تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1869 از 2605 اولاول ... 86913691769181918591865186618671868186918701871187218731879191919692369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,681 به 18,690 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه karbar200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوست عزیز شما پرسیدید که شبانه نامحدود هستش ازشون و مطمئنید ؟
    راجبه دانلود هم شاید سروره سرعتش بیشتر از این جواب نمیداده باید ببینید با چه سرعتی دانلود میکیردید اگر با 1 مگ بود که درسته همین مقدار میشه حدودا
    در بهترین حالت هم که بتونید با سرعت 2مگ دانلود کنید تو 4 ساعت که مطمئنن باید یه 10 دقیقه هم کمتر بزارید حدود 28 گیگ میشه دانلود کرد 40 گیگ نمیشه

منم موندم صبر کنم برای دهه فجر احتمالش هست شرایط بهتری بزارن یا همین الان این طرح رو بگیرم
    پیشنهاد من این است با زنگ زدن به 2020 مطمین بشید اگر دانلود شبانه الکامپ نامحدود همین سرویس بگیرید اگر نه که بدرد نمی خوره
    در مورد دانلود شبانه هم 16 مگ ها بیش از 24 گیگ دانلود نمی تونند بکنند این مطمین هستم ولی تو گزارش مصرف میزنه 27 گیگ حالا این دوستمون پرا 12 گیگ دانلود کرده شاید سرعت دانلودش پایین بوده -این امکان هم نیست که طرف تو 4 ساعت 40 گیگ دانلود کنه

2. این کاربر از karbar200 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه TAEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوست عزیز شما پرسیدید که شبانه نامحدود هستش ازشون و مطمئنید ؟
    راجبه دانلود هم شاید سروره سرعتش بیشتر از این جواب نمیداده باید ببینید با چه سرعتی دانلود میکیردید اگر با 1 مگ بود که درسته همین مقدار میشه حدودا
    در بهترین حالت هم که بتونید با سرعت 2مگ دانلود کنید تو 4 ساعت که مطمئنن باید یه 10 دقیقه هم کمتر بزارید حدود 28 گیگ میشه دانلود کرد 40 گیگ نمیشه

منم موندم صبر کنم برای دهه فجر احتمالش هست شرایط بهتری بزارن یا همین الان این طرح رو بگیرم
    سرعت دانلودم تقریبا روی 1.8مگ فیکس بود.

در مورد دانلود شبانه هم ازشون پرسیدم و تاکید کردم که مطمئنید مثل یاقوت نیست و شبانه نامحدوده و گفتند بله چون الکامپ یه آفر ویژه هست، باید با طرح های عادیمون فرق کنه.

4. این کاربر از TAEL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

پیشنهاد من این است با زنگ زدن به 2020 مطمین بشید اگر دانلود شبانه الکامپ نامحدود همین سرویس بگیرید اگر نه که بدرد نمی خوره
    در مورد دانلود شبانه هم 16 مگ ها بیش از 24 گیگ دانلود نمی تونند بکنند این مطمین هستم ولی تو گزارش مصرف میزنه 27 گیگ حالا این دوستمون پرا 12 گیگ دانلود کرده شاید سرعت دانلودش پایین بوده -این امکان هم نیست که طرف تو 4 ساعت 40 گیگ دانلود کنه
    والا تو همین تاپیک بخونید دوستان گفتن 40 گیگ دانلود کردن و منم متعجب بودم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zachyrock's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من دو سال شاتل داشتم حالشو ميبردم اومدن كابل تلفن رو فيبر نوريش كردن الان فقط ميتونم از مخابرات احمق سرويس بگيرم

اسيا تك به فيبر نوري سرويس ميده ؟؟؟ الان مخابرات شبانه داره ؟؟ نامحدود چطور ؟
    اطفا در اين باره منو راهنمايي كنيد كه بهترين انتخاب چيست
    Last edited by Zachyrock; 17-12-2016 at 19:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه karbar200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

والا تو همین تاپیک بخونید دوستان گفتن 40 گیگ دانلود کردن و منم متعجب بودم!
    بشنو باور نكن
    عقلم خوب چيزيه
    تو اين ٤ ساعت هر شب بخواهي هم دانلود كني بنظر من چيزي براي دانلود نميمونه كه بخواهي هر شب بذاري دانلود كني

Sent from my iPhone using Tapatalk

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

معاون بازاریابی و فروش مخابرات تهران گفته که مخابرات تهران میخواد تا سقف 500 هزار مشترک VDSL واگذار کنه که تا سرعت 70 مگابیت رو ساپورت میکنه .

9. 2 کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

اینترنت 70 مگابیت با ترافیک ماهیانه 2 گیگ

Sent from my GT-I9506 using Tapatalk

11. این کاربر از xomax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ممنون میشم یکی از دوستان که سرویسش پیش پرداخته و بسته حجم هم خریده یه اسکرین شات از پنلش بذاره. میخوام ببینم چطور باقیمانده ترافیک اصلی و حجم بسته رو نشون میده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان یه سوال. من امروز این طرح الکامپ رو گرفتم و‌شبانه رایگان داره. حالا واسه دانلود شبانه باید ساعت ۲ مودمو خاموش روشن کنم یا اینکه اتومات خودش رایگان محاسبه میکنه؟؟؟

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ممنون میشم یکی از دوستان که سرویسش پیش پرداخته و بسته حجم هم خریده یه اسکرین شات از پنلش بذاره. میخوام ببینم چطور باقیمانده ترافیک اصلی و حجم بسته رو نشون میده.
    منم سرویسم رو تغییر دادم به همین طرح منم چیزی ندیدم دوستان لطف کنن یه راهنمایی کنن

دوستان یه سوال. من امروز این طرح الکامپ رو گرفتم و‌شبانه رایگان داره. حالا واسه دانلود شبانه باید ساعت ۲ مودمو خاموش روشن کنم یا اینکه اتومات خودش رایگان محاسبه میکنه؟؟؟
    منم همین سوال رو دارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •