تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1869 از 4105 اولاول ... 869136917691819185918651866186718681869187018711872187318791919196923692869 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,681 به 18,690 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه howhow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

برای کسری جبهه بابام رفتیم یگان خدمتیش
    تو بایگانیشون چیزی پیدا نکردن بعد کلی دوندگی یه نامه بهمون دادن فقط توشته از تاریخ فلان تا فلان سرباز اینجا بوده،گفتن برای ادامه ش دیگه برید نظام وظیفه مرکز استان
    مگه یگان خدمتی پدر نباید کسری خدمتو بده؟؟؟ فک کنم کسریم پرید رفت

جالبیش اینه که اونجا بی تربیت ترین افراد بعضی از سربازا بودن و برعکس درجه دارها هرچی درجشون میرفت بالا بهتر رفتار میکردن...
    Last edited by howhow; 27-11-2013 at 09:26.

2. 2 کاربر از howhow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

1

اینجانب، سرباز وظیفه، اصغر بیچاره، با کد سازمانی چهار سولاخه از تمامی هم رزمان کنونی و قدیمی تقاضای مساعدت دارم

اول سلام

بعدشم این که نمیدونم چند ماه خدمتم، یعنی در اصل اصلا نمیشمارم برای این که راحت تر بگذره

اینجا رو هم در حالی پیدا کردم که داشتم دنبال مطالبی پیرامون مبحث بنویسید «مقدس» و بخوانید «...» سربازی بودم

حالا قصه چیه ! احتمالا تا اسم مقاله رو بگم دوستان بفهمن قضیه چیه ولی

ممنون میشم که کمکم کنید و از خاطرات سربازی بگید که اگر احساس روزمرگی و بطالتی بوده از نظر خودتون چه دلیلی باعث این موضوع میشده ؟ کجای خدمت بهتر بود ؟ (هرچند میدونم اموزشی) اصلا توی سربازی بیشترین کاری که برای نظام انجام دادید چی بود؟ یعنی در حقیقت کاربردت به عنوان یه سرباز برای نظام چی بود؟

دارم مقاله ای می نویسم با این موضوع که چرا سربازها توی خدمت احساس روزمرگی و تلف شدن عمر دارن؟ چه کار میشه کرد که این مسئله برطرف بشه ؟ اگه بهم توی raadaan در جیمیل نامه بزنید که یه پرسشنامه هم میدم پر کنید! تیریپ کار میدانی و آماری

شاد باشید

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

اینجانب، سرباز وظیفه، اصغر بیچاره، با کد سازمانی چهار سولاخه از تمامی هم رزمان کنونی و قدیمی تقاضای مساعدت دارم

اول سلام

بعدشم این که نمیدونم چند ماه خدمتم، یعنی در اصل اصلا نمیشمارم برای این که راحت تر بگذره

اینجا رو هم در حالی پیدا کردم که داشتم دنبال مطالبی پیرامون مبحث بنویسید «مقدس» و بخوانید «...» سربازی بودم

حالا قصه چیه ! احتمالا تا اسم مقاله رو بگم دوستان بفهمن قضیه چیه ولی

ممنون میشم که کمکم کنید و از خاطرات سربازی بگید که اگر احساس روزمرگی و بطالتی بوده از نظر خودتون چه دلیلی باعث این موضوع میشده ؟ کجای خدمت بهتر بود ؟ (هرچند میدونم اموزشی) اصلا توی سربازی بیشترین کاری که برای نظام انجام دادید چی بود؟ یعنی در حقیقت کاربردت به عنوان یه سرباز برای نظام چی بود؟

دارم مقاله ای می نویسم با این موضوع که چرا سربازها توی خدمت احساس روزمرگی و تلف شدن عمر دارن؟ چه کار میشه کرد که این مسئله برطرف بشه ؟ اگه بهم توی raadaan در جیمیل نامه بزنید که یه پرسشنامه هم میدم پر کنید! تیریپ کار میدانی و آماری

