تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1869 از 2199 اولاول ... 8691369176918191859186518661867186818691870187118721873187919191969 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,681 به 18,690 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال mosi_alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

B1404 -------------- 512Kbps ------------- 12GB ------------- 840.000 ------------ 80.000
    دوستان میخوام این طرحو انتخاب کنم، نکته ای مطلبی دربارش هست؟ سرعت خودشه یا تا 1Mbps میره؟
    پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

B1404 -------------- 512Kbps ------------- 12GB -------------840.000 ------------ 80.000
    دوستان میخوام این طرحو انتخاب کنم، نکته ای مطلبی دربارش هست؟ سرعت خودشه یا تا 1Mbps میره؟
    تا اونجایی که من دیدم این طرح در بهترین حالت همون ۵۱۲ رو میده و روی ۵۱۲ محدود شده در نتیجه بالاتر نمیره

3. این کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام
    الان چند روزه که دقیقا هر 20 دقیقه یک بار مودم چند ثانبه دنبال سیگنال می گرده و دوباره همون سیگنال رو پیدا می کنه. سیگنال قوی هست. توی log مودم رو که می بینم دقیقا هر 20 دقیقه یک بار می نویسه received sigterm. کسی این مشکل رو داشته تاحالا؟ من چون شب ها آنلاین بازی می کنم این قضیه خیلی رو اعصابه چون حتما dc می شم.

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

سلام
    الان چند روزه که دقیقا هر 20 دقیقه یک بار مودم چند ثانبه دنبال سیگنال می گرده و دوباره همون سیگنال رو پیدا می کنه. سیگنال قوی هست. توی log مودم رو که می بینم دقیقا هر 20 دقیقه یک بار می نویسه received sigterm. کسی این مشکل رو داشته تاحالا؟ من چون شب ها آنلاین بازی می کنم این قضیه خیلی رو اعصابه چون حتما dc می شم.
    مثل اینکه دارن یه کارایی می کنند

واسه من از امروز دوباره جهت سیگنال عوض شده. سیگنال هم بین 40 تا 100 در نوسانه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام

تو ساری کسی مبین نت داره؟کیفیت سرویساش چطوره؟

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

سلام

من یه مشکل عجیب دارم نمیدونم علت چیه :

اگر با وایرلس وصل بشم به لب تاب حجم مصرف شده عادی هست و زمانی که کار نکنم با نت حجم مصرف شده در حد کیلو بایت و طبیعی هست.

ولی وقتی با کابل میزنم به پی سی بدون اینکه وبگردی کنم و یا دانلود کنم همینطوری حجم کم میکنه اونم بدجور.مثلا در 10 ثانیه 1 مگ مصرف میشه.

اول احتمال دادم به خاطر اپدیت شدن سر خود یه برنامه ممکنه باشه و یا ویروس و تروجان.

برنامه ای نیست که سر خود اپذیت بشه.سیستم رو هم با انتی ویروس اینترنت سکوریتی 2014 اسکن کردم ولی فرقی نکرد.

ویندور عوض کردم.و الان باز همون مشکل هست.

چیزی که به تجربه فهمیدم اینه که در 2 دقیقه اول که با کابل متصل میکنم همه چییز عادی هست ولی بعد از اون یکباره شروع میکنه حجم رو الکی هدر بده .

کسی چیزی به ذهنش میرسه؟

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

احتمال زیاد یه برنامه داره خودش رو اپدیت می کنه و در حالت lan به اینترنت وصل میشه

اگه اینترنت سیکوریتی داری همه برنامه هارو بلاک کن (یا فایروال ویندوز)

9. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

احتمال زیاد یه برنامه داره خودش رو اپدیت می کنه و در حالت lan به اینترنت وصل میشه

اگه اینترنت سیکوریتی داری همه برنامه هارو بلاک کن (یا فایروال ویندوز)
    تمام نرم افزارها و درایورها رو پاک کردم ولی فایده نداره.

فایروال ویندوز هم روشن هست.موندم چکار کنم.

با لب تاب چه با کابل وصل بشم و چه با وایرلس همه چیز عادی هست ولی با پی سی نه ...ثانیه ای 150 کیلوبایت حجم هدر میره بدون اینکه من حتی یک صفحه باز کنم.

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با لب تاب چه با کابل وصل بشم و چه با وایرلس همه چیز عادی هست ولی با پی سی نه ...ثانیه ای 150 کیلوبایت حجم هدر میره بدون اینکه من حتی یک صفحه باز کنم.
    با برنامه ی net limiter ببین چه برنامه ای داره مصرف میکنه بعد محدودش کن.

12. این کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

این مورد نشون می‌ده که توی کامپیوتر رومیزی چیزی هست که توی لپ‌تاپ نیست و داره خود بخود از شبکه استفاده می‌کنه. اولین چیزی که حتی بعد از نصب یه ویندوز تازه شروع به مصرف شبکه می‌کنه خود ویندوز هست که مطمئن بشید آپدیت اون دستی هست و نه روی اتوماتیک.

برنامه‌‌ای که گرجی عزیز معرفی کردن برنامه خوبی هست که اگه خواستین مجانی و البته حرفه‌ای اون رو خود میکروسافت داره که حسنش این هست که بخاطر سازنده اون کاملاً با ویندوز سازگار هست. اگه خواستین می‌تونید از اینجا دانلود کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما این وسط یه نکته خیلی مهم هست که ربطی به برنامه مورد مصرفی شما نداره و مربوط به آنتی‌ویروس یا دقیقتر بخش فایروال آنتی‌ویروس (یا اینترنت سکوریتی) شما هست. یعنی اگه سایت برنامه‌ای که گرجی عزیز معرفی رو کرده نگاه کنید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) اسم برنامه‌هایی که از شبکه استفاده می‌کنن رو می‌بینید. توی برنامه مال میکروسافت هم اینطور هست. اما نکته مهم اینجاست که اگه یه فایروال واسط بین شبکه و برنامه‌های کامپیوتر باشه دیگه اسم اونها رو نمی‌بینید و بجاش می‌بینید که مثلاً آنتی‌ویروس شما بعنوان مصرف‌کننده معرفی شده و فقط IP مورد مصرف دیده می‌شه.

اگه بخواهید اسم برنامه‌ها دیده بشه بایستی بطور موقت آنتی‌ویروس (یا اینترنت سکوریتی) خودتون رو قطع کنید. اما این کار خودش می‌تونه خطرناک هم باشه چون اگه اون مصرف‌کننده یه تروجان یا مشابه باشه که قطع موقت آنتی‌ویروس می‌تونه دردسرساز باشه. بعضی از تروجانها در نبود برنامه کنترل‌کننده، تازه ماهیت خودشون رو به اجرا می‌ذارن. اینها رو گفتم که بهتره اول سعی کنید بدون از کار انداختن آنتی‌ویروس سعی به کشف برنامه مصرف‌کننده کنید.

چیزهایی مثل آپدیت ویندوز، آپدیت آنتی‌ویروس، آپدیت برنامه‌های مولتی‌مدیا مثل RealPlayer یا QuickTime، برنامه‌های مدیریت دانلود و مسنجرهای باز ولی مخفی‌شده رو بهتره اول چک کنید و از کار بندازید و بعد برید سراغ مراحل بعدی.

14. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •