سلام به دوستان
منم یه سری سوال داشتم.
منم منتظر اعزام هستم. چون همه کارام رو بدون پرس و جو انجام دادم یه جاهائیش برام ایهام داره !
من برا مراحل خدمت اول رفتم دانشگاه و یه معرفی فارغ التحصیلی تو پاکت گرفتم (که اونجا بم گفتن که برگ سبز بیار مدرکت رو بگیر!) و بردم پلیس +10 . دفترچه رو پر کردم و مراحل معاینه و واکسن هارو طی کردم و دادم به پلیس +10. اونجام 2 تا برگه امضا کردم و طرف گفت که تمام و فردا بیا تاریخ اعزام بگیر ! اون برگرم گرفتم و تاریخ زده شده اول اسفند. حالا سوالام اینان :
- برگه سبز و آبی که میگن چیه و کی به دستم میرسه اصولا ؟!
(پست میاره دره خونه)
- مدرک تحصیلی رو باید برا خدمت بگیرم یا اون فقط واسه خودمه ؟!
(+10 مگه ندادی؟ باید اونجا بدی که مشخص کنه مدرک تحصیلیت چیه توی برگه اعزام)
- خود دفترچه ای گه پر کردیم هیج جا تحویل نمیشه ؟!
(خیر)
- نحوه اعزام چطوریه ؟! یعنی مثلا همه اعزامی های تاریخ مشخص رو میگن بیا فلان جا و خودشون اعزام میکنن ؟!
(اره تاریخ مشخض باید سازمان نظام وظیفه استانت باشی)
- متاهل هستم ، اوضاع من چطوری خواهد بود + حقوق چطور ؟!
(مدارک تاهلیت و حتما با خودت ببر ! توی اموزشی میبری نیرو انسانی که اگر دوذار آدمیت داشته باشه سعی میکنه بندازه شهر خودت یا نزدیکترین شهر. مدارک : کپی از تمام صفحات شناسنامه خودت و خانومت! البته چیزی هم کم بود میتونی بگی برات فکس کنن به همون نیرو انسانی)
- پذیرش سپاه میتونم بگیرم ! این کارو بکنم یا نه ؟! محاسن و معایبش چیه ؟!
(در هر صورت بگیر، مخصوصا اگه کارشناسی به بالایی! ولی دقت کن که اگه اون ماه به سپاه ندن! جدیدا اینطوری شده نزدیک 6 ماهه ، هر دوره رو به یکی میدن، اگه به سپاه ندن ، پذیرش هم داشته باشی میافتی ارتش یا خدایی نکرده ناجا)
- برا اعزام چه چیزهائی حتما باید همراهمون باشه ؟! مسائلی مثل کیف و لباس و ... برای روز اول اعزام با کیه ؟!
(ر.ک. صفحه اول)
و هر توضیح لازم دیگه برا من
مرسی