شاد باشید

سلام دوست عزیز

به سوالات شما نمیشه تو این تاپیک جواب داد ,همونطور میبینید روند تاپیک یه چیز دیگست
    البته یه گروه هم در مورد سربازی داریم که میتونید از دوستان اونجا دعوت کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا از طریق پ.خ و پروفایل دوستان

5. این کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز

به سوالات شما نمیشه تو این تاپیک جواب داد ,همونطور میبینید روند تاپیک یه چیز دیگست
    البته یه گروه هم در مورد سربازی داریم که میتونید از دوستان اونجا دعوت کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا از طریق پ.خ و پروفایل دوستان
    دستت درد نکناااد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام. اگر کسی سابقه ۶ ماهه بسیج داشته باشه میشه دوره تکمیلی رفت؟ اگر میشه آیا کسری میخوره؟
    با ۶ ماه سابقه بسیج میخوام ببینم میشه دوره تکمیلی رفت و برای سپاه جذب شد؟ دوستم هم مثل خودم یک ماه دیگه اعزامه. برای انجام این کار سربازیش رو بندازه اسفند ماه میتونه بره دوره تکمیلی رو اقدام کنه؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    تشکر از دوستان
    این کار فایده نداره، چون اگر آشنا هم داشته باشی و الان فعالی بگیری، تازه معلوم نیست کی تکمیلی باشه ! معمولا دو بار در سال دوره میگذارن! خودش 45 روز طول میکشه و دوماه هم طول میکشه تا گواهیت بیاد . این که بعد دوره هم باز لشگر برگذار کننده یکسال ازت تعهد همکاری میگیره که باید در اردوهای 3 روزه ماهانه شرکت کنی!
    در نهایت الان هم اونقدر سرباز کم شده که بعضی دوره ها کلا میدن ارتش که اگه اونجوری هم بیافتی که سابقه داره عملا به هیچ دردت نخورده

ما یه چیز رو درست نفهمیدیم!
    یه عده میگن با سابقه بسیج حداکثر 4 ماه کسری میدن . بعد اگه دوره تکمیلی هم رفته باشی حداکثر 6 ماه کسری میدن. این درسته؟
    یعنی دوره تکمیلی رو نری حداکثر 4 ماه کسری میگیری؟
    کسری خدمت بسیج فرقی نمیکنه با چی باشه، حداکثر 6 ماه کسری، اگر تکمیلی داشته باشی و اگر! حتما اگر ! توی سپاه بیافتی، دیگه آموزشی نمیری، چون یکی از دوستان که برج 6 اعزام بود ارتش افتاد آموزشی و مجبور شد بره ولی کسر 6 ماه سر جاشه باز! اما ارتش بیافتی آموزشی و باید بری.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام. اگر کسی سابقه ۶ ماهه بسیج داشته باشه میشه دوره تکمیلی رفت؟ اگر میشه آیا کسری میخوره؟
    با ۶ ماه سابقه بسیج میخوام ببینم میشه دوره تکمیلی رفت و برای سپاه جذب شد؟ دوستم هم مثل خودم یک ماه دیگه اعزامه. برای انجام این کار سربازیش رو بندازه اسفند ماه میتونه بره دوره تکمیلی رو اقدام کنه؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    تشکر از دوستان
    وقتی برگ سبزت اومد ببرش نیروی انسانی هرجایی که فکر می کنی پذیرش میگیرن! یه سری سازمان های غیر نظامی هم هستند، همه جا پیدا میشن، نمایندگی های ولی فقیه هم ببر و ... خلاصه این که اگه بسیجی داشته باشی راحت تره، اگه نداشته باشی بستگی داره اگه سرباز کم داشته باشن به بسیجت کاری ندارن. ولی مراقب باش بعضی جاها مثل اردوگاه های سازمان بسیج اگه افسر نمیشی نرو ، چون خدنگیش زیاده، خیلی زیاد ، مرخصی کم!

