تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1869 از 2550 اولاول ... 86913691769181918591865186618671868186918701871187218731879191919692369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,681 به 18,690 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

فانوس جان شما از بین این سه مارکی که اسم بردی کدوم رو پیشنهاد میکنی ؟
    مدل های پیشنهادی از هرکدوم از این مارک ها رو هم اگه امکان داره بگو . میخوام وایرلس باشه .
    والا مدل دقیق یادم نیس که بگم ولی اگر بر اسا قیمت بخوام دسته بندی کنم در وحله اول بسته به امکانات و کیفیت و قیمت SMC خیلی بهتره و بعد ایسون و بعد هم لینکسیس ولی من تاکید زیادی رو لینکسیس ندارم !!! چون حیفه پول بیخودی بدی براشون !! تو فروشگاه های اینترنتی بگرد ببین کدوم یکی از مدل های smc رو میپسندی

2. 4 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال david68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Plaza de Cibeles

پيش فرض

من تو اینترنت گشتم ولی بیشتر گیج شدم چون هر کسی یه نظری داره !
    یکی میگه zyxel با اینترنت ایران سازگارتره یکی میگه asus خوبه یکی میگه نه خوب نیست یکی میگه linksys خوبه یکی میگه اشغاله و ... از smc ندیدم کسی بد بگه .
    ولی اینطور که من فهمیدم اکثر کاربران adsl در ایران دارن از مودم های tp-link و d-link استفاده میکنن . من خودم الان دارم از مودم ساده tp-link استفاده میکنم ! تو 6-7 سالی که ازش استفاده کردم (خیلی کار کشیدم ازش ) اخ نگفته و الانم سالم هست ولی فکر نکنم دوام محصولات جدید tp-link مثل محصولات قدیمی تر باشه .

4. 2 کاربر از david68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

یکی میگه zyxel با اینترنت ایران سازگارتره یکی میگه asus خوبه یکی میگه نه خوب نیست یکی میگه linksys خوبه یکی میگه اشغاله و ... از smc ندیدم کسی بد بگه .
    ولی اینطور که من فهمیدم اکثر کاربران adsl در ایران دارن از مودم های tp-link و d-link استفاده میکنن . من خودم الان دارم از مودم ساده tp-link استفاده میکنم ! تو 6-7 سالی که ازش استفاده کردم (خیلی کار کشیدم ازش ) اخ نگفته و الانم سالم هست ولی فکر نکنم دوام محصولات جدید tp-link مثل محصولات قدیمی تر باشه .
    Zyxel که اسمش روشه...ضای.....
    ایسوسم هر کی مودم اصلشو پیدا کنه جایزه داره....(مارک نمیخواما...کلا" با گارانتی ای باشه که سایت اصلی بخونتش....)اگه مارک باشه که هر کی میخواد بیاد من مودم اپل هم تقدیم میکنم...
    SMC یه تولید کننده ایه که کارش حرف نداشته و نداره...انصافا" عالیه محصولاتش...ولی کم یاب...
    TP-link هم خوبه ولی خرابی زیاد داره...
    دی لینکم که کلا" وایرلساش خوبن....(البته سیمی و ADSL)

6. 3 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

شما به حرف من گوش کن ضرر نمیکنی
    SMC بخر !! من تو این چند سال انواع و اقسام مودم هارو تست کردم حتی اون مودم رایگان های وب و مودم های ایرانی گرین SMC که خیلی خوب و کار آمد هستش و هر چند سال بگی برات عین بولدوزر کار میکنه

از نظر قدرت آنتن دهی هم خیلی خوب هستن !!
    در مورد این هم باید بگم که چرا مردم ایران از تی پی لینک استفاده میکنن!! البته بهتون بر نخوره ولی حقیقته !!
    شما فکر میکنید چند نفر از کاربر های اینترنت مثل بنده و شما به این جور بحث ها دسترسی دارن و میدونن چی بهتره یا بد ؟
    چند نفر اول تحقیق میکنن بعد خرید میکنن ؟ چند نفر عین گاو میرن مغازه و انقدر قاااااااااف میدن که مغازه دار هم پخمه تر از اون ها پیدا نمیکنه و هر چی جنس بنجل داره میندازه بهشون !!! خدایی این حقیقته چون خودم چندین وقت تو پاساژ سهند فروشنده بودم این هارو همه به عینه دیدم !!!
    و لی اگر یکی با معلومات از در بیاد تو از همون طرز بیانش میشه فهمید که یه چیزی حالیشه (البته یه سری ها هم هستن که فکر میکنن خیلی اطلاعات دارن !!! یه بار صاحب کار من سر همین قپی اومدن یکی یه لپ تاپ ci3 رو جای ci7 انداخت بهش )
    در کل سرتون رو درد نیارم !! آدرس میدم شما برو بهترین مودم های تبریز رو از اونجا بخر همیشه !! تو پاساژ سهند طبقه همکف درست قسمت آخر سمت راست گوشه یه مغازه هست که فقط کارش تجهیزات شبکه است !!! تو اون مغازه هر مودمی پیدا میشه و 100 البته SMC

8. 7 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hemai's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوستان یعضی این سایت هایی پولی، وقتی که میخوای عضو بشی میگه که مثلا 7 روز رایگان میتونی استفاده کنی ولی بعد paypal میخواد قضیش چیه ؟
    چرا دیگه مشخصات حساب میخواد ؟
    بد جور نیازه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال leilash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

دوستان امشب باز سرعتها پائین اومده...
    Last edited by leilash; 01-04-2014 at 05:44.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

از نت مغازه نزدیک 7 گیگ دزدی شده بدون اینکه دانلود بکنم
    از خونه هم 2 گیگ

خدا بده برکت
    جالبه دانلود کنم فکر کنم جریمه هم بکنن من رو من که میرم بعد تعطیلات هر دو خط رو جمع کنم

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

در کل سرتون رو درد نیارم !! آدرس میدم شما برو بهترین مودم های تبریز رو از اونجا بخر همیشه !! تو پاساژ سهند طبقه همکف درست قسمت آخر سمت راست گوشه یه مغازه هست که فقط کارش تجهیزات شبکه است !!! تو اون مغازه هر مودمی پیدا میشه و 100 البته SMC
    البته جا خای مخصوصی هم هست برا بعضی از مارکا....دی لینکو میتونین از طبقه اول پاساژ سهند کنار راه پله راست بالا بخرید(کل مغازه دی لینکه و قیمتاش هم پایینه...)
    اگه هم انواع مودم دیگه رو میخواید میتونین همین که وارد پاساژ شدید کنار آسانسور سمت راست یه راه پله هست که با اون به بالا برید به قسمت شرکتا میرسید...(اونجا یه مغزه هست که کلا" برید توش به جز مودم چیزی نمیبینید یه مغازه 100 متری فول مودم...قیمتاشم پایینه...)
    ============
    حسین دو میلی ثانیه جلو ترم ازت...

14. 4 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه manammanam's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

16. 3 کاربر از manammanam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •