم ؟؟
آقا من يه آژديت از فيفا را با حجم 7 مگابايت با سرعت درشكه اي ايران دانلود كردم. وقتي اجرا ميكنم ميگه فايل فيفا را انتخاب كن بعد وقتي انتخاب ميكني از فايل ايراد ميگيره. من كه ميگم به احتمال 90% به خاطر كرك شدنشه.
در نتيجه: من فايل اصلي و كرك نشده ي فيفا 2007 را ميخوام. اگر كسي داره لطف كنه براي من آپلود كنه. تا عمر دارم دعاش ميكنم.
در ضمن منظورم فقط وفقط فايل اجرايي فيفا 207 هست.
از دوستان ملتمسانه خواهشمندم که این فایل را برای من جور کننید. متعاقبا مراتب تشکر را به جا میاورم.
شما برو جایی که بازی رو نصب کردی و اونجا روی آیکونی که ماله داسه کلیک کن فکر کنم مشکلت حل میشه ....
واسه من هم همینجوری بود اینجوری درست شد فکر کنم اسم آیکونه داسی start باشه .........
موفق باشی..........
ّبرو به آدرس زیر ببین کدومش بدردت میخوره:(هر چند این بازی آشغاله و ارزش مصرف کارت اینترنت رو نداره)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازيpes6 مياد بالا ولي هر نوع مسابقه يا بازي تمريني بخواي انجام بدي از بازي بيرون مياد و يه پيغام دونت سند ميده
چکار کنم ؟
ممکنه فایلی رو توی قسمت KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1 کپی کرده باشی که باعث چنین مشکلی شده(البته اگه قبلا بازی مشکلی نداشته) و یا فایلهای بازی رو دست کاری کرده باشید.
توی آدرسی که گفتم همه چیز به جز Option file رو پاک کن(cut بگیر و بزار یه جای دیگه) ببین مشکلت حل میشه یا نه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)