من اول دی اعزام بودم که تمدید کردم و الان اول اسفند اعزامم. بنظرتون با کارشناسی فناوری اطلاعات کجا میفتم؟ چنددرصد احتمال داره که ناجا بیفتم؟؟
    اسفند خوبیش اینه که دوره طلایی هستید. من خودم دوره طلایی بودم، 21 روز مرخصی میان دوره دادن
    اگه اون ماه و بدن به ارتش که احتمالا 01 تهرانی، اگه بدن به سپاه احتمالا آباده شیراز! اگه درست دوره هاش و حساب کرده باشم. ولی برو سپاه پذیرش بگیر! به مراتب برای یه افسر خیلی بهتره تا ارتش ! خیلی!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان واسه گرفتن کسری کارت ایثار پدر ، در حین خدمت باید اقدام کرد یا الان هم میشه کسری رو ثبت کرد ؟
    من رفتم نظام وظیفه شهرمون گفتش که باید در حین خدمت اقدام کنی . نمیشه الان ثبتش کرد ؟
    دو ماه بعد از اینکه وارد یگان شدی میتونی براش اقدام کنی!

سلام به دوستان
    منم یه سری سوال داشتم.
    منم منتظر اعزام هستم. چون همه کارام رو بدون پرس و جو انجام دادم یه جاهائیش برام ایهام داره !

من برا مراحل خدمت اول رفتم دانشگاه و یه معرفی فارغ التحصیلی تو پاکت گرفتم (که اونجا بم گفتن که برگ سبز بیار مدرکت رو بگیر!) و بردم پلیس +10 . دفترچه رو پر کردم و مراحل معاینه و واکسن هارو طی کردم و دادم به پلیس +10. اونجام 2 تا برگه امضا کردم و طرف گفت که تمام و فردا بیا تاریخ اعزام بگیر ! اون برگرم گرفتم و تاریخ زده شده اول اسفند. حالا سوالام اینان :

- برگه سبز و آبی که میگن چیه و کی به دستم میرسه اصولا ؟! (پست میاره دره خونه)
    - مدرک تحصیلی رو باید برا خدمت بگیرم یا اون فقط واسه خودمه ؟! (+10 مگه ندادی؟ باید اونجا بدی که مشخص کنه مدرک تحصیلیت چیه توی برگه اعزام)
    - خود دفترچه ای گه پر کردیم هیج جا تحویل نمیشه ؟! (خیر)
    - نحوه اعزام چطوریه ؟! یعنی مثلا همه اعزامی های تاریخ مشخص رو میگن بیا فلان جا و خودشون اعزام میکنن ؟! (اره تاریخ مشخض باید سازمان نظام وظیفه استانت باشی)
    - متاهل هستم ، اوضاع من چطوری خواهد بود + حقوق چطور ؟! (مدارک تاهلیت و حتما با خودت ببر ! توی اموزشی میبری نیرو انسانی که اگر دوذار آدمیت داشته باشه سعی میکنه بندازه شهر خودت یا نزدیکترین شهر. مدارک : کپی از تمام صفحات شناسنامه خودت و خانومت! البته چیزی هم کم بود میتونی بگی برات فکس کنن به همون نیرو انسانی)
    - پذیرش سپاه میتونم بگیرم ! این کارو بکنم یا نه ؟! محاسن و معایبش چیه ؟! (در هر صورت بگیر، مخصوصا اگه کارشناسی به بالایی! ولی دقت کن که اگه اون ماه به سپاه ندن! جدیدا اینطوری شده نزدیک 6 ماهه ، هر دوره رو به یکی میدن، اگه به سپاه ندن ، پذیرش هم داشته باشی میافتی ارتش یا خدایی نکرده ناجا)
    - برا اعزام چه چیزهائی حتما باید همراهمون باشه ؟! مسائلی مثل کیف و لباس و ... برای روز اول اعزام با کیه ؟! (ر.ک. صفحه اول)
    و هر توضیح لازم دیگه برا من

