بابا خوش به حالتون من خودم رو بکشم با 256 شبها نمیتونم بیش تر از 150 مگ بگیریم................خوش به حالتون.![]()
بابا خوش به حالتون من خودم رو بکشم با 256 شبها نمیتونم بیش تر از 150 مگ بگیریم................خوش به حالتون.![]()
تست بنده با سرعت 512 پارس ساعت 19 اهواز !!!
![]()
یادش بخیر منم همینطور بودم.زندگیم فوتبالیستا بود.دوقولوهای افسانه ای هم یادش بخیر.ای کاش زمان به عقب بر میگشت و اونروزای مدرسه و اون حال و هوا تکرار میشد![]()
دوستان اینکه تازگیا سرعت شبانه رو بردن بالا به نظرتون بخاطر شناساییه افراد پر مصرف نی؟![]()
والا سرعت ما که هنوز خیلی پایینه ... همه هم می گن اجلاس تموم بشه درست می شه .. ولی کو ؟!؟ سرویس 512 . سرعت شبانه 32 کیلوبایت.
حالا یه سوال . ما از 1 تا 7 دانلود می کردیم (اونموقع که می گفتن رایگان از 1 تا 6ــه) , حالا که ساعت رایگان رو می خوان به 2 تا 7 تغییر بدن ما تا 8 بگیریم ؟![]()
1 گیگابایتش منتقل می شه . به نظرم 4 گیگ باقیمونده رو دانلود کنین که بیخودی حروم نشه.
تا هشت بگیر مشکلی نی فقط 5تومن بزار کنار که یه گیگ برای استفاده 7 تا 8 بخری!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
حالا 18 سال هم نه دیگه چه خبره؟!
بچه ها یه کارتونی بود یه سنجاب ها (یا چیزای دیگه!) بودن که همش داشتن با قایق سفر میکردن و یه سمورهای سیاهی هم همش دنبالشون بودن، میخام دانلودش کنم اسمش اصلا یادم نمیاد، همین طور فیلم قلعه اگه کسی دیده و اسم خارجیش رو بلده بگه لطفا (تو یه زندانی زیر زمین بودن و یه بمب هایی تو شکمشون بود اگه از یه خطی رد میشدن منفجر میشد)
ببخشید از اسپم
Last edited by Binary; 28-01-2013 at 16:40.
از امروز صبح نتم مشکل داره
صبح همه ی مرورگرام ارور dns میدادن و هیچ سایتی نمی اومد الا پیسی با سرعت فوق العاده پایینمیاد حتی برای تبلیغات ها هم ارور 404 میده
برو خدا رو شکر کن شبانه من از 17 بالاتر نمیرهوالا سرعت ما که هنوز خیلی پایینه ... همه هم می گن اجلاس تموم بشه درست می شه .. ولی کو ؟!؟ سرویس 512 . سرعت شبانه 32 کیلوبایت.![]()
سرع دانلود من امشب با سرویس 256 با ترفند شده کل حجم دانلودی من : 480 مگابایت شبیتبریک میگم به پارسانلاین به هدفشون رسیدند .خوشا به حال شهر وندان امریکایی خوشا به حال شهرونداناونور اب لعنت بر پارس انلاین
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)