مرسی
    ممنون از راهنماییت. من هم تقریبا مثل شما هستم. الان ۳۰ سالمه و ۷ ساله که مشغول کار هستم و خیلی برام زور داره که تو این شرایط کار و زندگی رو تعطیل نم برم سربازی. امریه هم اقدام کرده بودم. انفورماتیک دانشگاه تهران. بهم قول مساعد داده بودند اما کارگزینی رد شدم. توی مصاحبه هم فقط ازم پرسیدن پدر و مادرت چه کاره هستند و چند برادر هستید!!! نمیدونم معیار گزینش چی بوده که من رد شدم. حالا رئیس انفرماتیک میگه برای اسفند دوباره اقدام میکنیم. ولی این دفعه گفت قول نمیدم بهت!! نیم دونم چکار کنم والله
    تجربه نشون داده خودت و علاف امریه نکن! هم از اون طرف باید سه ماه بیشتر خدمت کنی، هم از این طرف داری چند ماه منتظر می شی! البته تو این چند ماه باز میری سر کار ولی هر چه زودتر قضیه رو تموم کنی بهتره!

10. این کاربر از l2adan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    پدر نزدیک 60 سال هست و تک پسر هستم اما معاف نیستم
    ایا امکان یا تبصره و قانونی نیست که حداقل اطراف شهرمون بندازنم؟
    هیچ رحمی در کار نیست؟
    نامه از کمیته امداد بری توی آموزشی برای نیرو انسانی پادگان احتمالا ترتیب اثر بدن یا مدارک رسمی از پزشک قانونی مبنی بر از کارافتادگی پدر

کـاربـر بـاسـابـقـه dizgah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    8PAR

پيش فرض

ارتش....
    تمام!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان.

مثل اینکه خیلی ها در مورد معافیت پزشکی سوال دارن. میخواستم ببینم منبع معتبر خاصی هست که بیماری هایی که معافیت بهشون تعلق میگیره رو توش نوشته باشه؟ از یکی شنیدم دفترچه داره! درسته؟
    خیالت و راحت کنم تا وقتی که میتونی بری سربازی میبرنت! من با ژنواروم دو طرفه و مقداری رماتیسم و یه نقص استخوانی زانو به نام اسگود اشکلاتر فقط معاف از رزم شدم+4 ماه معاف از فعالیت سنگین بدنی و غیره برای درمان
    تو آموزشی واریکوسل گرید 3 ، کف پای صاف! مثل خط کش رو هم فقط معاف از رزم کرده بودن

این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! دونستنش بد نیست برای اعتراض کردن ولی تقریبا بهش عمل نمیشه چون تو بیماری حاد هم داشته باشی میگن اینکه چیزی نیست، متوسطه

سلام بچه هایه سوال برام پیش اومده ، اگه کسی اطلاعاتی داره بگه که همه استفاده کنیم.
    میدونید سرباز قرآن چجوری هست؟؟؟؟
    به ما گفتن که قانون جدیده، بعد از آموزشی سربازهایی که بخوان و تو تستش قبول بشن یه ماه میبرن قم برای تعلیم و بعد از اون تو هر مرکزی که خواستن میتونن قرآن درس بدن ( یعنی به جای خدمت) مثلا تو پادگان ها یا مراکز بسیج...
    کسی بیشتر از این اطلاعی داره؟؟! اثن به نظرتون ارزش داره این مسیر رو انتخاب کنیم؟! ممنون

این طرح در سال 87 از سوی مجمع قاریان و حافظان قرآن کریم قم به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارسال و صفار هرندی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی وقت، ضمن صدور دستور تشکیل کمیسیون طرح تکمیلی را درخواست کرد، که با توجه به پایان دوره وزارت وی و عدم پیگیری لازم در این خصوص اقدام مؤثری صورت نپذیرفت.
    Last edited by l2adan; 28-11-2013 at 10:49.

14. این کاربر از l2adan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •